ΝΑΖΙ: ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

” Προθεσμία πήρε η Ζαρούλια – Παγώνει για 24 ώρες η διαδικασία

Ένα αίτημα εξαίρεσης που κατέθεσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Νίκος Αντωνιάδης, παγώνει για 24 ώρες την διαδικασία των απολογιών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Η Ελένη Ζαρούλια πήρε προθεσμία για τις 25/06.Για ακόμη μία φορά αναβλήθηκε η απολογία της Ελένης Ζαρούλια, για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έπειτα από αίτηση εξαίρεσης των ανακριτριών και του αρμόδιου εισαγγελέα που υπέβαλε ο προσωρινά κρατούμενος σύζυγός της Νίκος Μιχαλολιάκος. Η κα Ζαρούλια θα επανέλθει στις 25/06.

Η αίτηση του γραμματέα της Χρυσής Αυγής κατά των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, καθώς και του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, ουσιαστικά «παγώνει» την ανακριτική διαδικασία μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ο δικηγόρος του, κ. Αντωνιάδης κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης των δυο εφετών ανακριτριών, Δημητροπούλου και Κλάππα καθώς και του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου σχετικά με τον χειρισμό τους στην υπόθεση.

Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων στο αίτημα εξαίρεσης, μετά τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι δικηγόρος του Στάθη Μπούκουρα, δημιουργούνται ερωτήματα για τους ανακριτές αφού κατήγγειλε ότι ο πελάτης του εκβιάστηκε και απειλήθηκε προκειμένου να καταθέσει εναντίον των υπολοίπων κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής.”

 ΄Ολοι αντιλαμβανόμαστε  πως πρέπει να τηρηθούν και οι τυπικές διαδικασίες στην υπόθεση των απολογιών των Ναζί. Και ορθά δόθηκε η νέα προθεσμία.

Από την άλλη, όμως, πρέπει να τελειώνουμε μ΄αυτή την ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης. Ο τύπος δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να αναιρεί την ουσία. Και η ουσία-κατηγορία είναι αυτή, όπως εύστοχα τη διατύπωσαν οι ανακρίτριες στο κατηγορητήριό τους.

Η Χ.Α   είναι μια εγκληματική οργάνωση, που σύστησε ο Νεο-Ναζί  Μιχαλολιάκος με τους στενούς συνεργάτες του (μεταξύ αυτών και η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια) με σκοπό την ανατροπή του πολιτεύματος της χώρας.  Η μέθοδος που επέλεξαν για την ανατροπή είναι η ίδια που επιλέγουν οι δικτάτορες ανά τον κόσμο, για να επιβάλουν ολοκληρωτικά καθεστώτα: Η  βία. Και οι μεν δικτάτορες, κατά κανόνα στρατιωτικοί,έχουν τη δυνατότητα να “εξασφαλίζουν” με συνωμοσίες   βία μέσα από το ίδιο στο στρατευμα (πρόσωπα και όπλα).  Ο Μιχαλολιάκος,όμως, δεν είχε αυτή τη δυνατότητα και ετοίμαζε την ανατροπή του πολιτεύματος  της χώρας με τη βία και τα όπλα των οπαδών του.

΄Οπως σε άλλο θέμα μας αναπτύξαμε,  η δύναμη της εξτρεμιστικής ακροδεξιάς μεταπολεμικά στην Ελλάδα, μέχρι και σήμερα (Χουντικοί, Ναζί)  αντιστοιχεί σε περίπου 300-400.000 ψηφοφόρους (3-4% περίπου του εκλογικού σώματος). Με τέτοια εκλογική δύναμη δεν μπορείς φυσικά όχι μόνο να ανατρέψεις την υφιστάμενη πολτική κατάσταση, αλλά με μια  αλλαγή και μόνο του εκλογικού νόμου, ούτε στη Βουλή, ως κόμμα δεν εξασφαλίζεις είσοδο.

 Για το λόγο αυτό  ο Μιχαλολιάκος και οι συνεργάτες του ίδρυσαν τη συγκεκριμένη ναζιστική, εγκληματική οργάνωση με μοναδικό στόχο να συσπειρώσουν τους απανταχού της χώρας ναζιστές και να δημιουργήσουν σφοδρή αναταραχή στη χώρα λόγω της υφιστάμενης δραματικής οικονομικής κατάστασης. Προετοίμαζαν, δηλαδή, μια “εμφύλια”  σύρραξη, η οποία θα διεξήγετο με όπλα .

Μετά λόγου γνώσεως και ιστορικής ευθύνης, καταγράφουμε τη συγκεκριμένη πληροφορία.  Μας την εμπιστεύτηκαν   μέλη της Χ.Α που αποχώρησαν νωρίς, αλλά γνώριζαν καταπληκτικές λεπτομέρεις “εκ των έσω” για την εγκληματική οργάνωση  Μιχαλολιάκου. Κατά τη δική τους διαβεβαίωση, η  εντολή του αρχηγού των Ναζί και των στελεχών στους οργανωμένους οπαδούς ήταν σαφής:  Εξασφαλίστε όπλα, με κάθε τρόπο και κυρίως κυνηγετικά, που  είναι  νόμιμη και ασφαλής η αγορά τους (τα όπλα αυτά ,ως γνωστόν,εύκολα μετατρέπονται σε “πολεμικά”). Παράλληλα,η ίδια η οργάνωση με χρήματα και διασυνδέσεις εφοπλιστών είχε εξασφαλίσει ένα μεγάλο οπλοστάσιο από πραγματικά πολεμικά όπλα, κυρίως από την Αλβανία,τη Ρωσία και την Τσεχία. Την ύπαρξη του οπλοστασίου και το χώρο αποθήκευσης γνωρίζουν ο αρχηγός και οι πιο στενοί συνεργάτες του Μιχαλολιάκου (όπως ο Παππάς, ό Κασιδιάρης, η  Ζαρούλια, ο Κούζηλος, ο Αρβανίτης, ο Κουκούτσης κ.α).

Το έναυσμα της σύρραξης θα δινόταν σε μια επερχόμενη “άτακτη χρεοκοπία” , που θα έβγαζε τον κόσμο στους δρόμους σε βίαιες διαδηλώσεις και συγκρούσεις με την αστυνομία, αλλά και μεταξύ οπαδών κομμάτων.΄Ηταν τότε, που, όπως ο ίδιος ο  αρχηγός των Ναζί είχε αποκαλύψει, η οργάνωση θα  άφηνε τη Βουλή και θα κατέβαινε στους δρόμους. “Λαός και βουλευτές”, υπηρηφανευόταν σε προεκλογικό του λόγο στις Θερμοπύλες το 2012 ο αρχηγός τους Μιχαλολιάκος,  ”  θα έκαναν τις πλατείες σπίτια τους  και θα  ακόνιζαν τις λόγχες τους στα πεζοδρόμια”!

Η  χρεοκοπία ευτυχώς (άτακτη τουλάχιστον) δεν έγινε ποτέ. Το σχέδιο της εγκληματικής οργάνωσης απέτυχε.  ΄Ηδη, όμως, ήταν γνωστές και στην κυβέρνηση (φυσικά και στις ξένες κυβερνήσεις) η ύπαρξη και οι στόχοι της  . Για το λόγο αυτό, μετά και την κατακραυγή  για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας κόμματος από τον ΄Αρειο Πάγο στο Μιχαλολιάκο, τις 60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις-κακοποιήσεις με δράστες τους Ναζί, επιτέλους τα ανακλαστικά της ελληνικής δικαιοσύνης λειτούργησαν και οι διωκτικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και την προφυλάκιση του αρχηγού των Ναζί, αλλά ελάχιστων στελεχών.

Απομένει:

1. Να προφυλακιστούν ΤΩΡΑ ΟΛΑ τα στελέχη του ναζιστικού μορφώματος και να δικαστούν.

2. Να δοθούν ανταλλάγματα (ηπιότερη ποινική μεταχείριση)  από τις ανακριτικές-δικαστικές αρχές σε στενούς συνεργάτες του Μιχαλολιάκου, “αδύναμους” κρίκους της εγκληματικής αλυσίδας των Ναζί. Ποϋπόθεση ,όμως, είναι να κατονομάσουν συγκεκριμένα  πρόσωπα και πράγματα ,για να αποκαλύψουν πού βρίσκονται το οπλοστάσιο και τα χρήματα της εγκληματικής οργάνωσης.

3. Να ξεκινήσει  αιφνιδιαστική και επισταμένη έρευνα στα σπίτια και στις κρυψώνες των μελών της Χ.Α, που όπως είπαμε είναι αποθηκευμένα τα όπλα των οπαδών. Βασική προϋπόθεση, όμως, για την επιτυχή διεξαγωγή αυτής της αποστολής, είναι η εκκαθάριση της ελληνικής αστυνομίας από τους πολυπληθείς  θύλακες των Ναζιστών  μέσα στο ίδιο το “σώμα”.

4. Να διευρυνθεί το κατηγορητήριο και να απαγγελθεί κατηγορία στα στελέχη της οργάνωσης για “ηθική αυτουργία” στις δολοφονίες και τις επιθέσεις-κακοποιήσεις των Ναζί κατά πολιτών.

5. Να ταυτοποιηθούν στη data των διωκτικών αρχών  οι οργανωμένοι οπαδοί  της Χ.Α,γιατί είναι συνειδητοποιημένοι Ναζιστές  και πολλοί απ΄ αυτούς είναι ήδη φυσικοί αυτουργοί σε δολοφονίες και κακοποιήσεις πολιτών, άλλοι δε  εν δυνάμει εγκληματίες.

6.Η  ΣΗΜΕΡΙΝΗ κυβέρνηση να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση, για να τεθεί η εγκληματική οργάνωση εκτός νομιμότητας. Με τον τρόπο αυτό, τα μέλη που  αναπτύσσουν, έστω και την παραμικρή  έκνομη δραστηριότητα στη χώρα με οποιονδηποτε τρόπο, θα συλλαμβάνονται και θα δικάζονται.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ  ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ!