ΠΟΛΑΚΗ , ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΑΣ…ΚΙΚΙΛΙΑΣ!

                                ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. «Χάθηκαν» 3,2 δισ. από τον προϋπολογισμό

«Χάθηκαν» 3,2 δισ. από τον προϋπολογισμό

“Οσμή «Greek statistics» στα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού του επταμήνου;

Μια έντονη οσμή αναδύεται από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. Μια οσμή που φαίνεται παρόμοια με αυτήν των παραποιημένων στοιχείων που δίνονταν στη Eurostat και όταν ανακαλύφθηκαν τους δόθηκε η κωδική ονομασία «Greek statistics».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, «οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού για την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2021 παρουσιάζονται αυξημένες σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020 , κυρίως λόγω των αυξημένων δαπανών για μέτρα κατά της πανδημίας και των αυξημένων πληρωμών εξοπλιστικών προγραμμάτων».

‘ Οπως λοιπόν προκύπτει, σε σχέση με πέρυσι τα έξοδα αυξήθηκαν κατά 4,7 δισ. ευρώ εξαιτίας:

• Των μέτρων κατά της πανδημίας.

• Των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Από εδώ και πέρα εισέρχονται οι αριθμητικές πράξεις της πρόσθεσης και δεικνύουν ότι τα επίσημα νούμερα δεν προκύπτουν”.

***

Τί (κάνουν πως)  δεν καταλαβαίνουν οι φυλλάδες της “Αριστεράς”  Ντοκουμέντο και Εφημερίδα Συντακτών;  ΄Οταν εμείς εδώ  τρώμε τόσο καιρό τα λυσσακά μας  για τις μίζες των εξοπλιστικών, ο  Συριζαίοι  (έστω  και σε   καχεκτική  παραπληροφόρηση, λόγω ανεπάρκειας Μέσων),  που κι αυτοί, όμως,  κόπτονται ,όπως  και οι  αντίπαλοι συνάδελφοι   για  εξοπλισμούς  και   πολεμικούς τσαμπουκάδες,  έκανα… τουμπεκί ψιλοκομμένο.

Σήμερα,  ξαφνικά ,ανακάλυψαν το σκάνδαλο  με τα νέα «Greek statistics»,που αφορούν  τις μίζες και τις κλοπές  στα εξοπλιστικά. Το φαγοπότι με πρόσχημα την  πανδημία, βέβαια, επειδή τούτοι πήραν τα λιγότερα, το  πήραν είδηση αμέσως   και  έβγαζαν  χολή  για μήνες.

Φάρα βρώμικη και χρησιμοθηρική   οι δημοσιογράφοι. Σε όποια όχθη  κι αν  έχουν αράξει.

 

2.Οριστικό: Το εμβόλιο θα γίνει υποχρεωτικό, οι ανακοινώσεις τον Σεπτέμβριο

εμβολιο νοσηλευτρια

Θα είναι η πιο έξυπνη , κομματική κίνηση- “ματ” της κυβέρνησης. Μια τέτοια απόφαση, είναι σίγουρο πως θα ανεβάσει την αποδοχή της σε ένα μεγάλο  κομμάτι του εκλογικού  σώματος , εμβολιασμένων.

΄Ετσι  κ1ι αλλιώς,  οι αρνητές του εμβολίου, πέρα από ανόητοι, είναι και “παλάτζες”. “Κινούμενη άμμος”, εκλογικά.  ΟΦΑ  (΄Οπου Φυσάει ΄Ανεμος). Δεν έχουν  να χάσουν και πολλούς από τέτοιους στη Ν.Δ.

3. Τζανάκης: Να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε αστυνομία, στρατό, κάποιους τομείς του ιδιωτικού τομέα

“Ο καθηγητής Πνευμονολογίας πρόσθεσε ότι ο εμβολιασμός θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός και σε τομείς του ιδιωτικού τομέα, αναφέροντας καταστήματα και υπηρεσίες υγειονομικού ενδιαφέροντος”

εμβόλιο COVID-19 σε χέρια νοσηλευτή με λευκά γάντια

Να επεκταθεί ,  θέλουν οι περισσότεροι,  ο υποχρεωτικός εμβολιασμός  σε ΟΛΟΥΣ  τους ανεμβολίαστους μουρλούς.  Δε δηλώνεις τρελός και απαλλάσσεσαι.

Πάρτε τους τα όπλα από τα χέρια. Είναι επικίνδυνοι. ΄Αμυαλοι, εγωιστές και παρτάκηδες.  Κρύβονται  πίσω από ιδεολογήματα και προφάσεις. Ας τους υποχρεώσουμε με κάθε τρόπο και πρώτα  με την κοινωνική απομόνωση, να σέβονται τη ζωή , τουλάχιστον των παιδιών δίπλα μας.

Προσπεράστε οι  σώφρονες τη δημαγωγική  τακτική   των κομμάτων, τάχα  πως κόπτονται για τη  συσπείρωση και την πάταξη του διχασμού.  Ούτως ή άλλως, η ελληνική κοινωνία είναι βαθιά διχασμένη.  Από πολύ παλιά.  Χίλια κομμάτια. Τώρα με τον εμβολιασμό θα χωρίσουμε τα …χωρισμένα τσανάκια μας;

Ας  το κάνουμε για τα παιδιά μας. Οι ανεμβολίαστοι  είναι πραγματικά μια    απασφαλισμένη  βόμβα για τους  ανυπεράσπιστους μικρούς ανθρωπάκους μας. ΄Εχουμε υποχρέωση να  διαφυλάξουμε τη ζωή τους  με κάθε θυσία από την επιβουλή αφρόνων  βαρβάρων.

 

4. Πολάκης για τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους: «Ο,τι και να ανακοινώσετε δεν θα εφαρμοστεί»

“Ο Παύλος Πολάκης,  ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και την καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου, σε ανάρτησή του στο Facebook, υποστηρίζει ότι τα μέτρα (τα οποία αφορούν και τον ίδιο ως ανεμβολίαστο)”

*****

Πολάκη, άσε τους Κρητικοτσαμπουκάδες και αν μη τι άλλο, ως γιατρός, σπεύσε σήμερα κιόλας να εμβολιαστείς. “Ξαπλωμένο” κι εσένα  σε βρίσκω  σε δυο βάρκες  όπως τα συντρόφια σου.

Δε γίνεται. Τουλάχιστον,  εσύ  οφείλεις  να  έχεις συναίσθηση του τι λες και του τι κάνεις. Και ως επιστήμονας και ως αριστερός.

Να τα έκανε αυτά ο Κικίλιας,  θα τον καταλάβαινα . Εσένα,  όχι.

 

5. Η ΠΟΕΔΗΝ κάνει πανελλαδική στάση εργασίας κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών -Στις 26 Αυγούστου

πορεια

Ανευθυνότητα,   ασυνειδησία ή επαγγελματική  ανεπάρκεια; ΄Η ,ακόμα χειρότερα, κομματική  τύφλα; ΄Ολα μαζί.

Θα φρίττουν οι μελλοντικές γενιές των γιατρών ,όταν θα διαβάζουν τούτες τις γραμμές για τους  τωρινούς συναδέλφους τους . Θα τρίβουν τα μάτια τους,

Και  σίγουρα δεν πρόκειται   να τους αναγνωρίζουν και να  τους αποκαλούν  γιατρούς . Απώλεσαν ήδη το κύρος τους και την έξωθεν καλή μαρτυρία με αυτά τα ανήκουστα καμώματα.  Ντροπή!

6.Παραολυμπιακοί Αγώνες 2021: Ξεκινάει σήμερα η γιορτή του αθλητισμού -Στις 14:00 η Τελετή Έναρξης

Καλή επιτυχία από τον ΟΠΑΠ στους Έλληνες αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο - 46 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν σε 11 αθλήματα

“Προ των πυλών βρίσκονται οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, καθώς σήμερα (24/8) είναι προγραμματισμένη η Τελετή Έναρξης, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ (14:00-17:00) και σε επανάληψη στις 22:00-01:00.”

***

Με τους άλλους ,τους… πρωταθληταράδες,  όχι,   δεν είμαστε μαζί . Ούτε επικροτούμε τον χωρίς όρια (ηθικά) ανταγωνισμό , που τον βαπτίζουν ,όπως και οι αρχαίοι  στους  Ολυμπιακούς αγώνες  (μαύρη και ακάθαρτη και η δική τους ιστορία), αθλητισμό και άμιλλα!

Με σας, ναι.  Είμαστε  μαζί σας. Στον αγώνα σας    για επιβεβαίωση πως η ζωή δε σταματά από κανενός είδους  εμπόδιο.

Είμαστε ΟΛΟΙ   ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. Τους το χρωστάμε.

7. α. Σοκ με νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη – Εσφαξε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της.Αναζητείται ο Γεωργιανός φερόμενος ως δράστης.

β. Κρήτη: Αυτός είναι ο κτηνοτρόφος που δολοφονήθηκε στη Μεσαρά

δολοφονία 40χρονος Μεσαρά Κρήτη

“Οι δράστες πήγαν έξω από το σπίτι του σημαδεύοντάς τον και πυροβολώντας τον, μπροστά στα μάτια του παιδιού του το οποίο έπαιζε εκεί την ώρα”.

***

Σοκ, λοιπόν  για τη νέα …γυναικοκτονία  στη Θεσσαλονίκη και πρωτοσέλιδη είδηση . Αλλά όχι το ίδιο  για τη νέα εκτέλεση συνανθρώπου στο νησί της Βεντέτας. Και μάλιστα μπροστά στο μικρό παιδάκι του, που έπαιζε δίπλα στον πατέρα του.

Εδώ δεν έχει σοκ. Ούτε μιλάμε  (μια από τις χιλιάδες) για  …Κρητικοκτονία.   Μια απλή αναφορά  στις “χωματερές”, χαμένη κάπου εκεί στο τέλος.

Πώς το λέγανε παλιά το σύνθημα οι αναρχικοί;

Αλήτες – Ρουφιάνοι – Δημοσιογράφοι»! - Times News

Να αποκαλύψουμε και συντρίψουμε την τερατογέννηση. Το νεοφασιμό και τον έμφυλο ρατσισμό  που συντηρούν το μόρφωμα  #me too# και οι Γκεμπελικές   φυλλάδες όλου του  συστημικού τόξου.

Παίζουν “εν ο παικτοίς”  άπαντες  οι εμπλεκόμενοι, καθένας για το δικό του συμφέρον.  Και κυρίως για τα φράγκα και αναγνωρισιμότητα.  Αλλά κι από ανομολόγητα κόμπλεξ και συμπλέγματα.

Χτίζουμε άφυλες κοινωνίες,   εν αις   “οὐκ ἔνι Ἰουδαῖος οὐδέ Ἕλλην, οὐκ ἔνι δοῦλος οὐδέ ἐλεύθερος, οὐκ ἔνι ἄρσεν κα  θῆλυ·  πάντες γαρ  Ημεῖς εἷς ἐστε”.

Και ου μόνον.

 

8.Η Κίνα η πρώτη χώρα στον κόσμο που φρενάρει την παραλλαγή Δέλτα -Κατέγραψε μηδέν νέα εγχώρια κρούσματα

Κινέζοι με μάσκες σε δρόμο του Πεκίνου

Η Κίνα τελείωσε με τον ιό.  Αλλά  στις άλλες χώρες μόλις τώρα αρχίζει η νέα  πανδημία της παραλλαγής.

Στο μεταξύ, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε η χώρα του  αισχρού καπιταλισμού  και της ολιγαρχίας ,για το θρασύτατο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που διέπραξαν, αφήνοντας, ελαφρά τη καρδία, την επιδημία να καταντήσει πανδημία , όχι μόνο απαγόρευσαν την έρευνα στην Γουχάν , εστία  του κακού, αλλά ούτε μα συγγνώμη δε ζήτησε ποτέ το …κομμουνιστικό (διάβαζε φασιστικό) καθεστώς της  χώρας του Μάο.

Σιγά, που θα δώσουν λόγο  και θα απολογηθούν. Μια…  καθωσπρέπει  δικτατορία, που τιμά τα όπλα της,  δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες  . Αυτά είναι μόνο  για…Αμερικανάκια!