ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

«Να πάρει, πραγματικά συμβαίνει αυτό»: To Politico παρουσιάζει πώς πιάστηκε στον… ύπνο η κυβέρνηση Μπάιντεν με τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν

 Το κλίμα ήταν βαρύ κι οι εξελίξεις τόσο δυσοίωνες που ο Μπάιντεν διέταξε τους Όστιν και Μάιλι να ετοιμάσουν ένα σχέδιο για την ανάπτυξη πρόσθετων στρατευμάτων στο Αφγανιστάν /ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP

“Το κλίμα ήταν βαρύ κι οι εξελίξεις τόσο δυσοίωνες…Ο ήλιος είχε ανατείλει πριν από καμιά ώρα, αλλά στην Αίθουσα Επιχειρήσεων του Λευκού Οίκου επικρατούσε ήδη έντονη κινητικότητα. Τα νέα που έφθαναν από το Αφγανιστάν το πρωί της Πέμπτης ήταν δυσοίωνα. Το συμπέρασμα της ενημέρωσης από τις μυστικές υπηρεσίες ήταν ότι η κατάσταση ήταν τόσο ρευστή, που η έδρα της κυβέρνησης στην Καμπούλ ίσως να έπεφτε «εντός εβδομάδων ή και ημερών», είπε ένας αξιωματούχος στο Politico,

Ήταν η στιγμή που όλοι είπαν “να πάρει”, που έγινε επισήμως αντιληπτό ότι αντιμετωπίζουμε μια κρίση», είπε ο αξιωματούχος. Ο Σάλιβαν πήγε στο Οβάλ Γραφείο λίγο πριν τις 10:00 π.μ. κι ενημέρωσε τον Μπάιντεν, που σήκωσε το τηλέφωνο και ενέκρινε το αίτημα του Όστιν.

Ο Μπάιντεν ήταν ακόμη στο Καμπ Ντέιβιντ με λίγους συνεργάτες, όταν με μια μακρά δήλωση ανακοίνωσε την αποστολή των στρατευμάτων και τα βήματα που πάσχιζε να κάνει η κυβέρνησή του, προτού υπεραμυνθεί της απόφασής του για την απόσυρση από το Αφγανιστάν. «Ήμουν ο τέταρτος Πρόεδρος που προήδρευσε αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στο Αφγανιστάν – δύο Ρεπουμπλικανοί, δύο Δημοκρατικοί. Δεν θα περάσω τη σκυτάλη αυτού του πολέμου σ’ έναν πέμπτο».

«Γ@μ… μένοι άνευ προηγουμένου»

Την Κυριακή, 15 Αυγούστου, ο υπουργός Άμυνας Όστιν, ο γενικός επιτελάρχης Μάιλι και οι συνεργάτες τους επικοινωνούσαν κατεπειγόντως με βουλευτές και γερουσιαστές …Τότε ήταν που αντιληφθήκαμε ότι είμαστε γ@μ… μένοι άνευ προηγουμένου»

Αλλά ήταν πλέον αργά. Οι Ταλιμπάν είχαν ήδη καταλάβει αμαχητί την Τζαλαλαμπάντ,

Μέχρι το βράδυ είχε πάψει να κυματίζει η αστερόεσσα στην πρεσβεία των ΗΠΑ…

«Ω! Συμβαίνει στα αλήθεια αυτό!”

(Politico)

****

“΄Εξω έβρεχε καρέκλες.  Ο αέρας λυσσομανούσε ασταμάτητα και  οι αστραπές είχαν κάνει τη νύχτα ημέρα.   Μακάριος εκείνος που ήταν  μέσα κι ας ήταν και ξυλοκόπος. Κι αλλοίμονο σε όποιον  βρισκόταν  έξω κι ας ήταν κα βασιλιάς!

Τότε, κάτι σαν  στριγγλιά  κραυγή    έσκισε  την ατμόσφαιρα   του σκοτεινού   δωματίου. ΄Εντρομη η μικρή πριγκίπισσα, πετάχτηκε από τα ζεστά της κλινοσκεπάσματα στο παράθυρο  και είδε  με τα ίδια της τα μάτια το μεγάλο  κακό που γινόταν έξω.

Και ήταν η πρώτη φορά  που η   κουβερνάντα της  από το   δωμάτιο υπηρεσίας παραδίπλα,  άκουσε έκπληκτη το παρθένο  κορίτσι    να γαμωσταυρίζει ασταμάτητα  με επωδό σε κάθε σταματημό   “γαμώ την πουτάνα μου, γαμώ,  τί είναι τούτο  πάλι το κακό που γίνεται!”.

Και μετά…ξύπνησε     κάθιδρος και  τρομαγμένος   ο …πολιτικός  συντάκτης  του Politico. Ανακάθισε ανακούρκουδα, όπως συνήθιζε να κάνει όταν οι εφιάλτες  τον επισκέπτονταν στο  πνιγμένο στις ροζ αποχρώσεις  εργένικο  υπνοδωμάτιο και έπιασε να συλλογιέται πως δεν ήταν τίποτα, ένα  συνηθισμένο όνειρο   .  Συμβαίνει αυτό  μια και την προηγούμενη νύχτα είχε ξενυχτίσει  πάλι,  για να ολοκληρώσει  το νέο  άρθρο    που του είχε ζητήσει  αποβραδίς  ο αρχισυντάκτης του στη  εφημερίδα να γράψει  για κείνη  τη μικρή Αφγανή που  την απήγαγε ο Ταλιμπάν, μόλις και ο τελευταίος  ο Αμερικανός στρατιώτης αποσύρθηκε  από τα πλούσια,  βόρεια προάστια της Καμπούλ….

Να συνέλθουμε, λοιπόν,  κι εμείς εδώ  και να πούμε, αλλά  μετά λόγου γνώσεως και ευθύνης και όχι με  διακρύβρεχτες  ιστοριούλες      που   στέλνει ο μυθιστοριογράφος , ως  ζωντανά και  αυθεντικά ρεπορτάζ  στη  φυλλάδα  που “εργάζεται”    με το ηχηρό  τίτλο Politico, πως     στην ουσία είναι ένα  … απολίτικο μαγαζί και τούτο.  Με πολιτική άγνοια  που  πολλές   φορές, μάλιστα,    “βγάζει μάτι”.   Είναι αυτός ο λόγος που  η συγκεκριμένη,  Γκεμπελική χωματερή,  μεταποιεί συνήθως τα κείμενά της σε  μυθιστόρημα,  μια και είναι το  ισχυρότερα  καρύκευα κατά της βρώμας τω σκουπιδιών  που σερβίρει.

 

Μην   ψάχνετε, βέβαια,  να βρείτε σοβαρή  πολιτική ανάλυση  σε τέτοιου είδους  μπίζνες.   ΄Αλλο προέχει σε αυτές.  Η αλήθεια δεν είναι  το τελευταίο που τους νοιάζει. Αντίθετα, σε όλες τις περιπτώσεις  είναι ο  θάνατός τους,  αν διαρρεύσει.

Οπότε,  “ας πάει και το παλιάμπελο” στο Αφγανιστάν. ΄Ετσι κι αλλιώς οι επιχειρήσεις της φυλλάδας  όχι μόνο είναι μακριά και δεν  τους πιάνει  το βεληνεκές  της ζοφερής πραγματικότητας    των τρελαμένων της Τζιχάντ , αλλά θα πάρουν και  τα πάνω τους τώρα με τα δραματικά δρώμενα στην ταλαίπωρη  χώρα. Από την  παραγωγή    τόνων   μυθιστορηματικό σκουπίδι, προβλέπεται   γερή  μπάζα   .

Κι όσο για την “ταμπακιέρα”,  μην  περιμένετε να   σας την πουν  στο Politico. Δεν πρόκειται να σας μιλήσουν ποτέ,  όχι μόνο για την ανοησία και τη δημαγωγική επιλογή  Μπάιντεν  για  την απόσυρση των Αμερικανικών δυνάμεων από την έρμη αυτή χώρα,  αλλά, και κυρίως, για  τη στυγνή απόφαση  της επιστροφή σήμερα της αμερικάνικης πολιτικής  στο “ΜΟΝΟ τί  μας συμφέρει”. Τον Τραμπ κατηγορούσαν για τέτοια τακτική . Ο δημοκρατικός διάδοχός του τελικά την  εφάρμοσε και άφησε τον κόσμο στο Αφγανιστάν  στο λεπίδι των αφρόνων εγκληματιών.

2001. Μετά την τραγωδία  της 11ης Σεπτέμβρη. Αν και τότε ακόμα, μέσα στη δίνη των γεγονότων κα τις φωνές αλλοφροσύνης  και υστερίας, δεν έγινε  φανερό αμέσως, λίγο όμως μετά, όταν ξεκίνησαν οι εισβολές των συμμάχων  στο Αφγανιστάν και το Ιράκ, τάχα για να χτυπήσου  τους τρομοκράτες στα άντρα  τους κι να πάρουν εκδίκηση, φάνηκε καθαρά πως τις εγκληματικές εκείνες επιχειρήσεις  τις έστησαν σε αγαστή συνεργασία τα “γεράκια”  γύρω από τον ανεπαρκή  πρόεδρο   Τζορτζ Μπους με τα άλλα “γεράκια του Γκεμπελικού Τύπου.

΄Ηταν  αυτή η αμερικάνικη βιομηχανία παραπλάνησης  που ΑΠΑΙΤΗΣΕ  να διεξαχθούν οι  πολεμικές αυτές επιχειρήσεις  για  την εκδίκηση-εκτόνωση του λαού.  Ντελίριο δημοσιευμάτων, εκπομπών,  παραπληροφόρησης    από όλες τις μεριές. Μέχρι και χημικά φύτεψαν στο Σαντάμ!   Κατεβατά παραμύθια έστησαν , συνειδητού και κατευθυνόμενου  ψεύδους, για να κρατούν στη ντόπα τον κόσμο.  ΣΥΜΠΑΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ  ΚΑΙ Ο ΟΜΟΙΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

Και όπως φάνηκε αργότερα  πέτυχαν διάνα.  Οι  φονικές εισβολές , η καταστροφή, η τραγωδία  που  ακολούθησαν    όλα αυτά τα χρόνια, εκτόξευσαν τις μετοχές  όλων των ειδών της βρώμικης επιχείρησης του Τύπου στην Αμερική, αλλά και παγκόσμια , στα  ύψη.   Χρυσοφόρες επιχειρήσεις, που όμοιές τους δεν υπήρξαν στα παλιότερα χρόνια. Ο πόλεμος-τηλεοπτικό υπερθέαμα  στην Καμπούλ και   τη Βαγδάτη  διεξήχθη και πέτυχε από  τις κάμερες  και τους λυσσασμένα για αίμα και ερείπια, σκυλιά ,τους  πολεμικούς ανταποκριτές ,  των παγκοσμίων “CNN”.

Σήμερα, κάνουν τα ίδια με το Αφγανιστάν. Πρώτα,  οι λογής αμερικανικές και παγκόσμιες  βιομηχανίες των    “NYT” και των  “CNN”   έστησαν πόλεμο διαρκείας στον Τραμπ,  τον οποίο, πέρα από παλαβό,  κλέφτη και ολιγάρχη, τον “ανέβαζαν και τον κατέβαζαν καθημερινά    και ως τον ” υπ΄αριθ.  ένα” επικίνδυνο ηγέτη , ακόμα και απ΄αυτόν τον “Τσάρο”  Πούτιν για την Αμερική και την ανθρωπότητα!   Κι αυτό γιατί ο  Ρεπουμπλικάνος    επιχειρηματίας ως  πρόεδρος  “ξεβράκωνε” καθημερινά    τη πολυεθνική αυτή  εταιρία  του Τύπου και τους κατήγγελλε , ως εμπόρους του ψεύδους . Με μονοπώλιο την απάτη και την παραπλάνηση.  Και ο ιδιόμορφος αυτός πρόεδρος, αλλά καθόλου χειρότερος από άλλους,  είχε τούτη τη φορά το  δίκιο με το μέρος.

Στη συνέχεια, έκαναν ένα προφίλ υπερβολικά  καλό και  εξιδανικευμένο   για το δημοκρατικό υποψήφιο πρόεδρο  Μπάιντεν,  τον οποίο   από ένα σημείο και μετά, ήλεγχαν απόλυτα. Ακόμα και το  προεκλογικό  του πρόγραμμα υπαγόρευαν με τον  τρόπο τους. Τί θα υποσχεθεί,  τί θα πράξει, πώς και πότε θα το κάνει.   Με κλακαδόρους΄-χειροκροτητές  αυτούς  σε  όσα  κανοναρχούσαν οι ίδιοι  τον   Μπάιντεν να εξαγγέλλει κάθε φορά.

Μια απ΄αυτές τις εξαγγελίες  που τα “γεράκια” του αισχρού  Αμερικάνικου  Τύπου  επέβαλαν στους Δημοκρατικούς προεκλογικά, ήταν και η απόσυρση των  ξένων  δυνάμεων από το Αφγανιστάν.  Χωρίς ίχνος ανθρωπισμού, σύνεσης  και  τσίπας   έσυραν από τη μύτη  το νέο Αμερικανό πρόεδρο στο πρόσφατο  έγκλημα να  εγκαταλείψει η Δύση  τη  χώρα στη μανία των φονταμενταλιστών  τραμπούκων της Τζιχάντ . Και  φυσικά έρμαιο πια  στα εγκληματικά χέρια  του Ρώσου Τσάρου, ο οποίος είναι  και  ο βασικός  ένοχος της υποδαύλισης και συντήρησης  αυτού του εμφυλίου στη χώρα και    προμηθευτής του οπλοστασίου τους. Ρωσία πρώτα και Κίνα είναι  οι ιμπεριαλιστικές χώρες που τρίβουν τα χέρια τους και πανηγυρίζουν  τούτη την ώρα από τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν. (σ.σ  Να μην ξεχνάμε  πως στα πρόσφατα χρόνια της Ισλαμικής τρομοκρατίας  και του μακελειού στον κόσμο,  Ρωσία και Κίνα μένουν στο απυρόβλητο!).

Και τώρα είναι ασφαλώς οι ίδιες οι εμπορικές-εγκληματικές  αυτές   συμμορίες του Τύπου , που είδαν πάλι να ανεβαίνουν οι  μετοχές τους με το  νέο δράμα της  κατακτημένης από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό χώρας.  Και  τάχα αγωνιούν και προβληματίζονται λένε    για το τί μέλλει γενέσθαι στο Αφγανιστάν και τον κόσμο  μετά τη νέα τραγωδία και τη σφαγή. Αυτές , δηλαδή,   που  έστησαν  οι ίδιοι  με μοχλό πραγμάτωσης   την προεδρική εξουσία Μπάιντεν!

΄Εκαναν το ίδιο με την πανδημία  . Οι Γκέμπελς παγκοσμίως  ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ. Την άφησαν να πάρει την έκταση που πήρε, γιατί αυτό ήταν το συμφέρον τους. Και εκβίαζαν τις κυβερνήσεις να προχωρήσουν τα lockdown  και τις φυλακίσεις των πληθυσμών. Μοναδική ευκαιρία να μαντρώσουν μαζικά τους πληθυσμούς και να τους καταστήσουν άβουλα, όντα λοβοτομής  σε Οργουελικά στρατόπεδα.

Ουδέποτε στην ιστορία της ανθρωπότητας είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. Μια πρωτοφανής και ισοπεδωτική ,ναζιστικής  προπαγάνδα  που ούτε ο Γκέμπελς κατάφερε  να πετύχει σε τέτοιο  βαθμό, με πρόφαση την “ενημέρωση” για τον ιό, τελικά  φούσκωσε σε  ποτάμι  “Πακτωλός”,  μοναδικού και ΑΚΟΠΟΥ  κέρδους   για  το παγκόσμιο μονοπώλιο αυτής της βιομηχανίας.

Απλό παράδειγμα για να γίνει αντιληπτό αυτό το έγκλημα σε όσους ακόμα δεν έχουν πάρει είδηση  τί  παίχτηκε με το ξέσπασμα το ιού:  ΄Οταν  ξεκίνησε η πανδημία και μετά πολλούς μήνες,  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΑΪΒΑΝ ΚΑΙ 2-3 ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ  ΣΕ  ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

Το βασικότερο μέσο καταπολέμησης  μας τέτοιας,  μικρής επικινδυνότητας  πανδημίας, όπως ο covid-19 , είναι  η μάσκα.  Αν εφαρμόσεις σωστά αυτό το μέσο στο πρώτο στάδιο , έχεις νικήσει στην ουσία τον ιό. Σήμερα, δε θα μιλούσαμε για πανδημία, νεκρούς και κρούσματα, αν εκείνη την εποχή οι χώρες είχαν επάρκεια σε μάσκες  και τις μοίραζαν στους πληθυσμούς τους. Δεν υπήρχε ούτε μία, έστω να μάθει ο κόσμος το… σχήμα τους τότε.

Και τί έκανε η μαφιόζικη βιομηχανία ,όταν είδε πως οι κυβερνήσεις δεν έκαναν εκείνο που όφειλαν να κάνουν;  Ποιος είναι ο συνταγματικός σκοπός  ύπαρξης  του Τύπου; Αν  όχι να ελέγχει τις εξουσίες , όταν  αυτές δεν επιτελούν  το έργο τους ;

Τούτοι, όμως, ως  παμπόνηροι  έμποροι,  κατάλαβαν πως χτύπησαν “φλέβα χρυσού”. Δεν έβγαλαν τσιμουδιά. Δεν κατήγγειλαν, δε διαμαρτυρήθηκαν για το έγκλημα αυτής της έλλειψης.  Δεν ανάγκασαν τις κυβερνήσεις να γεμίσουν από τότε, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  την Αγορά με μάσκες. Και μάλιστα να τις παρέχουν δωρεάν και σε ποσότητες. Το έκαναν μήνες μετά που ήταν  πια εντελώς αργά, αλλά και το προϊόν αυτό έγινε πλέον χρυσάφι για επιτήδειους και κολλητούς.

Scrιpta manent . Μπείτε σε σάιτ  “ενημερωτικά” (!)  και δε θα δείτε.  Ούτε για δείγμα και για πολλούς μήνες, μια καταγγελία για την έλλειψη μάσκας, μια  φωνή διαμαρτυρίας.  Τίποτα.

Στήριξαν την πανδημία και  έπραξαν ό,τι ανήθικο περνούσε από το χέρι τους   να εξαπλωθεί ο ιός στα πέρατα του κόσμου.  Και  με αυτό το μέγα  έγκλημα,  έχτισαν την αυτοκρατορία  τους.

Κι αν μιλάμε για “εγκλήματα πολέμου” που διέπραξαν κυρίως ηγέτες και κυβερνήσεις  και ζητάμε την τιμωρία τους,  εδώ  σήμερα έχουμε απείρως μεγαλύτερα  . ΄Ενοχοι  όλοι στη  συνομοταξία,  το παγκόσμιο συνάφι της δημοσιογραφίας.  Από τον πρώτο μεγαλοϊδιοκτήτη, εκδότη, διευθυντή, μέχρι τον απλό συντάκτη, τον  κοντυλοφόρο και ο  “μικρόφωνο”.   Τους καταγγέλλουμε για  “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ”. Πρώτα τούτους .  Μετά της κυβερνήσεις.

Εμείς γράφαμε :

“Στις 13/3/ 2020, όταν ακόμα  ούτε μάσκες δεν υπήρχαν στη χώρα, ούτε φρόντισε η κυβέρνηση να εισάγει,  (η μάσκα ήταν το βασικότερο μέσο προφύλαξης), εμείς εδώ υποδεικνύαμε στην εγκληματική κυβέρνηση και την εξίσου συνυπεύθυνη αντιπολίτευση  να ακολουθήσουν  το παράδειγμα της Ταϊβάν.”

“Η Ταϊβάν εφοδιάστηκε αμέσως με 45.000.000 ιατρικές μάσκες τις οποίες μοίρασε δωρεάν στους πολίτες της, και στο νοσηλευτικό προσωπικό. Να σας θυμίσω ότι την πρώτη κιόλας ημέρα που η Ιταλία ανακοίνωσε κρούσμα, οι μάσκες στη χώρα μας ήταν είδος προς εξαφάνιση”.

(Διαβάστε ολόκληρο εκείνο το κείμενο στο τέλος).

 

Αν περιμένουμε και δουλεύουμε για τις νέες  κοινωνίες,  πρώτα πρέπει να γκρεμίσουμε την παγκόσμια αυτή  αυτοκρατορία της απάτης,  Είναι ύπουλοι. Πλουτίζουν, βγάζουν τρελό χρήμα,  μισθοδοτούνται,   πουλώντας  “φύκια για μεταξωτές  κορδέλες”. Τάχα, ελέγχουν την εξουσία, την ώρα που  τούτοι είναι οι χειρότερη φορείς της.  Δήθεν, προστατεύουν  τα θεμελιώδη ατομικά   δικαιώματα. Φούμαρα,  “προπέτασμα καπνού”, για να ζει η εγκληματική αυτή οργάνωση των δημοσιογράφων  άνετα και να κερδίζει  ξεκούραστα με την απάτη  υπερκέρδη  και  αναγνωρισιμότητα.

Δεν πρόκειται ποτέ να έρθουν και  να στεριώσουν  καινούριες  κοινωνίες, αν δεν αναγκάσουμε και τον τελευταίο  Γκεμπελίσκο   να παραδώσει  την εγκληματική του πένα. Οι περισσότερες   είναι βουτηγμένη  σε αίμα,  αντί σε μελάνι. Οι υπόλοιπες σε…σπέρμα.

Να εξαφανιστεί αυτή η παγκόσμια  συμμορία.  Αλλά  με τιμωρία παραδειγματική  ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΗ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

_______________________________________

Έφυγε από την ζωή στις 3.15 σήμερα, όπως ανακοινώθηκε, ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Αμαλιάδα, που νοσούσε από τον κορονοϊό και ήταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Πρόκειται για τον πρώτο νεκρό στην Ελλάδα από τον νέο κορονοϊό SARS-CoV-2.

*****

Η ελληνική κυβέρνηση,  οσαύτως και η Αντιπολίτευση, μείζων  και ελάσσων και φυσικά σύμπασα η  …εν πολλαίς αμαρτίαις ούσα   ελληνική Βιομηχανία Παραπληροφόρησης ,  είναι υπόδικες και στη συστημική  δικαιοσύνη  αυτή την ώρα για τον  εκτροχιασμό της πανδημίας με ανεβασμένο αριθμό νεκρών, κρουσμάτων, νέο lockdown και   λοιπών  παράλογων μέτρων ,που τίναξαν την οικονομία στον αέρα.   Η όψιμη ,αλλά μπαγιάτικη πλέον  κριτική   και οι καταγγελίες από  τον αριστερό γκεμπελικό Τύπο και τα κόμματα στη Βουλή για τον τρόπο που η κυβέρνηση διαχειρίστηκε  την πανδημία  , είναι άνευ  περιεχομένου και νοήματος πλέον.

Το έγκλημα το συναποφάσισαν και οι τρεις παραπάνω  θεσμοί (” θεός να τους κάνει τέτοιους”, όπως έχουν καταντήσει!). Ουδείς εξ αυτών σήμερα δικαιούται  να “νίπτει τας χείρας” του. Και ας διαρρηγνύουν με θεατρινισμό τα ιμάτιά τους ,επιρρίπτοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.  Τάχα, πως  η μεν κυβέρνηση   πήρε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα , οι δε  συνένοχοί της  πως βοήθησαν    με κάθε τρόπο προς την κατεύθυνση αυτή. Δεν έκαναν απολύτως τίποτα. ΄Εχουν “αίμα στα χέρια” τους, όλοι τούτοι

Για παράδειγμα, να θυμίσουμε το έγκλημα της εισόδου στη χώρα προσκυνητών- Χατζήδων από τους Αγίους Τόπους.  Παρά τις διαμαρτυρίες, αν και υπήρχαν περισσότερα από 20 κρούσματα ανάμεσά τους,  τους επέτρεψαν την ανεξέλεγκτη  είσοδο στη χώρα.   Ο πρώτος νεκρός από κορονοϊό ήταν ένας τέτοιος “Χατζής” (είχε πάει να προσκυνήσει τον “΄Αγιο Τάφο”) και μάλιστα μαθηματικός!

Οι ψήφοι μέτρησαν πρώτα για την κυβέρνηση.  Η κατακραυγή των πιστών, και η μαζική  απώλεια οπαδών για την κυβέρνηση που θα την κατηγορούσαν πως τα έβαλε με  τη θρησκεία  και μάλιστα με ό τι πιο ιερό  στόχο έχει ο Χριστιανός Ορθόδοξος, το προσκύνημα του “Παναγίου Τάφου”, μέτρησαν καταλυτικά.  Με  τέτοιο υπολογισμό, η  πανάθλια και εγκληματική κυβέρνηση του γιου του βασιλοχουντικού Αποστάτη Κ. Μητσοτάκη , δεν  απαγόρευσε την είσοδο των Χατζήδων στη χώρα και την άμεση απομόνωση σε αυστηρή καραντίνα των κρουσμάτων.  Προτίμησε να σκοτώσει χιλιάδες κόσμο μέχρι σήμερα, αντί να τα βάλει από την αρχή με το,,,θρησκευτικό  συναίσθημα του λαού μας!

Το ίδιο έγκλημα διέπραξε την ίδια εποχή και η αναίσθητη   υπουργός Παιδείας, η ανεκδιήγητη   Κεραμέως, που επίσης επέτρεψε την  ανεξέλεγκτη είσοδο μαθητών από εκδρομή στην Ιταλία, χωρίς  κανένα περιορισμό και μέτρο. Κι εδώ η ψηφοθηρία μέτρησε εξίσου.  Κι απ΄ αυτά τα  γκρουπ και την ανεξέλεγκτη είσοδο,  ολοκληρώθηκε το κακό, αφού  ήταν η εποχή που στην Ιταλία θέριζε η πανδημία.

Για να μην επεκταθούμε και σε άλλα όμοια εγκλήματα, που δυστυχώς διέπραξε  ο  ελληνικός κλήρος με τις Μεσαιωνικές ,παραληρηματικές και  αλλοπρόσαλλες εμμονές του .  ΄Οπως,   με τη…θεία μετάληψη ,αλλά και με το συνωστισμό στις εκκλησίες, αφού, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις πολλών ιερωμένων,    δε μεταδίδεται ο ιός με αυτά ,  γατί τους προστατεύει ο… Κύριος. Ο  ίδιος, βέβαια,  Κύριος  δεν τους  προφύλαξε,   ιερείς και αρχιερείς,  με   “θρησκευτική  ανοσία”,  όπως πίστευαν. Η ανοησία δεν ξεχωρίζει,  βλέπετε, κανέναν.  Ειδικά  τον  θρησκευτικό ,τον ανεγκέφαλο αυτό  φανατισμό.

Να, τί δεν έκαναν και όφειλαν να κάνουν από το Ιανουάριο 2020, που εμείς εδώ  καλούσαμε την κυβέρνηση  να συνειδητοποιήσει  τον κίνδυνο εξάπλωσης  και να προχωρήσει σε ενημέρωση του κόσμου.  Αλλά και συνεχώς από τότε, καταγγέλλαμε την αδιαφορία και την επιπολαιότητα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης  και την κάλυψη που τους παρείχαν   φυλλάδες και κανάλια, όλων των ειδών και των αποχρώσεων.

Στις 13/3/ 2020, όταν ακόμα  ούτε μάσκες δεν υπήρχαν στη χώρα, ούτε φρόντισε η κυβέρνηση να εισάγει,  (η μάσκα ήταν το βασικότερο μέσο προφύλαξης), εμείς εδώ υποδεικνύαμε στην εγκληματική κυβέρνηση και την εξίσου συνυπεύθυνη αντιπολίτευση  να ακολουθήσουν  το παράδειγμα της Ταϊβάν.

Διαβάστε για του λόγους το αληθές μια αναδημοσίευση  εκείνων των ημερών:

Η  χώρα που νίκησε τον κορωνοϊό χωρίς να ανήκει στον ΠΟΥ (13/3/2020)

Οι κινήσεις που έκανε και θωρακίστηκε

Η χώρα που νίκησε τον κορωνοϊό χωρίς να ανήκει στον ΠΟΥ

Tην ώρα που όλος ο κόσμος βρίσκεται σε πανικό, και τα κρούσματα κορωνοϊού καθημερινά αυξάνονται, με την Ιταλία να είναι η χώρα, μετά την Κίνα, με τα περισσότερα κρούσματα, υπάρχει μία χώρα, και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από τη Κίνα που έχει μόλις 45 κρούσματα και έναν νεκρό.

Η Ταιβάν θεωρείται από τους επιστήμονες φωτεινό παράδειγμα προς τις υπόλοιπες χώρες που άργησαν να πάρουν μέτρα και η περίπτωσή της είναι απόδειξη του ρητού ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Με πληθυσμό 25.000.000 η Ταιβάν έκανε 4 κινήσεις για να προστατεύσει τον πληθυσμό της, την ίδια ώρα που η Νότια Κορέα που βρίσκεται δίπλα μετράει καθημερινά καινούργια κρούσματα και νεκρούς.

Επέβαλε απαγόρευση πτήσεων κατευθείαν από τα πρώτο ξέσπασμα του ιού προς τη πόλη Γουχάν. Όσοι έφτασαν από τη Κίνα τις πρώτες ημέρες μπήκαν σε υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα, την ώρα που ακόμα ο υπόλοιπος κόσμος πίστευε πως ο κορωνοϊός είναι καθαρά πρόβλημα της Κίνας.

Διόρισε εκτάκτως σε θέσεις κλειδιά στο δημόσιο τομέα, πανεπιστημιακούς με ειδίκευση στις λοιμώξεις και τους ιούς. Οι αποφάσεις που έπαιρναν και οι προτάσεις τους, εφαρμόζονταν αμέσως και δεν χρειάζονταν τη συναίνεση της βουλής.

Εφοδιάστηκε αμέσως με 45.000.000 ιατρικές μάσκες τις οποίες μοίρασε δωρεάν στους πολίτες της, και στο νοσηλευτικό προσωπικό. Να σας θυμίσω ότι την πρώτη κιόλας ημέρα που η Ιταλία ανακοίνωσε κρούσμα, οι μάσκες στη χώρα μας ήταν είδος προς εξαφάνιση.

Σε κάθε δημόσιο κτίριο τοποθετήθηκαν συσκευές απολύμανσης, ενώ οι βάρδιες καθαρισμού κάλυπταν όλο το 24ωρο. Επίσης στα ΜΜΜ αύξησε τα δρομολόγια ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός των κατοίκων που μετακινούνταν προς τις δουλειές τους.

Σας φαίνονται μέτρα δύσκολα να εφαρμοστούν και από τις άλλες χώρες; Παίρνω το θάρρος να απαντήσω, όχι αρκεί να μην χρειάζεται για μία και μόνο απόφαση συσκέψεις επί συσκέψεων και συναντήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά.

Ας ελπίσουμε να μην πληρώσουμε ακριβά την άρνηση που δείξαμε να πιστέψουμε ότι ο  κορωνοϊός είναι ικανός να πλήξει ανεπανόρθωτα τον πλανήτη.

Απλά, καθαρά, μετρημένα λόγια.

Εισαγγελέας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ως  γνωστό.  Κι  αν υπάρχει, είναι μόνο για να απαγγέλει κατηγορίες  ή να προφυλακίζει  πολίτες  οποίους η Ελλάδα όφειλε να “κλίνει γόνυ”.  (Σαν  τα μέλη της  οικογένειας  στα Σεπόλια  που αρνήθηκαν να υποταχθούν στις σιδηρόφρακτες ορδές   της δικτατορικής κυβέρνησης  Μητσοτάκη).

Είναι υπόδικοι και τούτοι  στη συστημική δικαιοσύνη, την οποία όφειλαν, ως φορείς της,  να υπηρετούν, αλλά  δεν το έπραξαν.  Το δικαστήριο της Ιστορίας τους έχει αμετάκλητα καταδικάσει.  Οι θεσμοί στην Ελλάδα  έχουν χρεωθεί νεκρούς, άρρωστους,  ταλαιπωρημένους,  σακατεμένους ψυχολογικά, αλλά και μια  οικονομία σμπαράλια εξαιτίας τους.

Ειδικά η βιομηχανία παραπληροφόρησης  διέπραξε  έγκλημα καθοσίωσης με τον τρόπο και το λόγο που διαχειρίστηκε την πανδημία.  Θα μιλήσουμε αναλυτικά και με στοιχεία για τους βασικούς στόχους που επεδίωκαν με τη δημιουργία πανικού, σύγχυσης, αποπροσανατολισμού.     Και φυσικά μια μέρα θα θα πληρώσουν και τούτοι . Ας μην κοιμούνται ήσυχοι.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

΄Εχουμε την πανδημία  σε εξέλιξη.  Είναι η δεύτερη φάση της έξαρσης,  επειδή ουδείς έπραξε τα δέοντα, που περιγράψαμε  κατά την πρώτη.  ΄Οσα έκαναν , είχαν  σκοπιμότητες και όποια μέρα έλαβαν και όπως τα έλαβαν  ήταν λάθος.  Καραμπινάτα ΠΟΙΝΙΚΑ  ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.

΄Ομως, ας γνωρίζουν οι  σώφρονες πολίτες πως   “δεν ήρθε το τέλος του κόσμου”, όπως οι Αρμαγεδωνιστές  της παραπληροφόρησης διαδίδουν για κερδοσκοπικούς λόγους.   Και δεν πρόκειται για μη αναστρέψιμη κατάσταση, επειδή:

  1. Η Πανδημία του Κορόνα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ  ΜΑΖΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ  ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. Δεν υπάρχει σύγκριση, ειδικά με πανδημίες σαν την “Ισπανική γρίπη” με εκατομμύρια νεκρούς.  Τη διάσταση αυτή έδωσαν τα Μέσα Παραπληροφόρησης για να δημιουργήσουν  χάος, να φτιάξουν την ατμόσφαιρα, το κλίμα  που  εξυπηρετούσαν τα σχέδιά τους.
  2.  Ο COVID-19 δεν είναι καινούριος ιός. Χτύπησε και το 2002 ως SARS. Οι αισχρές  φαρμακευτικές εταιρίες, όμως,  επειδή σταμάτησε ξαφνικά η πανδημία εκείνη και επομένως  δεν υπήρχαν περιθώρια μεγάλου  κέρδους, όπως σήμερα, ,αρνήθηκαν τότε να παρασκευάσουν εμβόλιο. Αν συνέχιζαν τις έρευνες , σήμερα το εμβόλιο θα υπήρχε , ο Κορόνα θα είχε χτυπηθεί  εν τη  γενέσει  του.
  3. Ο ιός  θα συνεχίσει να χτυπά. Και λόγω της αβελτηρίας,  της ανικανότητας και των λογής  σκοπιμοτήτων, όπως είπαμε των θεσμών, τα θύματα θα αυξηθούν. ΄Ομως,  σύντομα  θα “κλείσει τον κύκλο” του. Αυτό σημαίνει πως  θα νικηθεί εξαιτίας  της ανοσίας της αγέλης. ΄Οπως συνέβαινε με τους ιούς πάντα στην Ιστορία της ανθρωπότητας.  ΄Ηδη η Σουηδία, το Μπέργκαμο της Ιταλίας, οι άλλες χώρες με λίγα θύματα,  έδειξαν το δρόμο.
  4. Το εμβόλιο θα συνδράμει αποφασιστικά στην  ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και την κατανίκηση του ιού.  Και σύντομα και για λόγους  κέρδους, αυτές οι   φαρμακοβιομηχανίες,  θα  το διαθέσουν   στην  αγορά,  ίσως και ως τα Χριστούγεννα.
  5. Μέχρι να μας επισκεφτεί η σωτήρια ανοσία της αγέλης:  α. Χτυπήστε  με κάθε μέσο  αντίδρασης  τους συγκεκριμένους “θεσμούς” (να τους  λέμε έτσι κι ας μην είναι), που  μνημονεύσαμε ως υπεύθυνους  και  απαιτείστε  την τιμωρία τους. 2. Δείξτε ανυπακοή και  έμπρακτη περιφρόνηση σε αποφάσεις τους, όταν διαπράττουν συνταγματικά πραξικοπήματα.  Αρνηθείτε τον εξευτελισμό, αλλά και  στηρίξτε το δικαίωμα   στη  περιφρούρηση  της ψυχική σας υγεία και της ισορροπίας, που υπέσκαψαν επικίνδυνα όλοι αυτοί οι Κρετίνοι. γ. ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΟΣΟΙ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. 4 .ΜΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ,ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ 100%. Και λιγότερο από 90% να είναι ασφαλές και πάλι είναι πιο έξυπνο να το χρησιμοποιήσουμε.