ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ -ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ “ΚΑΙΣΑΡΑ” ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΗΘΙΚΗ.

       ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ  “ΓΚΕΜΠΕΛΣ”.

              (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ)

                     (ΕΞΩ  Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΣΥΜΜΟΡΙΑ    ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ)
             ( ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ   ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ)

 

Νίκος Χατζηνικολάου

 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε μια φωτογραφία του γιου του, Κωνσταντίνου - Είναι ένας κούκλος | κοσμικα , gossip | womenonly.gr

 

Για πρώτη φορά φωτογραφία στη δημοσιότητα: Σοκάρει η βίλα - παλάτι του Νίκου Χατζηνικολάου (pic) - Periodista

 Σοκάρει η βίλα – παλάτι του Νίκου Χατζηνικολάου

Αν ο Γκέμπελς είχε αδερφό…

_______________________

                                                   ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Πρίγκιπας Φίλιππος:  Η διαθήκη του θα μείνει “σφραγισμένη για 90 χρόνια

Στόχος είναι να διαφυλαχθεί η ιδιωτικότητα και η αξιοπρέπεια της μοναρχίας. Μάλιστα αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα.

****

 

Εδώ δεν άνοιξε ο φάκελος της δολοφονίας Καποδίστρια. Για τη διαθήκη του Φιλίππου μας κόπτει; Η πάλαι ποτέ  θαλασσοκράτειρα Γηραιά  Αλβιών έχει πολλές ιστορικές πομπές να κρύψει. Οι  Εγγλέζοι ,πλην  των εχόντων στο κεφάλι σανό, αντί για μυαλό, ντρέπονται για τα πεπραγμένα της  χώρας τους στην ιστορική της πορεία.

Μεγάλα τα εγκλήματά  τους. Κι αν δε υπήρχαν οι Ισπανοί ,οι Γάλλοι,  οι Πορτογάλοι να τους…παρηγορήσουν,  θα έπρεπε  όλοι τους  να έχουν ομαδικά αυτοκτονήσει, πέφτοντας στον Τάμεση.

Οπότε, δεν έχει άδικο  ο Ερντογά που γίνεται… Τούρκος, όταν ακούει πως οι πρόγονοί του στην Οθωμανική αυτοκρατορία ήταν Βάρβαροι.  Και να τα λέει αυτά ο Εγγλέζος, σφαγείς  λαών και   νεκροθάφτες πολιτισμών . Οι Οθωμανοί ήτα μπροστά τους αγγελούδια!  Η ιστορική αλήθεια είναι αυτή.

 

Ποια εφτασφράγιστα μυστικά, άρα,  σχετικά με την εκτέλεση του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας από τους Μαυρομιχαλαίους  να κρύβονται σε εκείνα τα κιβώτια της εποχής, που δεν  ανοίγουν με τίποτα οι Εγγλέζοι και δεν  πρέπει σχεδόν  δυο αιώνες μετά να ξέρουμε τι λένε τα “κρυμμένα  μυστικά και ντοκουμέντα” τους;

Μια μικρή αναδρομή σε αυτά που έχουμε εδώ κι άλλες φορές καταθέσει:

Η δολοφονία του Καποδίστρια σχεδιάστηκε στο σημερινό Επιτάλιο  Ολυμπίας, Ηλείας, τότε Αγουλινίτσα που ήταν  η έδρα του υποπρόξενου της Αγγλίας Αναστάσιου (Τασιού) Πασχαλίνου   από το Κουφόπουλο Ανδρίτσαινας , Ολυμπίας. Η καταγωγή της οικογένειας  Πασχαλίνου  ήταν  Ιταλική  ( Πασχαλίνος  ήταν το εξελληνισμένο όνομα του Πασκουάλ, σημαίνει απεσταλμένος του Πάπα . Βλ.  Συναξάρι  Δυτ. Εκκλησίας).

Ο υποπρόξενος Αναστάσης Πασχαλίνος   διοργάνωνε στη κατοικία του στην Αγουλινίτσα   μυστικές (συνωμοτικές)  συναντήσεις  παλιών  αγωνιστών της ελληνικής επανάστασης , αντιπάλων πια του Καποδίστρια και επικριτών του για το τρόπο διακυβέρνησης,  κυρίως από τη Μάνη.  Μεταξύ των συνωμοτών  και   μέλη της οικογένειας των Μαυρομιχαλαίων.   Τις πληροφορίες μας τις παρέχει σε αναφορά του προς τον Καποδίστρια   ο φιλικός Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, με καταγωγή κι αυτός  από  τη Ανδρίτσαινα, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν ο εξ απορρήτων  του Κυβερνήτη  (και οι δύο έμπιστοι άνθρωποι  του Τσάρου).

Ο Αναγνωστόπουλος είχε σταλεί από το Ναύπλιο να συλλάβει επ΄αυτοφώρω  τους συνωμότες και μάλιστα είχε εντολή   να “περάσει χειροπέδες” και στο ίδιο τον ΄Αγγλο υποπρόξενο!  Στην αναφορά του  στον Καποδίστρια, πέρα από τις πληροφορίες που του παρέχει για τη ομάδα των συνωμοτών , του επισημαίνει πως θα προκαλούσε σάλο η σύλληψη ενός διπλωμάτη και θα ήταν καλύτερα να αναβληθεί. Μάλιστα πληροφορεί τον Κυβερνήτη  πως ο Πασχαλίνος, τον οποίο αποκαλεί ειρωνικά  “Ιταλό” (μη… ΄Ελληνα),  Πασκουάλ ή Πασκαλίγκο  ή Πασχαλίνο,  είναι πονηρός και σκληρός αντίπαλος και είναι για όλους προτιμότερο να μην ανοίξουν  μέτωπο   με τους Εγγλέζους. ΄Ετσι αναβλήθηκε μαζί και η σύλληψη τω συνωμοτών.

Αυτό ήταν και η αρχή του τέλους της επιχείρησης  “εκτέλεση του  Τυράννου”.  Ο υποπρόξενος   ειδοποίησε τους  διπλωματικούς προϊσταμένους του πως ο κυβερνήτης ήταν εν γνώσει των σχεδίων τους και ζήτησε να επισπευσθεί  η εκτέλεση. Η απάντηση φαίνεται πως υπήρξε  θετική και λίγο μετά οι Κωνσταντής και Γεωργάκης Μαυρομιχάλης  εκτέλεσαν το  Κυβερνήτη  στ΄”Ανάπλι”.

Είναι λογικό,  όλη η επιχείρηση και η αλληλογραφία   από την έναρξη της συνωμοσίας  μέχρι την  εκτέλεση του Καποδίστρια, να    είναι  καταλεπτώς καταγραμμένη στα έγγραφα που   φυλάγονται  σε αυτούς  τους φακέλους και  τόσες δεκαετίες μετά  οι Εγγλέζοι αρνούνται να τους ανοίξουν. ΄Οντως, θα ήταν συγκλονιστικά αυτά τα έγγραφα, αν  μαθαίναμε το περιεχόμενό τους, αφού θα αποκάλυπταν   όλες τις λεπτομέρειες   εκείνης της ιστορικής εκτέλεσης του Κυβερνήτη.

Χρόνια πριν, είχαμε ζητήσει με επιστολή μας από την  Αγγλική  πρεσβεία να μας  επιτρέψει να έχουμε  πρόσβαση σε αυτά τα ντοκουμέντα. Επικαλεστήκαμε  την ιδιότητα του ιστορικού, αλλά και τη οικογενειακή σχέση με τον υποπρόξενο   Πασχαλίνο.  Το επώνυμο  της οικογένειάς μας είναι Πασχαλίνος.  ΄Αλλοι λόγοι επέβαλαν την αλλαγή   στα παιδιά του   από τον πατέρα του γράφοντος Ιωάννη Πασχαλίνο του Πέτρου.

Η πρεσβεία αρνήθηκε  να μας χορηγήσει τέτοια αντίγραφα. Επανήλθαμε λίγο μετά με το ίδιο αίτημα, χωρίς πάλι  αποτέλεσμα. Η άρνηση των ΄Αγγλων να ανοίξουν εκείνο το φάκελο είναι και απόδειξη της σπουδαιότητας των στοιχείων που εμπεριέχει. Αν  κάποτε ανοίξει, θα καταρριφθεί πλέον  κι αυτή η φοβερή ρωσόφιλη  προπαγάνδα των  “Νενέκων” της Ιστορίας,  που  θυσίασαν τη μνήμη των τυραννοκτόνων  Μαυρομιχαλαίων και τους παρουσίασαν ως στυγνούς δολοφόνους.

Ο Κωνσταντής και ο Γεωργάκης Μαυρομιχάλης  συνεργάστηκαν με τους Εγγλέζους στο σχέδιο της εκτέλεσης, επειδή έβλεπαν τον Καποδίστρια  ως   τύραννο  και δικτάτορα .   Αγωνίστηκαν για τη νέα απελευθέρωση  της χώρας  από ένα  Κυβερνήτη που τον έστειλε ο Τσάρος να κυβερνήσει τη μικρή Ελλάδα και να τη προσδέσει στο άρμα της Μεγάλης Ρωσίας και των συμφερόντων της. Πίστευαν  πως εκτελούσαν  έναν προδότη- τύραννο ,  καθ’ ολοκληρίαν  απόντα  από τα πεδία τω μαχών της Επανάστασης στα οποία, όμως,  πρωτοστάτησαν με μεγάλες  απώλειες σε αίμα και περιουσία , τα μέλη της  οικογένειας τω Μαυρομιχαλαίων.

 

2.Μαρέβα Μητσοτάκη . Απειλεί τον Κώστα Βαξεβάνη με αγωγές για την efood – Τι απαντά ο δημοσιογράφος

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Κυριάκος Μητσοτάκης

 

“Η εταιρεία η οποία μέσα σε μια νύχτα από την ψήφιση του νόμου Χατζηδάκη, δημιουργεί ένα εργασιακό μεσαίωνα και καθιερώνει τη δουλεία στο delivery, ανήκει στο συνέταιρο της συζύγου του πρωθυπουργού, στην offshore εταιρεία της στα νησιά Κέυμαν.

Παράλληλα όμως άρχισαν και οι αποκαλύψεις για την ιδιοκτησία της efood. Συγκεκριμένα το documentonews.gr ανέφερε σε ρεπορτάζ του πως «στο Διοικητικό Συμβούλιο της ONLINE DELIVERY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», της εταιρείας efood δηλαδή, ως διευθύνων σύμβουλος εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Κυρκίνης. Ιδρυτής της εταιρείας και επίσης διευθύνων σύμβουλος είναι ο αδερφός του Παμίνος Κυρκίνης για τον οποίο έχουν υπάρξει ουκ ολίγα διθυραμβικά δημοσιεύματα. Με τον Κωνσταντίνο Κυρκίνη συνδέεται προσωπικά το πρωθυπουργικό ζεύγος. Συγκεκριμένα όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr ο Κωνσταντίνος – Πέτρος Κυρκίνης είναι ο άνθρωπος που λειτουργεί ως βιτρίνα της κυρίας Μητσοτάκη».

Το δημοσίευμα μάλιστα ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το όνομα του κ. Κυρκίνη εμφανίζεται όμως και στην offshore που ανήκε στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι”

***
Δηλαδή, τι μας λένε τώρα; Πως όπου σκατό η μύγα δεν κάθεται  πάνω;  ΄Ολη η Ελλάδα το έχει τούμπανο  και μόνο ο οικονομικός εισαγγελέας  κουφάθηκε.  Είναι αυτός που διόρισε η φαμίλια σε αυτή τη θέση, επειδή ακριβώς ήξερε πως είναι “κουφός”.
Δε συμβαίνουν τέτοια  ούτε σε Μπανανία.   Η Ελλάδα του Κούλη   με τα 32 διαμερίσματα και σύζυγος της Μαρέβα, είναι ακόμα χειρότερη κι από  Μπανανία. ΄Ενα επίσημο πλέον  πλυντήριο μαύρου χρήματος. Με  μια αναίσχυντη  κυβερνητική συμμορία διαπλοκής και διαφθοράς να μοιράζει   δωράκια εκατομμυρίων  σε  φίλους “συνεργάτες και “κουμπάρους”.
 Προσέξτε, όμως.  Μαθαίνουμε:
“Με τον Κωνσταντίνο Κυρκίνη συνδέεται προσωπικά το πρωθυπουργικό ζεύγος. Συγκεκριμένα , ο Κωνσταντίνος – Πέτρος Κυρκίνης είναι ο άνθρωπος που λειτουργεί ως βιτρίνα της κυρίας Μητσοτάκη»!
  Και, αντί σήμερα μετά από τέτοιο σάλο, να είχε  η κυβέρνηση παραιτηθεί,  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, γιατί οι άνθρωποι που εμπλέκονται  σε αυτή τη βρώμικη ιστορία είναι, πέρα από συνεργάτες στις  απάτες και κολλητοί του ζεύγους, η ανεκδιήγητη και μη αισχυνόμενοι  Μαρέβα, απειλεί με…μηνύσεις!
Τι λέτε τώρα. Ποιος έχασε πέτσα να τη βρει η φαμίλια;  ΄ Η,  μήπως θα αισχυνόταν η   γκεμπελική συμμορία τους, που όχι μόνο αποσιώπησαν αυτές τις αποκαλύψεις, αλλά δημοσίευσε ο Ράπτης τους  πρωτοσέλιδα μόνο τις απειλές της  βρώμικης γυναίκας  του “Καίσαρα”,  που ούτε ηθική είναι, ούτε φαίνεται  βεβαίως;  ΄Ολη  η Δεξιά μια απέραντη χαβούζα!
 Εδώ  τα μεγαλολαμόγια της Νovartis  έφαγαν το καταπέτασμα, βούιξε ο κόσμος ως τη Αμερική και  τούτοι ,αντί να είναι φυλακή, απαίτησαν  να πάει μέσα η εισαγγελέας ,που  τους “έπιασε   με τη γίδα στην πλάτη”!
Τι φάρα, τί φαμίλια, τί  παράταξη, τί βρώμα και δυσωδία   σε αυτό το χώρο της Δεξιάς!

 

3.Αφροδίτη Μάνου: Ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά και σας πείραξε ο Μπογδάνος;

Αφροδίτη Μάνου: Ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά και σας πείραξε ο Μπογδάνος;

Η τραγουδίστρια στηρίζει ξεκάθαρα τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

***

Η Αφροδίτη Μάνου, γνήσια απόγονος ,εξ αίματος,  μιας  ιέρειας του έρωτα   στο ναό της Αφροδίτης στην αρχαία Κόρινθο (εξ ου και το όνομά της  προς τιμήν  της θεάς),  με  επιβεβαιωμένη την καταγωγή και τη προέλευση  από τα διασωθέντα ως σήμερα, ντοκουμέντα του  ταμείου του Ιερού της θεάς της ομορφιάς  ,  όντως αγανακτεί δικαίως, που     ο      τόπος Ρωμαίων,   Σλαύων,  Βλάχων, Γερμανών, Ενετών, Τούρκων και δε συμμαζεύεται,  ξανακινδυνεύει να μπασταρδευτεί.

‘ Οχι, ρε γαμώτο, νισάφι πια!  Είμαστε ως τώρα Γοτθο-Σλαυο-αίματοι. Να γίνουμε και Πακιστανο-Αφγανιστο- αίματοι Μουσουλμάνοι;  Δεν τρώγεται πια  τέτοια ξεφτίλα!

 

***
Σε μόνιμη βάση σου πετάνε την πατσαβούρα παραπάνω   στη μούρη, ξαφνικά και  ανεπάντεχα,  αγανακτείς, σκουπίζεσαι,   αλλά αντί να τους φτύσεις κι εσύ,  είσαι πάλι εκεί   και περιμένεις να την ξαναφάς στη μούρη.
Σε έχουν   μαϊμού και χορεύεις  στο παζάρι, για να τα κονομάνε  και δεν ντρέπεσαι.΄Αξιος ο μισθός σου!