ΝΑΖΙ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ “ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ”.

 

 Βγαίνω, ας πούμε, και δηλώνω οπαδός και σύντροφος των “Ανταρτών Πόλεων” Μαζιώτη, Ρούπα και  Σταμπούλου. Αυτό σημαίνει πως  επικροτώ και τις πράξεις βίας της οργάνωσης του  “Επαναστατικού Αγώνα”  που μπορεί να είναι  μια απλή ληστεία, αλλά και βομβιστικές ενέργειες, ακόμα και δολοφονίες. Δηλώνω επιπλέον πως αναγνωρίζω πολιτική υπόσταση στη 17Ν και εκφράζω την υποστήριξή μου  στα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης.

  Αν έβγαινα και έκανα δημόσια τέτοιες δηλώσεις, δοθέντος μάλιστα πως είμαι και “θεσμικά” ιστορικός και έχω ένα σάιτ με  μεγάλη επισκεψιμότητα στα 7 χρόνια λειτουργίας του, που σημαίνει παράλληλα  πως μπορώ πιο εύκολα να προπαγανδίσω τις απόψεις μου περί των “επαναστατικών” οργανώσεων Ε.Α και 17Ν, το βέβαιο (και καθόλου πιθανό) είναι το ακόλουθο: Την ίδια στιγμή που θα ανέβαιναν στο σάιτ οι παραπάνω δηλώσεις μου, ο εισαγγελέας θα έβγαζε ένταλμα σύλληψής μου με χίλιες δυο κατηγορίες. Το σκεπτικό του θα ήταν πως οι εν λόγω οργανώσεις έχουν χαρακτηριστεί από τις δικαστικές αρχές ως εγκληματικές οργανώσεις. Οι ίδιες, βέβαια, το αρνούνται και τα φυλακισμένα μέλη τους δηλώνουν πολιτικοί κρατούμενοι.

Μάλιστα, τη σύλληψή μου θα ακολουθούσε σίγουρα και έρευνα κατ΄οίκον και αν τύχαινε και βρίσκανε και κανένα όπλο κι εγώ ισχυριζόμουν πως δεν είναι αυτό που… φαίνεται, αλλά  “εξάρτημα πολεμικής, αποκριάτικης στολής” (!), κανείς δε θα με πίστευε .Θα γέλαγε μάλιστα και το “παρδαλό κατσίκι” αν  στην απολογία μου είχα επικαλεστεί το επιχείρημα: Είμαι πολιτικός κρατούμενος και αδίκως με συλλαμβάνετε και με προφυλακίζετε, γιατί η 17Ν και ο Ε.Α  είναι λαϊκές, πολιτικές ενώσεις και υποστηρίζονται απο χιλιάδες ΄Ελληνες.  Μάλιστα, ο ισχυρισμός μου αυτός  θα ήταν και ιστορικός, διότι παλιότερα,όταν η 17Ν βρισκόταν σε ενεργό δράση και δεν είχαν “σιγήσει” τα όπλα της, η ίδια η 17Ν  και ο συμπαθών τύπος της εποχής  υποστήριζαν με ζέση πως η οργάνωση είχε τεράστια λαϊκή βάση και ιστορικά σήμερα είμαστε σε θέση να το επιβεβαιώσουμε. Ο Κουφοντίνας,μάλιστα, δήλωνε τότε με τις προκηρύξεις του  πως αν ήθελε η οργάνωση, κατέβαζε τότε  στο Σύνταγμα 1.000.000 κόσμο! Και είναι σίγουρο πως θα το κατάφερνε λένε πολλοί αναλυτές και ιστορικοί της οργάνωσης.

Λίγες ημέρες πριν ο εισαγγελέας Ντογιάκος  έδωσε στη δημοσιότητα το  (κοντά 700 σελίδες) βούλευμα-κατηγορητήριό του, στις οποίες επαναλαμβάνει πάνω -κάτω αυτά που λέμε κι εμείς εδώ και κάθε νοήμων και δημοκρατικός άνθρωπος για τη Χ.Α. Δηλαδή:

1. Είναι Ναζιστική οργάνωση και τα μέλη της υμνούν τα εκατομμύρια ειδεχθή  εγκλήματα των Ναζί στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο ,θαυμάζουν τον Χίτλερ και μιμούνται τις μεθόδους δράσης των τεράτων εκείνων. 2. Είναι εγκληματική οργάνωση και η σύστασή της αποσκοπούσε στην αντροπή του πολιτεύματος και  την εκτροπή  του λαού σε εμφύλιο πόλεμο .3.΄Εχουν όπλα ,τα οποία είναι είτε κυνηγετικά, διαμορφωμένα σε “πολεμικά”,είτε άλλος επικίνδυνος εξοπλισμός, απολύτως παράνομος και  απαγορευμένος και φυσικά επικίνδυνος ,αν βρίσκεται σε χέρια κακοποιών. Διακινούσαν επίσης τεράστια ποσά “μαύρου” χρήματος, με κύρια προέλευση τον “περίγυρο” των μαφιόζων επιχειρηματιών  του δικτάτορα της Ρωσίας Πούτιν.4.  Εκθειάζουν τη βία και την χρησιμοποιούν με την “πρώτη” ευκαιρία 5. Δολοφόνησαν, κακοποίησαν και βασάνισαν συνανθρώπους μας, που ήταν εντελώς αθώοι και ανήμποροι να αντιδράσουν και να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. 6. 60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις, βαριές κακοποιήσεις, βανδαλισμοί ,καταστροφές μεμονωμένα ή ομαδικά μεταναστών παραμένουν ακόμα χωρίς ταυτοποίηση, ενώ είναι  “ηλίου φαεινότερον” ποιοι είναι οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί. 7. Οι Ναζοί ( τα βασικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά  και οι οργανωμένοι οπαδοί) απειλούν, υβρίζουν, χυδαιολογούν, ασχημονούν. Εμείς προσωπικά έχουμε δεχτεί άπειρες απειλές κατά της ζωής μας, αλλά και ύβρεις και συκοφαντίες από τέτοια μέλη. 8.  Οι  δικαστικές αρχές,αλλά και η ίδια η Βουλή παραδέχονται πως ήταν ΜΕΓΑ  λάθος η αναγγνώριση ως κόμμα και η νομιμοποίηση μιας τέτοιας εγκληματικής οργάνωσης από τον ΄Αρειο Πάγο .

Από τις 6/7/2014 και κάθε Κυριακή (αρχή εβδομάδας) μόνιμα και ανελλιπώς  ανεβάζουμε το παρακάτω κείμενο στην “αρχική σελίδα”  του Homo-Naturalis.gr:

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ;
Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
ΕΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ.
ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
 Η ΘΕΣΗ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ(ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014)

 Και ύστερα απ΄όλα αυτά που αναφέραμε, ποια είναι η διαπίστωση; Τραγική, προκλητική, βάρβαρη:1. Ο ΄Αρειος Πάγος νομιμοποίησε τη Χ.Α, όταν ήταν σε όλους γνωστό πως ο Μιχαλολιάκος, που υπέγραφε ως αρχηγός…κόμματος ήταν ένας κοινός δολοφόνος βομβιστής. 2. Οι επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης διώκονται σήμερα ΜΟΝΟ για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και όχι για ηθική αυτουργία σε όλες εκείνες τις εγκληματικές πράξεις που αναφέραμε. (Μάλλον …ρατσιστές εξωγήινοι κατέβαιναν αιφνιδιαστικά και μαχαίρωναν μετανάστες στην Ελλάδα!). 3.Χιλιάδες όπλα βρίσκονται στις “καβάτζες” των οπαδών του “μορφώματος”,αλλά ενώ ψάχνουν μετά μανίας τις γιάφκες του Μαζιώτη και κινητοποιούν εκατοντάδες αστυνομικούς και πράκτορες (εκατομμύρια τα έξοδα απ΄ αυτό το κυνηγητό) για να εντοπίσουν όπλα των τρομοκρατών και να συλλάβουν οπαδούς, δεν έκαναν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ Χ.Α. 4. Το 40% της αστυνομίας έχει αλωθεί από Ναζιστές και Χρυσαυγίτες και ο αρμόδιος υπουργός ή “ποιείται την νήσσαν” για το αποτρόπαιο αυτό φαινόμενο ή εξαντλεί σε γελοίους  λεονταρισμούς τη… δημοκρατική του ευαισθησία. 5. Οι Ναζιστές στην Ελλάδα (παλιότερα παρακρατικοί, χουντικοί, ακροδεξιοί  κ.α) αν και δεν ξεπερνούσαν-ξεπερνούν ΠΟΤΕ τις 350-450 χιλιάδες, αντιμετωπίζονταν από τις κρατικές  αρχές ως …θερμόαιμοι οπαδοί ποδοσφαίρου και όχι ως τρομοκράτες-εγκληματίες. Κι αυτό, όχι μόνο από τις δεξιές, αλλά και από τις πασοκικές κυβερνήσεις. Αν δηλώσει ακόμα και σήμερα κάποιος πως είναι ενεργό μέλος- οπαδός  της Χ.Α και συμμετέχει στις εγκληματικές ενέργειες της οργάνωσης, όχι μόνο δε συλλαμβάνεται, όπως θα γινόταν με μένα,αν δήλωνα οπαδός και θιασώτης των ενεργειών της  ΄Ενοπλης Λαϊκή Πάλης, αλλά αν τύχει και διωχθεί, “βγαίνει κι από  πάνω” και με τσαμπουκά, χυδαιότητα και ύβρεις δηλώνει πως  η δίωξή του είναι…πολιτική! Από τη μια βρίζουν την ελληνική δικαιοσύνη,ως εξαρτημένη από την κυβέρνηση κι από την άλλη, όταν τους βολεύει, παρουσιάζονται με το “ένδυμα” της νομιμότητας, που τους… έρραψε  ο ίδιος ο καταγγελλόμενος από τους Ναζί θεσμός (δεν έχουν το…θεός τους!)

Κύριε πρωθυπουργέ, σε μια ευνομούμενη πολιτεία δεν μπορεί να ισχύουν  “δυο μέτρα και δυο σταθμά”. Δε φτάνει που ακόμα  συνυπάρχεται και συνδιαλέγεσθε με τους Ναζί στη Βουλή και τους επιτρέπετε να καταλαμβάνουν βουλευτικά έδρανα, αλλά δεν έχετε κινήσει ΑΚΟΜΑ καμιά διαδικασία νομοθετική ή δικαστική να διωχθούν και οι οργανωμένοι οπαδοί της εγκληματικής οργάνωσης για τη σωρεία των εγκλημάτων που περιγράψαμε παραπάνω. Δείχνετε μια πρωτοφανή επιείκεια, ανοχή και διαφορετική συμπεριφορά κι αντιμετώπιση  στους Ναζί. Σαν να κάνετε “πολιτική” δημαγωγίας και εδιαφέρεσθε πρωτίστως για το μικροκομματικό σας συμφέρον. (Ψάχνετε ψήφους μήπως; Ντροπή!)  Αντίθετα, επιδεικνύεται μέσω των διωκτικών και δικαστικών αρχών  εντελώς διαφορετικό (ένθερμο) ζήλο δίωξης για τους επονομαζόμενους “Αντάρτες Πόλεων”. Οφείλετε όμως να γνωρίζετε πως  ιστορικά καμιά σχέση δεν έχουν μεταξύ τους και σε πολλές  περιπτώσεις η ΄Ενοπλη Λαϊκή Βία χαρακτηρίζεται  ως λαϊκή αντίδραση, επομένως βία με πολιτικά κριτήρια, ενώ οι φορείς του Ναζισμού με τα εκατομμύρια αθώα θύματα αναγνωριζονται κι από την ιστορία κι από τους παγκόσμιους θεμούς, ως εγκληματίες και μάλιστα από τους πλέον ειδεχθείς.

Επομένως, ή σταματήστε το “κυνήγι μαγισσών”, όταν πρόκειται για μέλη και οπαδούς της ΄Ενοπλης Λαϊκής Βίας (την οποία κι εμείς έχουμε με τη ιστορική μας πένα καταδικάσει) ή  συλλάβετε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ τους οργανωμένους και προκλητικούς οπαδούς τς Χ.Α. Είναι κι αυτοί τρομοκράτες, χειρότεροι κι απ΄αυτούς που μονίμως τους χαρακτηρίζετε έτσι (επειδή και μόνο) είναι ακροαριστεροί.  Προχωρήστε επίσης σε εξονυχιστικές έρευνες στα σπίτια κια τις καβάτζες τους. Παρακολουθήστε τους. Οπλοφορούν και το ξέρουν όλοι, ειδικά στις επαρχίες, που γνωρίζονται μεταξύ τους οι άνθρωποι  “σαν κάλπικες δεκάρες”.

Επαναλαμβάνουμε . Με “δυο μέτρα και δυο σταθμά” δε στέκεται η Δημοκρατία. Είναι “αταξία”, πρόκληση και εμπαιγμός αυτό που κάνετε. Είναι “στάχτη στα μάτια” του κόσμου (όπως κάνατε και με τις δίκες-καταδίκες των “μικροαπατεώνων” και όχι των πραγματικών ενόχων της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας). Να ξέρετε, όμως, πως η στάχτη γυρίζει συνήθως στα μάτια εκείνων που την εκτοξεύουν. Μπούμερανγκ θα αποδειχτεί μια μέρα η τακτική σας αυτή.

Και μόνο το γεγονός πως τόσα χρόνια μετά δεν έχετε απολύσει τους χιλιάδες  “μπάτσους”-Ναζί,αλλά τους αφήνετε να “αλωνίζουν”, ακόμα και στην κοινή, ποινική παρανομία, όταν αδιαφορείτε και στην ουσία καλύπτετε την εγκληματική δραστηριότητα των οργανωμένων οπαδών της Χ.Α, όταν ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν έχει συμπεριλάβει στο κατηγορητήριο την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας για τα τέρατα του Ναζισμού, που κατεξευτέλισαν, εκτός των άλλων, τη χώρα, όταν ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ “ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ” ΝΟΜΙΜΑ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ  (ΩΣ Ο “ΜΑΝΩΛΙΟΣ”) ΤΑ ΡΟΥΧΑ  ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  ΜΕ ΕΚΕΝΑ ΤΗΣ… ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΩΪΑΣ, δεν έχετε δικαίωμα να κυνηγάτε τα μέλη και τους οπαδούς της Ενοπλης Λαϊκης Πάλης, αλλά, καλά-καλά- ούτε και τους κοινούς ,ποινικούς εγκληματίες .

Γιατί ,δηλαδή, αν μια θερμόαιμη κοπελίτσα χειροδικήσει “εν βρασμώ” στο δρόμο, θα συρθεί με χειροπέδες  και η “αξιολάτρευτη” κόρη  Μιχαλολιάκου, η γνωστή (εκτός των άλλων και βωμολόχος)  ….”Ουρανίτσα” που έχει “σουγιαδιάσει”  δεκάδες δυστυχισμένους μετανάστες, όχι μόνο παραμένει ακόμα ελεύθερη, αλλά  συνεχίζει να προκαλεί,να βρίζει, να χυδαιολογεί και μάλιστα δημόσια;

Ακούστε. Πραγματική Δικαιοσύνη, χωρίς “μαντήλι στα μάτια”, δεν υπάρχει.  Γιατί στην περίπτωση των Ναζί τραβήξατε προκλητικά το μαντήλι από τα μάτια της;