Μάικλ Τζάκσον: Ο ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

 

 

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ο βασιλιάς της βρώμας – Αποκαλύψεις σοκ πρώην υπαλλήλων του

– Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον έρχονται στο φως μέσα από καταθέσεις γυναικών που δούλευαν ως καθαρίστριες στη Nerverland

– “Ξαφνικά άνοιγε το φερμουάρ του και κατουρούσε όπου ήθελε” περιγράφουν

– “Κατουριόταν πάνω του” υποστηρίζει άλλη καμαριέρα

– Ο βασιλιάς της ποπ δεν ήθελε να του αλλάζουν τα σεντόνια στο κρεββάτι του

– Δεν πετούσε τίποτα απ’ όσα του έδιναν και κρατούσε μια χρησιμοποιημένη πάνα κι ένα μπλουζάκι

Η Neverland το “βασίλειο” του Μάικλ Τζάκσον, το άβατο του βασιλιά της ποπ, φαίνεται πως έκρυβε πολλά, κυριολεκτικά βρώμικα, μυστικά. Ο άνθρωπος που αποθεώθηκε από εκατομμύρια θαυμαστές του, εκείνος που έγραψε τη δική του ιστορία στην ποπ μουσική είχε μια πλευρά που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί: ήταν βρωμιάρης.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν πέντε γυναίκες που εργάστηκαν σαν καμαριέρες στο ράντσο του Λος Όλιβος της Καλιφόρνια, εργάστηκαν εκεί από το 1996 έως το 2004 και μίλησαν στην εφημερίδα New York Post υπό το καθεστώς της ανωνυμίας.

Με αφορμή μια ακόμη αγωγή κατά του Μάικλ Τζάκσον από τον Γουέντ Ρόμπσον, το νεαρό αγόρι που τον στήριξε αρχικά αλλά αργότερα υποστήριξε ότι ο “Τζάκο” τον βίασε όταν ήταν ανήλικος, έρχονται στο φως καταθέσεις που προκαλούν σάλο.

 

Ο Γουέιντ Ρόμπσον στήριξε τον Τζάκσον και εμφανίστηκε δίπλα του στη δίκη του 2005, όταν ο “Τζάκο” δικάστηκε γιατί φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ένα άλλο ανήλικο αγόρι, τον Γκάβιν Αρβίζο, που έπασχε από καρκίνο

Προέρχονται από καμαριέρες της Neverland και αφορούν στη σχέση του Τζάκσον με την προσωπική υγιεινή και όχι μόνο.Ο Τζάκσον ήταν καθαρός και τακτικός μέχρι το 1993, όταν ο 13χρονος, τότε, Τζόρνταν Τσάντλερ έγινε το πρώτο αγόρι που δημοσίως τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση. Από τότε, όταν αναγκάστηκε να πληρώσει την οικογένεια του παιδιού 20 εκατ. δολάρια για να αποσυρθούν οι κατηγορίες, όλα άλλαξαν.

“Ο Μάικλ συχνά έτρεχε εκεί που βρίσκονταν τα ζώα και έπαιζε με τα κακά τους, δημιουργώντας ένα «μονοπάτι» μέσα στο σπίτι χωρίς να τον νοιάζει” περιγράφει η καμαριέρα Νο1. “Κι αν λέγαμε κάτι, απειλούσε πως θα έφτιαχνε μπάλες από κακά και μας τις πετούσε”, προσθέτει.

 

Ο Ρόμπσον, στη δίκη του 2005 είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης λέγοντας πως ποτέ δεν τον κακοποίησε ο Τζάκσον αλλά τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα με την αδερφή του είχαν πεί ότι ο τραγουδιστής έβαζε τα κλάματα αν του απαγορεύονταν να κοιμηθεί με τον Γουέιντ

Όταν το 1993 βρέθηκε στο ράντσο η Όπρα Γουίνφρεϊ για μια συνέντευξη με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, το σπίτι καθαρίστηκε: τα πατώματα περάστηκαν με κερί, οι τοίχοι τρίφτηκαν και τα παράθυρα πλύθηκαν. Το επόμενο πρωί, όταν οι καλεσμένες του και το τηλεοπτικό συνεργείο έφυγαν, “βγήκε” ξανά ο πραγματικός Μάικλ Τζάκσον.”Κυριολεκτικά κατούρησε στο πάτωμα μπροστά στην είσοδο. Απλά στάθηκε εκεί, άνοιξε το φερμουάρ του και έβρεξε το πάτωμα” περιγράφει η καμαριέρα Νο2.

“Η ζωή του άλλαξε όταν αναγκάστηκε να πληρώσει εκείνο το αγόρι (σ.σ. Τζόρνταν Τσάντλερ). Σας λέω, ήταν πιο βρώμικος και ανθυγιεινός άνθρωπος στο Χόλιγουντ”, λέει η καμαριέρα Νο3.

“Ο Μάικλ ήταν μπερδεμένος, διεφθαρμένος και ναρκομανής», πρόσθεσε η ίδια και συνέχισε αναφερόμενη στο τι έκαναν οι νεαροί φιλοξενούμενοι του Τζάκσον, ανάμεσά τους ο Ρόμπσον, ο ΜακΚόλεϊ Κόλκιν και ο Τζέιμς Σέιφτσακ (που επίσης έχει κατηγορήσει τον Τζάκσον) και κάποια ανήψια του τραγουδιστή.

Οι καμαριέρες θυμούνται πως τα αγόρια πετούσαν μπουκάλια και κουτάκια παντού, έπαιζαν με τις ώρες πόλεμο με φαγητό αλλά και μαξιλαροπόλεμο.

Αποκαλύπτουν επίσης ότι ο Τζάκσον δεν ήθελε να αλλάζουν τα σεντόνια στο δωμάτιό του. “Πολλές φορές έπρεπε να μπω κρυφά για να του αλλάξω σεντόνια. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορούσε να κοιμάται με τέτοια βρωμιά”, είπε η καμαριέρα Νο2. “Υπήρχαν κάλτσες και εσώρουχα στο κρεββάτι, μισοφαγωμένο κοτόπουλο και πατάτες, άδεια μπουκάλια κρασί και ουίσκι στο πάτωμα. Και κατουριόταν πάνω του, το μέρος βρωμούσε”.

Στη δίκη του 2005, η Κριστίνα Φουρνιέ που εργάστηκε ως οικονόμος του Τζάκσον για σχεδόν μια 10ετία είχε καταθέσει ότι είχε δει σύριγγες στο σπίτι, τον “Τζάκο”… φτιαγμένο, να μιλά ακατάληπτα

Η καμαριέρα Νο3 περιγράφει πως κάποτε, το κρεββάτι και ο καναπές στο σαλόνι γέμισαν κοριούς. “Είπε (ο Τζάκσον) «Πάρτε τα από εδώ! Καλέστε τον εξολοθρευτή!»” λέει η καμαριέρα. “Μας είπε ότι έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά και είπε πως ήξερε ότι ερχόμασταν από φτωχές χώρες και άρα χρησιμοποιούσαμε κοριούς, αλλά εκείνος δεν μπορούσε να ζει μ’ αυτά”.Ο Τζάκσον δεν πετούσε τίποτα. Βιβλία, ρούχα και ό,τι του έδιναν οι θαυμαστές του. Τα είχε στο σαλόνι, στην κουζίνα, παντού όπως περιγράφουν οι καμαριέρες κι αν κανείς επιχειρούσε να τους αλλάξει θέση, γινόταν έξαλλος.

Σύμφωνα με την καμαριέρα Νο2 μόνο η κυρίως ντουλάπα του “Τζάκο”, όπου κρατούσε το σήμα κατατεθέν σμόκιν του, τις παγέτες ήταν σε άψογη κατάσταση.

Η καμαριέρα Νο2, που εργάστηκε στη Neverland από το 1994 έως το 1996, περιγράφει επίσης ότι ανάμεσα στα πράγματα που κρατούσε ο Τζάκσον και αρνούνταν να πετάξει ήταν μια χρησιμοποιημένη βρεφική πάνα και ένα μπλουζάκι, που είτε το φορούσε κάποιο ανήλικο αγόρι ή κάποιος έφηβος.

Επίσης, στον προθάλαμο του δωματίου είχε έναν πίνακα με βελάκια με τις φωτογραφίες των ιδρυτών της εταιρίας παραγωγής Dreamworks, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Ντέιβιντ Γκέφεν και Τζέφρι Κάτζενμπεργκ, οι οποίοι πίστευε πως του είχαν κλέψει την ιδέα για τη δημιουργία του στούντιο, ακόμη και το σήμα κατατεθέν της εταιρίας με το αγόρι πάνω στο φεγγάρι!

“Μόνο αν τα παιδιά που έπαιζε μαζί τους πετύχαιναν το κέντρο μπορούσαν να φάνε περισσότερο παγωτό ή να έχουν οτιδήποτε ζητούσαν”, περιγράφει η καμαριέρα Νο3, που δούλεψε με τον βασιλιά της ποπ από το 1996 έως το 1999. “Τους μισούσε παθιασμένα. Και ήταν αντι-σημίτης. Φώναζε στα παιδιά: «σκοτώστε τους μπάσταρδους, σκοτώστε τις βδέλλες!»”.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΙΡΗ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗ

ΠΗΓΗ: New York Post

Γράφαμε στις 21/8/2011 γι΄αυτόν τον παρανοϊκό και ανήθικο τύπο:

“Έκανε χειρότερα στα αγόρια από το να τα κακοποιεί”
Σοκάρει από τη φυλακή ο ντετέκτιβ Α. Πελικάνο. Αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε τη συνεργασία του με τον Μάικλ Τζάκσον
O ντετέκτιβ ισχυρίζεται ότι εγκατέλειψε λίγο αργότερα τον Τζάκσον επειδή  ανακάλυψε κάποιες σκληρές αλήθειες για τον Τζάκσον.
Τόνισε ότι είχε πει στον Μάικλ Τζάκσον ότι θα δούλευε γι’ αυτόν “μόνο αν δεν ήταν ένοχος”.
“Eίπα (σσ στον Τζάκσον): “μην ανησυχείς για αστυνομικούς ή δικηγόρους. Αν όμως εγώ βρω κάτι θα σε γ….” υποστηρίζει ο φυλακισμένος ντετέκτιβ.(ΜΜΕ)

 Γνωστό καθίκι ο Σάτυρος. Όταν πέθανε, είχαμε γράψει από δω ότι δεν “έχασε η Βενετιά βελόνι”. Εκατοντάδες οπαδοί του παρανοϊκού τραγουδιστή, μας βομβάρδισαν τότε με υβριστικά μηνύματα για την…ασέβειά μας.

Ε,ναι,τί θα ήταν οι οπαδοί; “΄Ομοιος ομοίω αεί πελάζει” !

 

————————————————————————————————————————————————-