ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ , ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΑ , ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ!

 

1.Κουτσούμπας από Καισαριανή: Η καρδιά που χτυπάει αριστερά, είναι μόνον ΚΚΕ

Αυτό κι αν είναι ΥΒΡΙΣ!  Ω, θεοί!

Πώς το έλεγε ο παππούς ο Νικολάκης;   “Αν κομμουνισμός είναι ο Σταλινισμός και φιλελευθερισμός ο Μακαρθισμός, τότε εγώ δεν είμαι με κανέναν”.

Ο νέος ΄Ανθρωπος σύντομα δε θα βλέπει ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά.  Θα πορεύεται … Ευθεία.

3. Επίθεση με γιαούρτια κατά του Θ. Πλεύρη

“Επίθεση σε βάρος του με γιαούρτια, που μάλιστα πέτυχαν και τα παιδιά του, καταγγέλλει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Όπως έγραψε στο Twitter το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι, ενώ έτρωγε με την οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα.

Ο υπουργός καταγγέλλει «αριστεριστές» για την επίθεση σε βάρος του και τους χαρακτηρίζει «άθλιους».

Σκέρτσος: Να καταδικάσουν όλοι την επίθεση

«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.

Υπογραμμίζει ότι όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν, βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου.

Επιπλέον ο κ. Σκέρτσος καλεί τα κόμματα να εκφράσουν την άμεση και σκληρή καταδίκη τους «απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».

****

“όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν, βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου.”

Θα συμφωνούσαμε  και θα  επαυξάναμε  σε  όσα  λέει  ο Σκέρτος, αν δεν ήταν …σκερτσάκια   και ποιηματάκια για αφελείς και χαχόλους.  Απ΄αυτά  που ξέρουν να λένε όλοι όσοι υπηρετούν τον αυταρχισμό, τον  ολοκληρωτισμό, τη δημοκρατία με μουτσούνα   και την κρατική βία.

Ποιο είναι κράτος δικαίου, μασκοφόρε  ΝεοΔημοκράτη;  Το Μητσοτακικό;  Να σκοτώνεις τσιγγανάκια για  20 ευρώ με τους πραιτοριανούς  των  1000 ευρώ που  προσλαμβάνεις  να εκτελούν τέτοια  «συμβόλαια θανάτου»;  (Εσείς δε λερώνετε  τα χέρια σας, νοικιάζετε  άλλους).   Να ανοίγεις κεφάλια, να σακατεύεις κορμιά, να τραμπουκίζεις,  να συλλαμβάνεις, να βασανίζεις, να φυλακίζεις;

Ακόμα χειρότερα. Να αφήνεις 7 στους  10 ασθενείς να πεθαίνουν  εκτός ΜΕΘ ή δεκάδες  ανύποπτους επιβάτες να σκοτώνονται σε αμαξοστοιχίες  με οδηγό το Χάρο, γιατί το δημόσιο χρήμα   το μοιραζόσαστε μεταξύ σας  τα μέλη της κυβερνητικής  μαφίας;

Είσαι,  μαζί με τον Πλεύρη σου και τη διεφθαρμένη κυβερνητική παρέα σας, ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας  χιλιάδων  συνανθρώπων  μας που πέθαναν στην πανδημία, γιατί κλέψατε τα λεφτά που ήταν για  να αγοραστούν  οι  ΜΕΘ ,να στελεχωθουν τα νοσοκομείο  με γιατρούς και να εξοπλιστούν με όργανα ασφαλεία τα τρένα.

Αυτό είναι το δικό σου κράτος δικαίου. Να το χαίρεσαι. Δικό μας, πάντως, δεν είναι.

Το γιαουρτάκι, επομένως,  και μάλιστα σε ΝεοΝαζί, είναι πταίσμα,  μπροστά  στα δικά σας   εγκλήματα.  Θα δικαστείτε ούτως ή άλλως.  Θέλει δε θέλει ο Αλέξης  Τσίπρας .  Τούτη τη φορά,  δε θα περάσει τίποτα στο ντούκου.

Και πάψε ,  να  μιλάς για συνταγματικά τόξα και   κουραφέξαλα.   Σε «τόξα»  τα μετατρέψατε  εσείς, για να χτυπάτε  με  λογής θανατηφόρα  βέλη, που μια μέρα , όμως, είναι σίγουρο πως  θα γυρίσουν μπούμερανγκ. Και άσε τις μεγαλοστομίες περί Συντάγματος.   Κανένα δεν πείθετε πως αυτό που λες εσύ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, είναι και τέτοιο.

ΠΑΝΤΩΣ, ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ , ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΑ , ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ.  ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ  ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΙΚΕΣ, ΜΙΑΣ  ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.