Ο… ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ…ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ.

 

“Όργιο φοροδιαφυγής το τελευταίο 8μηνο – “Ο Θεοχάρης άσκησε βάρβαρη πολιτική

– Σοκαριστικές καταγγελίες από τους εφοριακούς

– Σε παρέμβασή τους κάνουν λόγο για όργιο φοροδιαφυγής τους τελευταίους 8 μήνες λόγω της διάσπασης των λειτουργιώ του ΣΔΟΕ

– “Βάρβαρη πολιτική άσκησε ο Θεοχάρης, δε μας καθησυχάζει η παραίτησή του” λένε

– Τι αποκαλύπτει o πρόεδρος της ΠΟΕ – ΔΟΥ

Με μια παρέμβαση που ταράζει τα νερά η ΠΟΕ ΔΟΥ κάνει λόγο για αποδεκατισμένο προσωπικό στις εφορίες το οποίο καλείται να πιάσει αδιανόητους στόχους που θέτει το οικονομικό επιτελείο. Επιπροσθέτως οι εφοριακοί λένε πως η διάσπαση των λειτουργιών του ΣΔΟΕ στις 31 Οκτωβρίου 2013 οδήγησε σε όργιο φοροδιαφυγή”.

Μπλα-μπλα-μπλα-μπλα η ανακοίνωση των συνδικαλιστών των εφοριακών. Κι από την αρχή μας ξεκαθαρίζουν, βέβαια, πως …για όλα  φταίει ο Θεοχάρης. ΄Εκανε… βάρβαρη πολιτική το άτομο γι΄αυτό παρατηρήθηκε  το όργιο φοροδιαφυγής!

 Οι καταργήσεις  ΔΟΥ,  η μείωση του υπαλληλικού προσωπικού και “κάτι τέτοια” φταίνε  που δε μαζεύουν λεφτά οι εφορίες. Ενώ πριν από τον… βάρβαρο Θεοχάρη και προτού γίνουν οι συγχωνεύσεις των ΔΟΥ, οι…πολιτισμένοι, αξιοπρεπείς και εργατικότεροι των δημοσίων υπαλλήλων εφοριακοί  δε σταματούσαν να γεμίζουν με ζεστό χρήμα φοροφυγάδων τα δημόσια ταμεία.

Ως γνωστόν, μια από τις χειρότερες συντεχνίες,αλλά από τις καλύτερα αμειβόμενες, χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικό έργο (αντίθετα υποσκάπτουν την οικονομία), είναι αυτή των εφοριακών. Παράλληλα,  η διαπλοκή, η διαφθορά, η συναλλαγή, η κλοπή, η αλητεία δεν έχουν προηγούμενο στο συνάφι τους.

Μας λέει ο άθλιος συνδικαλιστής πρόεδρός τους (και δεν ντρέπεται) πως από τον Οκτώβριο του 2013  παρατηρείται όργιο φοροδιαφυγής!  Και μεις ρωτάμε: Σεις  τι κάνατε γι΄αυτό, λεβέντες μου; Παρακολουθούσατε με σταυρωμένα χέρια το όργιο, γιατί (τάχα) σάς τα είχε δέσει η …βάρβαρη πολιτική Θεοχάρη; Και όταν ήταν… λυμένα τα χέρια σας, πριν την “εποχή” Θεοχάρη, τί κάνατε; Πώς γίνεται να  βλέπουμε σήμερα να συλλαμβάνονται  δεκάδες χιλιάδες μεγαλο-φορο-κλέφτες (πολλών εκατομμυρίων ευρώ) και κανείς από σας  δεν τους πείραζε τόσα χρόνια; Δεν ίσχυαν τότε οι νόμοι για τους φοροφυγάδες; Γιατί δεν τους ” τσάκωναν από το αυτί ”  οι εφοριακοί μας ;

 Απλά και γνωστά πράγματα. Γιατί, πολλοί απ΄αυτούς “τα παίρνανε κάτω από το τραπέζι”, γιατί ήταν και είναι διεφθαρμένοι και ανήθικοι. Γι΄αυτό σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σ΄αυτό το πρωτοφανές χάλι , σ΄αυτό το εγκληματικό, τουλάχιστον στην Ευρώπη, φαινόμενο, χιλιάδες “επιχειρηματίες” να χρωστάνε 10 και 20 εκατομμύρια ευρώ από φόρους και τόσα χρόνια οι υπεύθυνοι υπάλληλοι του κράτους  να μην  έχουν στείλει ΕΝΑΝ φυλακή. Αντίθετα, αν χρωστούσες, ως φορολογούμενος, τίποτα “δεκάρες”,γιατί δεν είχες να τις καταβάλεις, σου στέλνανε “τόνους” τα μπουγιουρντί και τα φιρμάνια, σε βομβαρδίζαν ασταμάτητα με  απειλές και τραμπουκισμούς πως θα σου βγάλουν το σπιτάκι στο “σφυρί”, μέχρι να πάθεις εγκεφαλικό ή έμφραγμα από την απελπισία.

Ποιος από τους εφόρους, οι οποίοι διοικούσαν τις ΔΟΥ αυτών των μεγαλοαπατεώνων φοροκλεφτών και δεν μερίμνησαν, ως όφειλαν, τόσα χρόνια να τους εξαναγκάσουν πάση θυσία  να πληρώσουν, πήγε φυλακή; Ουδείς!  Πόσοι διαπλεκόμενοι εφοριακοί είναι μέσα ισόβια; Ουδείς. Ποιος δε γνωρίζει πως ένας μεγάλος αριθμός  ελεγκτών των ΔΟΥ είναι διεφθαρμένος και διαπλεκόμενος; Απίστευτη  συντεχνία, ξεδιάντροπη,εξευτελισμένη.

Να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας: Καμιά αλλαγή, ουδεμία σωτηρία ή βελτίωση θα υπάρξουν για την Ελλάδα, αν όλα αυτοί οι   παλιάνθρωποι δεν πάνε φυλακή. Φοροφυγάδες και εφοριακοί.΄ Οχι “σπίτι” τους οι  διεφθαρμένοι, φυλακή είναι το “σπίτι” τους.

΄Οσο, όχι μόνο δεν πάνε εκεί που ανήκουν, όσο συνεχίζουν ατιμώρητοι  να ξεκοκαλίζουν κλεμμένα είτε ως μισθωτοί είτε ως συνταξιούχοι (και παριστάνουν και τα θύματα), όσο αυτούς τους νευραλγικούς  οικονομικούς τομείς δεν τους έχει ακόμα ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ αναλάβει ο “Γερμανός”, το σκάφος της χώρας θα ξαναμπατάρει  και τούτη τη φορά οριστικά.

Και  τότε  ακόμα οι ανεκδιήγητοι αυτοί “Νικολακόπουλοι”-“Φωτόπουλοι” και λοιποί συντεχνιακοί εργατοπατέρες   θα  παριστάνουν ακόμα τα … θύματα , τις αθώες περιστερές. Θα τα φορτώνουν πάντα σε κάποιους Θεοχάρηδες και φυσικά στους πολιτικούς. Ποτέ στους διεφθαρμένους εαυτούς τους. Τέτοιο θράσος, τέτοια παλιανθρωπιά!

Αφήστε τους ,λοιπόν, έτσι, κακομαθημένους, ανενόχλητους  και ατιμώρητους να απειλούν και να τσαμπουκαλεύονται. Ως πόσο-πότε όμως;  “Καινούριο κρασί σε παλιό ασκί δεν μπαίνει”. Αυτή η “κακιά” φάρα των Ελλήνων  είναι νομοτελειακή ανάγκη να τελειώνει, να εξαφανιστεί. Αλλιώς, θα τραβήξουν πάλι” κάτω” τη χώρα. Και τούτη τη φορά θα καταποντιστούμε. Κανένας υβριζόμενος “Γερμανός”  δεν πρόκειται πια να βάλει χέρι να σηκωθούμε.  Κανένας, σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.