ΔΕΙΞΕ “ΣΤΗΘΟΣ”, ΩΣ ΒΥΖΙ ΄Η ΩΣ ΜΑΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!

1.α .Γυμνή στο μπαλκόνι η Λάουρα

Laura-Cremaschi-Topless-Balcony-Miami-Beach-Kanoni-4

β. Η φωτό της Χριστίνας Μπόμπα ενώ θηλάζει τις κόρες της -Το μήνυμα που στέλνει

“Ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου…αλλά έχει και τις δυσκολίες του

Τελικά αποφάσισα να κάνω αυτό που εγώ θεωρούσα το καλύτερο για τις μικρές μου. Και κάπως έτσι συνέχισα να θηλάζω, να συμπληρώνω με ξένο γάλα, να κάνω pump και καθημερινά να απολαμβάνουμε το τάισμα μαμά και κόρες. Βρήκαμε μετά από δύο μήνες τις ισορροπίες μας, αν και κάθε μέρα έχει τις προκλήσεις της. Μοιράζομαι τη δική μου εμπειρία γιατί θα ήθελα και εγώ να ακούσω μια πιο ρεαλιστική ιστορία για το θηλασμό προτού γεννήσω”.

***

Δυο φωτογραφίες, δυο χιλιάδες λέξεις!

Επιτέλους! Βλέπουμε  δημοσίως     το στήθος μιας  γυναίκας , ως μαστό,   όργανο και μέσο  θηλασμού και όχι ως   “βυζιά ” και …μπαλκόνια!  Ποιος μπορεί να πει σεξιστική κουβέντα  γι΄αυτή τη μάνα ,που απομυθοποιεί τους σεξουαλικούς ρόλους των  οργάνων το σώματος με τον τρόπο που επιδεικνύονται και επιβάλλονται  από τη βιομηχανία του σεξισμού, όπως ακριβώς στη …μπαλκονάτη κυρία Λάουρα;

΄Οταν λέμε πως οι νέες κοινωνίες που θα έρθουν,  πλην των άλλων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων τους, θα είναι και άφυλες, εννοούμε αυτό ακριβώς που  οι  δυο ίδιες ,αλλά  εντελώς διαφορετικές , φωτογραφίες μας διδάσκουν. Μήνυμα ξεκάθαρο.

Και σε εκείνες τις κοινωνίες, θα θηλάζει η μάνα το παιδί από το στήθος της. Μόνο που δε θα υπάρχουν  πια σεξομανείς να μη  βλέπουν  ένα θηλασμό , όπως παραπάνω,  ως  θαυμάσιο και λειτουργικό   “εργαστήριο-μπιμπερό” της φύσης για τη διατροφή του μωρού, αλλά σεξουαλικό αντικείμενο-εμπόρευμα .   Αυτό  που  σήμερα  η  μεν το εκθέτει  προς   “πώληση”, οι δε… θεώμενοι , το παζαρεύουν και το κοστολογούν ανάλογα   για  “αγορά”.   Κάθε είδους.

2. Η φωτό του Σάκη Ρουβά στη θάλασσα, με τα δεκάδες χιλιάδες likes -Σαν αρχαίος θεός, με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Σάκης Ρουβάς: Η φωτό από τις διακοπές με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Να και οι φωτογραφίες -απάντηση στην παραπάνω φώτο του θηλασμού από ένα γνωστό σούργελο-κλαρινογαμπρό της βιομηχανίας θεάματος…ακροάματος.  Τούτος  με το   “σερνικό” ρόλο που η ίδια αγορά λανσάρει και επιβάλλει.

Και ελόγου του  θα έχει εξαφανιστεί, ως είδος από τις νέες κοινωνίες των ανθρώπων που κτίζουμε.  Κι αν τολμήσει  τότε να ξεμυτίσει πάλι κανένας  Ρουβάς , θα φάει “λεμονόκουπα” και κράξιμο , που θα πάει σύννεφο. ΄Εννοια σου!

____________________________________

                                    ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Τα δύο μεγάλα κύματα καύσωνα στην Ελλάδα

“Η Αθήνα θα είναι το μεγαλύτερο θύμα της κλιματικής αλλαγής στην Ευρώπη

Σε δημοσίευμα του Guardian για το θέμα σημειώνεται πως η Ελλάδα βίωσε δύο μεγάλα κύματα ακραίου καύσωνα από τον περασμένο Ιούνιο, με χαρακτηριστικό τη διάρκεια και την ένταση, αφού το δεύτερο κύμα κράτησε σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Αυτή η εικόνα του φετινού καλοκαιριού, οδηγεί τους ειδικούς στο συμπέρασμα πως η κατηγοριοποίηση και η ονοματοδοσία των περιόδων καύσωνα θα βοηθήσει αρχές και πολίτες να προετοιμάζονται αποτελεσματικότερα.

Οι καύσωνες προκαλούν   θανάτους. Δεν κάνουν θόρυβο και μπορεί να μην είναι ορατοί, αλλά είναι σιωπηλοί δολοφόνοι», λέει ο  Κώστας Λαγουβάρδος, που έχει εκπαιδευτεί στη Γαλλία…”

Το βρετανικό δημοσίευμα περιγράφει την πρωτοβουλία του Αστεροσκοπείου εδώ και τέσσερα χρόνια να κατηγοριοποιήσει τις χειμερινές καταιγίδες και άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα, δίνοντάς τους ονόματα, κάθε φορά που τίθετο ζήτημα απειλής κατά της ζωής και της περιουσίας των πολιτών”.

***

 

Να και  και  οι   Μετεωρολόγοι   σε ρόλο πια βεντέτας  και   Γκεμπελίσκων .  Και τούτοι, όπως τα άλλα τακίμια τους  της βιομηχανίας παραπληροφόρησης που τους  “έβγαλαν στο κουρμπέτι” , έχουν  παρεμφερή με αυτούς   συνταγή.  “Ψέμα και αίμα”. Δίχως σπέρμα. Το συμπληρώνουν  με πανικό,  σύγχυση και  αγωνία.

21 ημέρες (!) είχαμε καύσωνες  με 47,5 βαθμούς εδώ, μας  λέει ο άλλος “Καλλιάνος”  στο  ψευδές δημοσίευμα του γνωστού Guardian ( ένα ταμπλόιντ και τούτο που παριστάνει   τάχα πως δεν είναι).  Μόνο που  εμείς,  όσοι  ζούμε σε αυτή τη χώρα-κόλαση πια τα καλοκαίρια, όπως την παρουσιάζει  ο Λαγουβάρδος ,για να εξυπηρετήσει τα δικά του ανομολόγητα  συμφέροντα, μέσω της  εξαπάτησης του κόσμου με  επιστημονικοφανείς παρατηρήσεις και  ανακοινώσεις,  καταλάβαμε καύσωνα καμιά εβδομάδα. 40 και 45, ναι. 47,5 ΟΧΙ, όπως  ψευδώς  διαδίδει ο… σπουδάσας  εις Παρισίους μετεωρολόγος!

΄Υστερα απ΄όλα αυτά, που ισχυρίζονται,  καλούμε, λοιπόν, τους “Λαγουβάρδους” που εκτός των άλλων μιμούνται  τις χολιγουντιανές  “αμερικανιές” με τις ονομασίες των καιρικών φαινομένων, να μας απαντήσουν. Αλλιώς ,θα έχουμε κάθε λόγο να τους  θεωρούμε τσαρλατάνους.

1.Γιατί το 1987, με 45 (μάξιμουμ) θερμοκρασίες ,είχαμε 1300-1500 νεκρούς και έκτοτε όχι; Τί ιδιαίτερα…φονικό   είχανε κείνες οι ζέστες για  τόσο πολλούς θανάτους ΜΟΝΟ εκείνες τις ημέρες  της συγκεκριμένης  χρονιάς;

2. Από το 1940 μέχρι τη φονική αυτή χρονιά του 1987, πόσες φορές είχαμε ίδιες υψηλές  θερμοκρασίες τα καλοκαίρια στην Ελλάδα;  Και μάλιστα πολλές   να ξεπερνούν τους 50 βαθμούς; Γιατί τότε δεν είχαμε νεκρούς,  από τους…δολοφόνους (!) καύσωνες, όπως τους χαρακτηρίζει ο  μυθιστοριογράφος   “μετεωρολόγος”;

3. Πόσα στατιστικά  στοιχεία  από το παρελθόν   διαθέτουν στα αρχεία τους οι  αρμόδιες  υπηρεσίες  και οι πανεπιστημιακές σχολές  για τα μεγέθη και τη συχνότητα των καιρικών φαινομένων στην Ελλάδα ; Από ποιες χρονιές;  Και γιατί δεν τα  δημοσιεύουν αναλυτικά, όπως τους έχουμε πάλι ζητήσει; Θα καταπέσει  μήπως το παραμύθι τους ,αλλά  θα έχουν και σοβαρές και πολλές κατηγορίες να αντιμετωπίσουν;  Και  τρέμουν μήπως κανένας συνετός εισαγγελέας   τους πιάσει από το αυτί;   Θα μας  ενημερώσουν τουλάχιστον  από το 1940 και μετά πόσες φορές η θερμοκρασία στη χώρα  ξεπέρασε τους 50 βαθμούς;

4.Πώς και γιατί χρεώνουν τις υψηλές και συνηθισμένες  τέτοιο καιρό θερμοκρασίες  στη χώρα στην κλιματική αλλαγή ;  Γιατί πριν ,χωρίς αυτή, είχαμε  ακόμα υψηλότερες από τώρα;  Μάλιστα, γιατί καταντάνε  “καφετζούδες”  και  τρομοκρατούν  τον κόσμο  με διαδόσεις, πως τάχα  η  Αθήνα  θα είναι η πρώτη  που θα υποστεί τις συνέπειες   από νέους ,μεγάλους  καύσωνες; ΄Εκαναν σύγκριση στατιστικών στοιχείων από το παρελθόν και σήμερα,  ή όλα όσα λένε είναι   για το “πάπλωμα”;  Για  αναγνωρισιμότητα και…κονδύλια;

2. α. 5g

Ένα χιουμοριστικό σποτ δημιούργησε ο δήμος Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Μανώλη Στεφανάκη προκειμένου να παρακινήσει τους πολίτες να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό.

Πρωταγωνίστρια η κ. Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου και ο… Πανταζής.

(https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/307393_emboliasmos-5g)

β. Σον Πεν: Οι ανεμβολίαστοι είναι σαν να κυκλοφορούν με ένα όπλο στο χέρι, να γίνουν υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί

Ο διάσημος ηθοποιός Σον Πεν

γ. Εορδαία: Μοναστήρι απαγορεύει τη χρήση μάσκας! -«Οι ληστές φοράνε μάσκα, οι χριστιανοί δεν φοράνε»

Εορδαία: Μοναστήρι απαγορεύει τη χρήση μάσκας!

΄Οντως,  οι ληστές φοράνε μάσκες  και οι καλόγεροι…ρόμπες!   Και μάλιστα τούτοι,   “μαύρες και άραχνες”, όπως είναι το μυαλό τους.   Σαν των παραπάνω στο Μοναστήρι που  φαίνεται να είναι  είδος υπό εξαφάνιση το νιονιό τους.

 

3.Σουηδός τουρίστας καθάρισε μόνος του παραλία της Χαλκιδικής -«Κίνητρο μου η αγάπη για τη φύση»

Ο Σουηδός Τουρίστας

΄Ενα πραγματικό  “διδασκαλείο” είναι αυτή η Σουηδία. Μαθήματα κάθε είδους σου δίνουν οι  Σουηδοί. Μέσα κι έξω.

Ειδικά για τη χώρα μας, θα έπρεπε να είναι  στους ΄Ελληνες… υποχρεωτικά το ταξίδι και η παραμονή για  ένα διάστημα  σε αυτή τη Σκανδιναβική χώρα. Θα γύριζε μετά ο συμπατριώτης μας   αλλιώτικος .

Ειδικά απαλλαγμένος από τα βαρίδια  του Ελληνάρα. Και πρώτα απ΄όλα, από την έλλειψη σεβασμού στο διπλανό του και τη Φύση.

Οι Σουηδοί, αντίθετα,  διαπρέπουν  και στις δύο αυτές κατακτήσεις. Σέβονται τον “περίγυρο” .  Και δίνουν μαθήματα σε όσους τους γνωρίζουν. ΄Οπως ο  ωραίος αυτός τύπος  στη Χαλκιδική.

Και να μην ξεχάσουμε επίσης κάτι σημαντικό. Το Σουηδό που καθάριζε τα σκουπίδια τους στην παραλία, σίγουρα θα τον είχαν πάρει στο “ψιλό” που τον έβλεπαν  να κάνει τέτοια …χαζή αγγαρεία.   Κάτι   συμπατριώτες μας  της συμφοράς και της μπουρτζοβλαχιάς, βεβαίως,  βεβαίως.

4. Μηταράκης: «Δεν θέλουμε και δεν θα γίνουμε πύλη εισόδου παράτυπων μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη»

Νότης Μηταράκης

Κι εσύ, για να σου μιλήσουμε στη γλώσσα  του ρατσισμού σου, μπας κα καταλάβεις, από πού κι ως πού θεωρείς πως είσαι … ορίτζιναλ ΄Ελληνας και μάλιστα … νόμιμος κάτοικος στη χώρα; Πως σου ανήκει ιστορικά; ΄Ετσι σου  είπανε;

Ξέρεις, ανιστόρητε Δεξιέ, πόσα “σπέρματα”  μεταναστών, προσφύγων και αποικιστών ανά τους αιώνες, ακόμα και από την αρχαία  Βακτριανή, μπορείς να κουβαλάς, αν γεννήθηκες σε αυτά τα χώματα; ΄Οχι, δε γνωρίζεις, γιατί ως  ρατσιστής -, φασιστάκος,  έχεις άγνοια της Ιστορίας.

Κι επίσης θαρρείς πως σε κάνει νόμιμο  ιθαγενή και ημεδαπό  το γεγονός πως σε εγγράψανε  σε κάποιο   Μητρώο   Ληξιαρχείου  της χώρας;  Κι αυτό από μόνο του νομίζεις πω σου δίνει το δικαίωμα να λες τους άλλους παράνομους και λαθρό;  Και όταν μάλιστα  αυτοί οι ” ξένοι” και “αλλοδαποί” είναι  οι  “κολασμένοι της γης”;

Διαπράττεις πανάθλιε  και θερμοκέφαλε Ελληνάρα,  “΄Υβριν”.  Μια μέρα θα    βρεις, ούτως  ή άλλως,  την τιμωρία   μπροστά σου .  “΄Ατη, – νέμεσις  και  τίσις”  καιροφυλακτούν!