ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΠΑΛΙ, Ο ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ (ΑΚΡΟ) ΔΕΞΙΟΣ , ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ.

 

Παρέμβαση Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή ΝΔ: «Εξωθεσμικά κέντρα μας δείχνουν τα δόντια τους, αλλά δεν μασάμε»
“Οι πολίτες θα φράξουν το δρόμο σε μια δεύτερη φορά στη συμφορά.  Ο δραστικός εκσυγχρονισμός του τόπου έχει ενοχλήσει εξωθεσμικά συμφέροντα Αυτά τα κέντρα θα ήθελαν πολύ έναν πρωθυπουργό πιεζόμενο, ελεγχόμενο και μια κυβέρνηση παραλυμένη Ο Ερντογάν θα ήθελε απέναντί του για πρωθυπουργό τον Τσίπρα, αλλά έχει εμένα”.

****

Αγνωστες φωτογραφίες από τη ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη -Από ...

 

Παραδίδουμε  το παραπάνω κείμενο, ομιλία   του αρχηγού του κόμματος της Ν.Δ σε στελέχη της, στις μελλοντικές γενιές  να το διδάσκονται οι φοιτητές των πολιτικών επιστημών  στα πανεπιστήμια, ως μνημείο, πλην των άλλων,  έσχατου εξευτελισμού και αποσύνθεσης  της σημερινής ,  κομματικής  ζωής του τόπου.  Μέσα στις  λίγες αυτές  γραμμές, μπορεί κανείς να διακρίνει καθαρά (αρκεί να ξέρει να  “διαβάζει”) τί σημαίνει να είσαι Δεξιός και…Μητσοτάκης.   «Γόνος» της κατάπτυστης φαμίλιας, που υπήρξε (και συνεχίζει) ο “κακός  δαίμονας”  της  Ελλάδας.

Ας το ακτινογραφήσουμε για τους μύωπες. Για τους έχοντας ακμαία  όραση ,είναι και δια γυμνού οφθαλμού ορατά τα ακόλουθα:

  1. “Εξωθεσμικά κέντρα”. Σε ένα κράτος που και οι τέσσερεις εξουσίες έχουν ΜΟΝΟ εξωθεσμικές επιδόσεις,  ο Αρχινονός  της κομματικής  αυτής Μαφίας, ένας 100%  πλέον, εξωθεσμικός, παράνομος και υπόδικος  πρωθυπουργός , «μιλάει  για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου ».
  2. «Οι πολίτες θα φράξουν το δρόμο».  Δηλαδή το 20% του εκλογικού σώματος ,  που,  πέρα από το αστείο  της   αριθμητικής  υπεροχής που δε διαθέτουν  α.  δεν  είναι    πολίτες,  αλλά οπαδοί, και β. Ως κομματικό υλικό ,είναι  ό,τι χειρότερο και σάπιο  μπορεί κανείς να συναντήσει στην ευρωπαϊκή Δεξιά . Παράταξη  εξ ορισμού και σύστασης,   βρώμικη, διεφθαρμένη, απάνθρωπη και ως εκ τούτων , αφύσικη.
  3. «Δεύτερη συμφορά». Το μέγα σκάνδαλο  Novartis  σε όλη την υφήλιο , πλην Ελλάδας,  γνωστό και ατιμώρητο, ελέω προκλητικής διαπλοκής και απίστευτης διαφθοράς των εξουσιών στη χώρα , με μαέστρο της  ορχήστρας τον ίδιο τον  εξωθεσμικό  πρωθυπουργό,  χαρακτηρίζεται  σκευωρία και…συμφορά!  Αν κάτι   θεωρείται  συμφορά και πρόκληση για τη χώρα, είναι πως ακόμα δεν έχουν οδηγηθεί οι υπόδικοι, με πρώτο τον Κυριάκο Μητσοτάκη , φυλακή.
  4. «Ο δραστικός εκσυγχρονισμός του τόπου». Αν δεν ήταν μια τραγωδία η σημερινή κατάσταση με τη  δεύτερη  χρεοκοπία της  Ελλάδας, τέτοιες ατάκες,  ως κωμωδία,   σε σενάριο του…απόφοιτου του Χάρβαρντ ,θα είχαν σπάσει  τα ταμεία του θεάτρου  που θα ανέβαινε.
  5. «Τα κέντρα αυτά ήθελαν ΄έναν πρωθυπουργό πιεζόμενο και  ελεγχόμενο”. Και τα μωρά σε αυτό τον τόπο  γνωρίζουν  ποια κέντρα , εφοπλιστές και  καπιταλιστικές  συμμορίες, μαφιόζικης τακτικής,    έκαναν  πρωθυπουργό έναν,  πέρα από ανίκανο, και αστοιχείωτο,  ενεργούμενο -“ζόμπι”  από τα κομματικά, ελληνικά τζάκια , για να τον έχουν  υποχείριο και σφογγοκωλάριό τους.
  6. «Ο Ερντογάν δε  θα ήθελε έναν πρωθυουργό σαν εμένα”.    Το μέγα μιζαδόρο, δηλαδή,   που οδήγησε την Ελλάδα στα πρόθυρα πολέμου, για να  αγοράσει  άχρηστες λαμαρίνες από  το   υστέρημα  του ελληνικού λαού.  Μοναδικός του στόχος από την αρχή που έστησε αυτό το  θέατρο του  πολέμου , να κάνει τη   βρώμικη μπίζνα με τη μεγάλη μπάζα.

Να γελάσεις, να εκραγείς, να τα κάνεις λίμπα, ως συνετός, έντιμος και συνειδητοποιημένος πολίτης;

                                                                                     ΟΧΙ

  1. Η ΠΑΡΑΛΥΤΗ,  ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗ ΠΛΕΟΝ  ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ.  ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ,  ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ,    ΕΙΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΖΕΣ ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ “ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΔΑΓΚΩΤΟ” ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.  ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ,  ΤΟΥΤΟΣ   ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ .
  2. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ  ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ  ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ, ΕΙΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΄Η  ΤΗ ΜεΡΑ25, ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ-ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο “ΓΟΝΟΣ” ΤΟΥ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,   ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ, ΚΩΝ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ