“ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΪΤ”

“Λάθος σου που έκλεισες το σάιτ”!  “Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα;” ” Δηλώνεις συμπαράσταση σε ένα φονιά;”

Πήραμε πολλές τέτοιες διαμαρτυρίες. Κάποιες και πιο σκληρές.  Ας είναι.

Ούτε το συζητώ πως ήταν λάθος. Αυτονόητα επιβεβλημένη  η συμπαράστασή μας με αυτό τον  τρόπο  σε έναν απεργό πείνας που δίνει αγώνα “ζωής και θανάτου”, (*) για να  πάρει αυτό που δικαιωματικά του ανήκει.  Κατάκριση υπάρχει για όσους (και για εκείνους που διαμαρτύρονται εδώ) δεν έκαναν το ίδιο.  Για αυτούς που κάνουν αντίσταση από τον καναπέ με το τηλεκοντρόλ στο χέρι.  Ούτε αυτό δεν είχαν την ευαισθησία να παρατήσουν. Να το πετάξουν από τα χέρια τους και να μην ξανανοίξουν τα γκεμπελικά μέσα λοβοτομής του μυαλού και της συνείδησης.

Καλώς, λοιπόν, το κλείσαμε το σάιτ .Κάλλιστα.  Και οι καλοθελητές ,οι κακόπιστοι,  οι   “αλαφριοί”  και οι έχοντες, αντί για  καθαρή συνείδηση …αμορτισέρ ,   ας λένε ό,τι θένε. Δεν τους λαμβάνουμε υπόψη.

Δηλαδή, αν δεν είναι μέγα πρόβλημα αυτό που αφορά τα αδιαπραγμάτευτα ατομικά δικαιώματα και  την εγκληματική στάση της κοινοβουλευτικής δικτατορίας (και όχι μόνο της κυβέρνησης) απέναντι στον απεργό πείνας Δημήτρη Κοφοντίνα, που τα “παίζει  όλα για όλα”, όσα σε ένα κράτος με στοιχειώδη δικαιικό και πολιτικό πολιτισμό είναι “εκ των ων ουκ άνευ”,  τότε ποιο είναι το πρόβλημα και οφείλαμε κι μείς εδώ να ασχοληθούμε ;  Να μπούμε  μας λέτε  στο χορό των …σοβαρών διλημμάτων , αν οι σεξομανεις   (και παλιάς κοπής σερνικα-καμάκια) θεατρίνοι   ανάγκασαν τις  “Παπαχαραλάμπους”   να τους πάρουν πίπ@ με το ζόρι  ή αν οι κυρίες το έκαναν αυτοβούλως  σε αντάλλαγμα  για κάποιο ρόλο  σε παράσταση;

Το συγκεκριμένο  ερώτημα το αφήσαμε  ατόφιο να το λύσετε  (και το λύσατε) εσείς  και οι Ρουβίκωνες ( για την ακρίβεια οι ανοργασμικές  σαραντα-πενηντάρες  “συντρόφισες”)  που γέμισαν την Αθήνα με αφίσες του ετέρου σεξομανούς  “Καπαδόκη” ,ηγεμόνα μέχρι πρότινος του  Εθνικού θεάτρου  (κι ως εκ τούτου γαμων  και δέρνων), αντί να έχουν πνίξει  την Αθήνα με αφίσες του μελλοθάνατου Δημήτρη  Κουφοτίνα.   Ντροπή, ρε μπαχαλάκια της πλάκας και επαναστάτες του “γλυκού νερού”!

 

Συμπέρασμα:

Το μέγα  πρόβλημα  δεν είναι πια μια κυβέρνηση που διαφέρει από μια  δικτατορία γιατί χρησιμοποίησε αντί για tanks, τα…tankers  του  Μαρινάκη και  του Αλαφούζου και το κατάμαυρο χρήμα τους.   ΄Οχι,  δεν είναι αυτοί  το πρόβλημα.

Ο ένοχος είσαι εσύ, ο ουδέτερος, ο αδιάφορος, ο φανατικός, ο σεξιστής ,    ο… μη γνωρίζων “δυο γαϊδουριών άχυρο”  να μοιράσεις.  Και διαμαρτύρεσαι,  γιατί ήταν  λάθος που κλείσαμε το σάιτ για “συμπαράσταση σε ένα φονιά”,  όπως λες.

Κι αν ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι φονιάς , αλλά  ακόμα βρίσκεται  φυλακή  κι αυτή την ώρα   μάλιστα   σε αγώνα “ζωής και θανάτου” και  το πρωτοπαλίκαρο του Μαρινάκη (ο Γιαννουσάκης)  που κουβάλησε  2 τόνους  ηρωίνη   και τον άφησαν πρόσφατα ελεύθερο, τί είναι; Μήπως , θρασύτατε και ανόητε Κρετίνε  , μπορείς να μου πεις πόσες χιλιάδες  παιδάκια  θέρισαν  ο Μαρινάκης και ο Γιαννουσάκης με την ηρωίνη τους  (και όχι μόνο τη φορά που τους έπιασαν) και πόσους  σκότωσε  ο Κουφοντίνας, ο οποίος,  αν μη τι άλλο,    πίστευε λαθεμένα πως έτσι θα άλλαζε τον κόσμο;

Οπότε,

Βουλώστε το καλύτερα.  Η σιωπή σάς συμφέρει   από  το να αμολάτε τέτοιες μπαρούφες και  να ξερνάτε  χολή. Ανόητοι, όπως όλοι οι φανατικοί και οι ανεγκεφαλοι.

 

 

Σε πολύ κρίσιμη καμπή η κατάσταση υγείας του Δ. Κουφοντίνα. 37η ημέρα απεργία πείνας.

Οι γιατροί Κατερίνα Ντουζέπη, αναισθησιολόγος-εντατικολόγος (είχε επισκεφτεί και εξετάσει τον Δημήτρη Κουφοντίνα στις Φυλακές Δομοκού στις 16 Γενάρη, 9η μέρα της απεργίας πείνας), και Θοδωρής Σδούκος, γενικός γιατρός – διευθυντής ΕΣΥ (είχε επισκεφτεί και εξετάσει τον Δημήτρη Κουφοντίνα στις Φυλακές Δομοκού στις 24 Γενάρη, 17η μέρα της απεργίας πείνας), που ενημερώθηκαν σχετικά, αναφέρουν με κοινή ανακοίνωσή τους τα εξής:

«Από την ενημέρωση που έκαναν σήμερα οι συνάδελφοι του Γ.Ν. Λαμίας στην οικογένεια του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, μέσω της συνηγόρου του, οδηγούμαστε στο ασφαλέστατο συμπέρασμα ότι η κατάσταση της υγείας του έχει φτάσει σε πολύ κρίσιμη καμπή.

Η συνεχιζόμενη ασιτία, η προϊούσα νεφρική βλάβη και οι ηλεκτρολυτικές διαταραχές έχουν προκαλέσει βλάβες στη χολή και στο στομάχι, που εκδηλώνονται εδώ και ενάμιση 24ωρο με εμέτους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσλάβει νερό. Η ενυδάτωσή του γίνεται πλέον αναγκαστικά με ορό.

Βεβαίως, η ενυδάτωση δεν αναιρεί οποιονδήποτε από τους κινδύνους ζωής ή μη αντιστρεπτής βλάβης, που απειλούν έναν απεργό πείνας, ο οποίος επί 37 ημέρες παίρνει μόνο νερό, χωρίς κανένα πρόσθετο.

Η κλινική του κατάσταση και πορεία πρέπει, κατά τη γνώμη μας, να παρακολουθείται πλέον στενά σε επίπεδο Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας, μέσω monitoring. Πληροί όλα τα κριτήρια εισαγωγής σε ΜΑΦ.

Είναι αυτονόητο, πως κάθε ιατρική πράξη πρέπει να έχει τη συναίνεση του απεργού πείνας, όπως επιβάλλει η ιατρική δεοντολογία και ηθική (βλ. Διακήρυξη για τους Απεργούς Πείνας, της Παγκόσμιας Ενωσης Ιατρών)».

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος για την εκδικητική πολιτική που ασκείται εις βάρος του, καθώς ενώ δικαιούται να μεταχθεί στον Κορυδαλλό, το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ του to αρνείται.