ΜΕ…ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ-ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ”

         the masked gang

 

Ήθελε Αφίσα, Παλιά Δύση, Άνδρας

 

 

Νέα Αριστερά: Επιστολή των 11 στον πρόεδρο της Βουλής για συγκρότηση νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας

      (Η   ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” ΝΤΥΜΕΝΗ ΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΤΗΣ)

 

 

Φίλης: «Πάμε από τον αρχηγισμό στον μεσσιανισμό – Ο ...

 

 

Πάνος Σκουρλέτης

 

Στέλιος Κούλογλου - Stelios Kouloglou - Πολιτικός θρίαμβος ...

 

 

Νίκος Ανδρουλάκης από τη Χαλκίδα: «Κάθε ψήφος στο ΠΑΣΟΚ ...

 

 

 

tzoumakas (2)

 

 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης

 

 

konstantopoulou

 

π-λαφαζάνης-στίγμα-για-τον-συριζα-τα-561109948

iefimerida.gr

“Την ίδια στιγμή η Νέα Αριστερά δίνει τη δική της μάχη ταυτότητας και αξιοπιστίας και οι 11 που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ υπολογίζουν με ακρίβεια μοιρογνωμονίου τις κινήσεις τους .

ο Νάσος Ηλιόπουλος έδινε το παρών σε μπλόκο αλληλέγγυων για να αποτραπεί έξωση 76χρονης στο Βύρωνα δίνοντας και εκείνος με τη σειρά του το στίγμα της διατήρησης της αριστερής «ψυχής» που πήραν μαζί τους αποχωρώντας από το ΣΥΡΙΖΑ”.

****

Δεν ξεγελούν κανένα συνετό και συνειδητοποιημένο  πολίτη οι ένοχοι και υπόδικοι. Ο  θεατρικές τους  παραστάσεις   με τα  εγκληματικά  τους έργα , έχουν απήχηση και αναγνώριση μόνο σε  θεατές  σαν κι εκείνους.  Φτηνούς, «μικρούς», πρωτίστως. ΄Όπως είναι όλοι οι Νενέκοι, απανταχού της γης.

Παρτάκηδες,  φιλόδοξοι, τυφλωμένοι,  ασύνετοι οι αρχηγοί τους. ΄Όπως και οι ίδιοι.   Με φανερή και επικίνδυνη τρικυμία εν τω  κρανίω , σε απόλυτη  σύγχυση   φρενών .

Είναι τόσο εύκολο  τα  συμπεράσματα, αν έχει κάποιος πολιτική συνείδηση  και καθαρό μυαλό.  Καθόλου δύσκολο να προσωποποιηθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες.    Να ξέρουν ποιον θα κυνηγούν οι παθόντες.   Και ασφαλώς , οι γενιές που έρχονται, αφού πρώτες αυτές θα υποστούν τις συνέπειες της  λαίλαπας  που ρήμαξε τη χώρα.

Και να τιμωρηθούν. Αλλά ,  όχι μόνο ο Μητσοτάκης. Οι πραγματικοί ένοχοι είναι άλλοι ΄,δεν είναι   αποκλειστικά   οι Δεξιοί.   ΄Εχουμε πολλούς   φυσικούς και  ηθικούς αυτουργούς των εγκλημάτων, που   τους  αναγνωρίζουν πολύ καλά    τα θύματά τους.

Μπορεί ο “Λαφαζάνης” και ο «Ηλιόπουλος» να τρέχουν σε 2-3 πλειστηριασμούς, τάχα μου για να τους … αποτρέψουν  (διάβαζε για να βγει η φωτογραφία),  αλλά συνειδητά και εν  γνώσει της σκηνής   που παίζουν,  αφήσανε  τις  υπόλοιπες  χιλιάδες αρπαγές σπιτιών  να γίνονται ανενόχλητα.

Να παίρνουν οι τραπεζίτες  το κεραμίδι του φτωχού  και  με την… άδεια της αστυνομίας,  με  το «νόμο».  Αλλά    και με τις ευλογίες και τις πλάτες της … Ευτυχίας , φυσικά,   που αποχώρησε, λέει, από  το ΣΥΡΙΖΑ, για λόγους αριστερής συνείδησης και δημοκρατικής ευαισθησίας(!)   Και όχι   γιατί εκλέξανε τον Κασσελάκη για αρχηγό  αντί για ελόγου της με τόσα κρυφά πολιτικά  προσόντα. Προπαντός αριστερή…   σοβαροφάνεια.

Τέτοιος φαρισαϊσμός, που μεταφράζεται σε φασισμό.    ΄Ολα στο βωμό της φιλοδοξίας, του θεαθήναι,  της προβολής. Τα γνωστά επικοινωνιακά τρικ, τα κόλπα  της δημαγωγίας και του λαϊκισμού.

Ας  μιλήσουμε με τη λογική των πράξεων ,των συνεπειών, της ίδιας της καταγραμμένης  στη ζωή  πραγματικότητας  που δεν επιδέχεται ούτε αμφισβήτηση ούτε αντίλογο.

Μπορεί ο αστείος  Κουτσούμπας να  τρέχει  για να φωτογραφηθεί έξω από τη Βουλή σε διαμαρτυρία για τον προϋπολογισμό , αλλά ποιανού  είναι αυτοφωράκιας;  Ποιον εξυπηρετεί   η αγωνιστικότητα του …ποπού   και ο αφασικός, ξύλινος λόγος του;

΄Εσωσε  με την παράσταση που έδωσε το διαμερισματάκι  του ανάπηρου στη Χαλκιδική και των χιλιάδων άλλων που θρηνούν  για τον ίδιο λόγο  από τη μια ως την άλλη άκρη της χώρας;  Και άλλαξε κάτι με το τέλος κι αυτής της  μασκαράτας;

Θα  μπορούσε, ασφαλώς να τα σώσει, αν  άφηνε  τα  καραγκιοζιλίκια  κι  έκανε το σωστό και πρέπον.  Θα     κατέβαζε   ξεγυρισμένη σφαλιάρα στα  αρπακτικά     και  τα αφεντικά των   golden   boys.  Δε  θα άφηνε  να φτάσει η βενζίνη  εκεί που έφτασε.     Ούτε  θα επέτρεπε   να πεθάνουν 20.000 εκτός ΜΕΘ και 700  μετανάστες με τα παιδιά στην αγκαλιά στην Πύλο.

Σε ποιους τα λένε αυτά; Ποιος συνετός πιστεύει το παραμύθι τους, το θρήνο  και τον κοπετό τους, τις κατάρες και την οργή τους, τάχα; Θα  μπορούσε,  αλλά δεν το έκανε.  Συνειδητά. Εν γνώσει του πως τιμωρεί  εκείνους για τους οποίος τάχα κόπτεται για να μην είναι μια ζωή οι κολασμένοι της γης.

Και , ασφαλώς, όχι  μόνο ο Κουτσούμπας. ΄Ολος ο αυτός ο θίασος του κακού σοσιαλιστικού- αριστερού θεάτρου  , προσφέρει  αφειδώς   άλλοθι στο Σύστημα για να  ρίχνει στάχτη στα μάτια. Για να  φαίνεται  πως τηρεί  τους απαραίτητους  δημοκρατικούς κανόνες, που χρειάζεται το παιχνίδι του κοινοβουλευτισμού. Πρώτα-πρώτα με…αντιπολιτευτικό διάλογο. Αυτόν  που τα παπαγαλάκια του Γκεμπελιστάν   προπαγανδίζουν   ως την πεμπτουσία  της Δημοκρατίας τους!  (Εσύ θα κάνεις πως με δέρνεις, εγώ θα κάνω  πως πονώ  και ο  δημοκρατικό  χορός,  καλά κρατεί).

Τί θα ήταν το ουσιαστικό, το αποτελεσματικό, το  λυτρωτικό εν τέλει  για  την φτωχοποιημένη σήμερα ελληνική κοινωνία  που έχει χορτάσει από  τα παχιά λόγια  όσων  αυτοαναγορεύονται σε προστάτες του αδύνατου ,αλλά  στην ουσία είναι οι καλύτεροι στυλοβάτες του Συστήματος;    Ποιος  κατάντησε «Ζιμπάμπουε » τη χώρα, αν όχι  όλος αυτός  ο κοινοβουλευτικός   συρφετός με πρώτους ενόχους  εκείνους , που    υποδύονται τους αριστερούς στο κομματικό  θέατρο   του παραλόγου;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σου το  λέει κατάμουτρα.   Αυτός είμαι κι αν σου αρέσω. Με  ψηφίζεις; Μπαίνει στη χορεία του σμήνους της γαλάζιας ακρίδας και κάνεις την τύχη σου.

Εσύ ,   ως αριστερός;  Ποια είναι η στάση σου, για να του συντρίψεις την αμετροέπεια και την πρόκληση ; Του κάνεις,  προφασίζεσαι  …αντιπολίτευση και τον κατακεραυνώνεις με τους δικού σου Γκεμπελίσκους  για τα εγκλήματά του.  Ε,και; «Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι». Το μόνο που κάνεις και το γνωρίζεις καλά,  είναι να ρίχνεις  νερό στο μύλο του Κυριάκου.  Και το κρύβεις.  Αχυράνθρωπος και αυτοφωράκιας του είσαι.  Τίποτα περισσότερο.

Αλλιώς, αν δεν ήσουν τέτοιος, θα είχες το ελάχιστο ίχνος πολιτικής συνείδηση  και ειλικρίνειας να συσπειρωθείς , ως  αριστερός  που λες πως είσαι,  σε ένα ευρύ, ισχυρό,  ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ  μέτωπο . Να χτίσετε όλοι μαζί  ένα αρραγές  τείχος  με προσανατολισμό και στόχο την  ανάληψη  της εξουσίας.

Ο μοναδικός δρόμος που  θα μπορούσε  να οδηγήσει με απόλυτη βεβαιότητα (πάντα ο αριστερός κόσμος ήταν υπέρτερος του δεξιού)  στην ανατροπή   του ανήθικου, του απάνθρωπου ,του εγκληματικού  κράτους της Δεξιάς, είναι τούτος. Φανερός και δοκιμασμένος.

Αλλά δε σας  το επιτρέπουν  οι προσωπικές  φιλοδοξίες, η τύφλα ,η μισαλλοδοξία, τα συμφέροντα. Αλλιώς, θα είχατε ακολουθήσει το παράδειγμα του  Λούλα στη Βραζιλία. Για να γκρεμίσουν το βάρβαρο  καθεστώς του Μπολσονάρου, έβαλαν στην πάντα τις όποιες διαφορές και πέτυχαν το ακατόρθωτο.

Σεις όμως;

Πού τέτοια συνέπεια, συναίσθηση ευθύνης , ενσυνειδητότητα  και αυτογνωσία.  Μασκαράδες μια ζωή!

,