Μπερνάρ Ανρί Λεβί, Νόαμ Τσόμσκι και λοιποί … επαγγελματίες φιλόσοφοι εξ αριστερών !

1. Τεράστια η καταστροφή

Τεράστια η καταστροφή, καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στα Γεράνεια Όρη

“Δορυφορικές εκτιμήσεις των καμένων εκτάσεων δείχνουν ότι περίπου 71.285 στρέμματα έγιναν στάχτη μέσα σε διάστημα λιγότερο των τριών 24ωρων. Η πυρκαγιά είχε αποκτήσει για αρκετές ώρες ακραία συμπεριφορά λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων και της πλούσιας καύσιμης ύλης μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα ξηρασίας”.

Ερωτήματα  για  τους σκυλεύσαντες   τους  νεκρούς στις πυρκαγιές στο Μάτι.

  1. Πώς έγινε  στην πρόσφατη φοβερή  πυρκαγιά  της  Κορινθίας και της Δυτ.  Αττικής, με ισχυρότερους ανέμους και πλούσια καύσιμη ύλη,  να μην έχουμε ούτε ένα νεκρό ;
  2. Μετά από τα οφθαλμοφανή συμπεράσματα  που βγαίνουν  από την τωρινή πυρκαγιά , οι συγγενείς των αδικοχαμένων στο Μάτι θα κινηθούν  δικαστικά για να διωχθούν  οι “Μακεδονομάχοι” που   έκαψαν σαν ποντίκια  τους ανθρώπους τους; ΄Η θα συνεχίζου να παίζουν  το παιχνίδι  μιας αισχρής  και αδίστακτης κομματικής συμμορίας;   Δεν ντρέπονται;

2. Παναγιωτόπουλος: Οι Eνοπλες Δυνάμεις μπορούν να διασφαλίσουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Χανιά: Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τα εθνικά μας δίκαια και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος

Μπορείς, σφογγοκωλάριε του Κούλη σου,  να κοροϊδεύεις του χαχόλους που σας ψηφίζουν, αφού είναι πανεύκολο με τέτοια μυαλά που (δε) διαθέτουν. Αλλά , όχι κι εκείνους που έχουν, έστω και στοιχειώδη σοβαρότητα και γνώση.

Αν κάτι διασφαλίζουν οι΄Ενοπλες δυνάμεις μας είναι οι… μίζες που εισπράξατε τελευταία  από τους Γάλλους. Κατά τα τα άλλα, ακόμα κα τα μικρά παιδιά γνωρίζουν πως η Τουρκία διαθέτει  υπεροπλία έναντι της  Ελλάδας. Και άρα ,είναι ισχυρότερη από  μας.

Κι αυτή η… ανισορροπία δε ανατρέπεται, όσους τόνους όπλων κι αν αγοράσετε και όσες χρυσές μίζες κι αν εισπράξετε .  Τόσο υποκριτές και διεφθαρμένοι πια;

 

                                                       ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

  1. “Ο Μπερνάρ Ανρί Λεβί λέει μια μεγάλη αλήθεια για όσους διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων”

Μπερνάρ Ανρί Λεβί: Ψυχραιμία, το 1958 και το 1968 η γρίπη σκότωσε εκατομμύρια, αλλά δεν σταμάτησε ο κόσμος | Hellasjournal.com

“Είναι αξιοσημείωτο να διαπιστώσει κανείς ότι στη Γαλλία, στις ΗΠΑ, στη Μεγάλη Βρετανία υπάρχουν πλήθη ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε για τους ξεχασμένους πολέμους, ούτε για τους Παλαιστίνιους. Το μόνο που τους κατεβάζει στους δρόμους είναι επειδή θέλουν να ουρλιάξουν «θάνατος στο Ισραήλ» ή «θάνατος στους Εβραίους.

Εγώ προσωπικά, απέναντι σε όλους αυτούς τους Φαρισαίους δεν έχω αλλάξει άποψη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο αριθμός των θυμάτων αμάχων αυτού του παράλογου και εγκληματικού πολέμου τον οποίο προκαλεί η Χαμάς, μου ραγίζει προφανώς την καρδιά.

Πηγή: iefimerida.gr

***

Υπάρχει μια βασική και εύκολη αρχή να καταλάβεις ποιος  μπορεί ,  κι ας  “διαρρηγνύει τα ιμάτια” του για  το αντίθετο, να  είναι.. επαγγελματίας αριστερός  ή     δείχνει αριστερή μούρη  και έχει   δεξιά τσέπη. Ποια είναι τούτη;

Να φιλοξενούν τις  αμπελοφιλοσοφίες του ακροδεξιά πορνοέντυπα, όπως στην Ελλάδα , ας πούμε,  η φυλλάδα του Ράπτη.   Κράτησε αυτό τον κανόνα και θα σωθείς. Θα σε φυλάει ο…θεός  από  εξοργιστικές παρλαπίπες  σαν αυτή την “΄Υβρη”  που ξεστόμισε παραπάνω  ο…φιλόσοφος (!) Μπερνάρ Ανρί Λεβί.

Ο    στοχαστής  του “διάφορου” και της  καριέρας της συστημικής   “αλλαξοκωλιάς” ,  μας διαβεβαιώνει πως  όλοι εμείς που  παλεύουμε “με νύχια και δόντια” τον αντισημιτισμό,  όσοι διατρανώνουμε σε όλους τους τόνους    πως    ΕΙΜΑΣΤΕ  ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, στην πραγματικότητα είμαστε… Ναζί. Και πως  κουβαλάμε εν αγνοία μας  τη γνωστή και λίαν  επικίνδυνη αρρώστια  που αποκαλείται  διπολική διαταραχή. ( Ουκ έγνω η Αριστερά  μας τι ποιεί η Δεξιά μας, δηλαδή!).

Συγκεκριμένα.  Αν λέμε   ΕΙΜΑΣΤΕ  ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΟΛΟΙ ,  τότε στην ουσία  εννοούμε…”Θάνατος στους Εβραίους”.  Τόσο απλό και τόσο  άτιμο.

.

Οι μπαρούφες γενικώς του  Γάλλου  ακριβοπληρωμένου  τέκνου   της  εκδοτικής βιομηχανίας (και δημιούργημα της ίδιας)  δεν έχουν τελειωμό. Και δεν είναι ούτε η πρώτη  ούτε η   τελευταία . Τόμους γεμίζουν.

Το ερώτημα είναι πώς κάποιοι  κατ΄επίφαση διανοούμενοι,  όπως ο εν λόγω  ή ακόμα και ο Αμερικανός γλωσσολόγος, αλλά και…ιστορικός και φιλόσοφος και κοινωνιολόγος  και  “ένα με απ΄όλα” , ο περίφημος   Νόαμ Τσόμσκι, κατάφεραν να ξεγελάσουν πολλούς κα πραγματικούς διανοούμενους και ακτιβιστές; Και  κάποιοι , ακόμα και σήμερα, μετά από τα αλλεπάλληλα “ξεβρακώματά” τους, συνεχίζουν να   πίνουν νερό στις παρλαπίπες τους!

Η συνταγή είναι απλή επίσης.  Λες μισές  αριστερές ή αναρχικές αλήθειες ( ως γνωστό είναι χειρότερες από το ψέμα )  κάτω από τη   δυνατή,  συστημική πανοπλία σου. ΄Ετσι καθιερώνεσαι.  “Και την πίτα σωστή  και το σκύλο χορτάτο” ΄Η αλλιώς ,  “μια στο καρφί και μια στο πέταλο”.

Και πώς συμβαίνει το παράδοξο;  Δεν μπορεί ο κάθε  ένας  που πετάει  τις κοτσάνες του να  αναγορεύεται σε  φιλόσοφο και μέγα διανοητή. Πώς γίνεται, όμως, άλλοι  να τα καταφέρουν;  Επαναλαμβάνουμε.  Απλή  η συνταγή!

  1.  Σκίζεσαι ,έρποντας και γλείφοντας, να πάρεις μια συστημική πανεπιστημιακή  “έδρα”   (ακόμα καλύτερα σε Αμερικάνικα ιδιωτικά, που κάνουν χοντρές μπίζνες με τα “επώνυμα”).
  2. Βρίσκεις έναν   σπουδαίο “νταβατζή”      με λεφτά που σε…εκδίδει.   Σου βγάζει 50.000 ,100.000 και 1.000.000 αντίτυπα κάθε φορά   στα πάσης  φύσεως σκουπίδια , περασμένα πάντα  από αριστερή  ανακύκλωση.  Βάζει και 10 καλοπληρωμένους  κοντυλοφόρους σε μεγάλα κέντρα  παραπληροφόρησης  να εκστασιάζονται για τις σοφίες που ξεστομίζουν ο κάθε Μπερνάρ Ανρί Λεβί ή Νόαμ Τσόμσκι. Και γίνεσαι φίρμα, αστέρας φιλοσοφίας.  Οι  “εκδοτικοί  Οίκοι” είναι κι αυτές  μεγάλες βιομηχανίες ,όπως οι άλλες  του θεάματος- ακροάματος.  Χρειάζονται Ντε Νίρο , Κλούνει,  Τζολί και τούτες.

Κι από  αυτή τώρα την επίσημη και ισχύος θέση,  μπορείς  άνετα  να λες σαχλαμάρες κάθε είδους. Ακόμα και “αριστερές” και “αναρχικές”. Παράλληλα ,  να βρίζεις  όλους κείνους , που  δε συμπαθείς και να βγάζεις ,ως “μικρός” τις όποιες μικροπρέπειες  και τα  σκοτεινά σου  απωθημένα.

Μπαγαπόντη,  ψευτοαριστερέ Μπερνάρ Ανρί Λεβί  . Το 7χονο Εβραιόπουλο που σκότωσαν οι όλμοι  της Χαμάς και τα  άγνωστα ακόμα σε αριθμό και ηλικία παιδιά από την Παλαιστίνη  που δολοφόνησαν οι μπόμπες της Ισραηλινής αεροπορίας , ούτε ήξεραν αυτά  τα παλαβά που λες εσύ, ούτε θα  είχαν καμιά αντίρρηση  ως ζωντανά ,  να συνυπάρξουν ως καλοί γείτονες και φίλοι.

 

Τον επαγγελματία  “αριστερό”  φοβάμαι.  Περισσότερο από το  χαχόλο Δεξιό.  Εύκολα ο πρώτος μπορεί να γίνει  και Σταλίνας.  Και στρατιώτης  του Μάο Τσε Τουνγκ .(Για την “πολιτιστική επανάσταση” , ρε γαμώτο! “Κι ας πάει και το παλιάμπελο” με…  10.000.000 νεκρούς στην Κίνα).

2. Eurovision 2021: Στη δεκάδα η Ελλάδα -Ποιες χώρες μας ψήφισαν, πόσους βαθμούς έδωσαν

Στεφανία με τη μωβ φόρμα του Βρεττού Βρεττάκου

Θα παρακαλούσαμε τους σκουπιδοφάγους που    παρακολουθούν και παρουσιάζουν κάθε φορά   αυτή την “πατάτα” της …”τέχνης” , να μη ομιλούν εξ ονόματός μας.  Ποιες χώρες ΜΑΣ ψήφισαν,  δε σημαίνει ποιες χώρες  ψήφισαν το ξέκωλο παραπάνω.

  Είμαστε κι εμείς εδώ που  φτύνουμε αυτά τα  πανηγυράκια  με τα χαϊμαλιά  και  τα καθρεπτάκια, προσφορά στους ιθαγενείς.   Δε σας εξουσιοδοτήσαμε να μας πιάνετε στο στόμα σας, επειδή έτυχε να είμαστε γραμμένοι στα ίδια ληξιαρχεία.  Δε σας το επιτρέπουμε.

Συμμαζευτείτε.