ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;

 

ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗ ΝΙΟΤΗ

Ναζιστικοί χαιρετισμοί από Μιχαλολιάκο, Παππά, Κασιδιάρη

Αποκαλυπτικές για τις βαθιές -και απαρασάλευτες στον χρόνο- ναζιστικές ρίζες ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής είναι οι φωτογραφίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τη σβάστικα πίσω του χαιρετά ναζιστικά.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τη σβάστικα πίσω του χαιρετά ναζιστικά.

Εικονίζουν τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Χρήστο Παππά, σε διάφορες ηλικίες, να αποδίδουν τιμή στους Χίτλερ – Μουσολίνι, ενδεδυμένοι με όλα τα σύμβολα του ναζισμού.

Η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσιεύει σειρά φωτογραφιών, στις οποίες ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς, άλλοτε μόνοι τους και άλλοτε από κοινού, εμφανίζονται -έμπλεοι υπερηφάνειας- να υψώνουν το δεξί χέρι σε ναζιστικό χαιρετισμό, έχοντας περασμένη στο μπράτσο τους τη σβάστικα.

Ο Χρήστος Παππάς αποτίει φόρο… τιμής και στο νεκροταφείο των Γερμανών στρατιωτών στον Διόνυσο, όπου -κατά το δημοσίευμα- η οργάνωση έκανε ολονυχτία κάθε χρόνο στις 20 Απριλίου για να τιμήσει τα γενέθλια του Χίτλερ.

Ο Χρήστος Παππάς μπροστά από το σύμβολο των Ες Ες χαιρετά ναζιστικά

Ο Χρήστος Παππάς μπροστά από το σύμβολο των Ες Ες χαιρετά ναζιστικά

Κάποιες από τις φωτογραφίες καταρρίπτουν και το γνωστό επιχείρημα μερίδας της χρυσαυγίτικης ηγεσίας ότι δηλαδή ο εναγκαλισμός με τον ναζισμό συνιστούσε ένα «παιδικό σφάλμα» και ότι η ιδειολογία του μορφώματος είναι «απλώς» εθνικιστική.

Ο Χρήστος Παππάς αποτίει φόρο τιμής στο γερμανικό νεκροταφείο

Ο Χρήστος Παππάς αποτίει φόρο τιμής στο γερμανικό νεκροταφείο

Ετσι, ο Χρήστος Παππάς εμφανίζεται σε …προκεχωρημένη νιότη να χαιρετά ναζιστικά μπροστά από το μαυσωλείο του Μουσολίνι.

Από το υλικό, που σύμφωνα με την εφημερίδα περιέχεται στην δικογραφία των κυριών Κλάπα και Δημητροπούλου, δεν λείπει ούτε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Μιχαλολιάκος και Παππάς από κοινού σε ναζιστικό χαιρετισμό.

Μιχαλολιάκος και Παππάς από κοινού σε ναζιστικό χαιρετισμό.

Στιγμιότυπο χρονολογούμενο το 2012, τον εμφανίζει να ποζάρει περήφανος κρατώντας σημαία με τη σβάστικα και χαιρετώντας ναζιστικά, περιστοιχιζόμενος δε από ομοϊδεάτες του ύστερα από ολονυχτία και ορκωμοσία νέων μελών τα χαράματα του Χειμερινού Ηλιοστασίου (21/12/2012).

Πηγή Φωτογραφιών: Εφημερίδα των Συντακτών

Οι Ναζί ανέκαθεν όχι μόνο δεν έχουν τσίπα, αλλά είναι και απάνθρωποι, διεστραμμένοι, ειδεχθείς εγκληματίες. Μην περιμένει κανείς, λοιπόν, από τον Κασιδιάρη και τη λοιπή ναζιστική ομήγυρη να…ντραπούν.Το  μόνο που θα  κάνουν πάλι, είναι να υβρίζουν και να προκαλούν.

Να ντρέπεται, όμως, σύσσωμη η ελληνική Βουλή, που ως αυτή την ώρα, επιτρέπει στα τέρατα  να υπάρχουν στη Βουλή, να συνδιαλέγονται οι βουλευτές με δαύτους, να χορηγείται “βήμα” σε υβριστές του Ολοκαυτώματος και αρνητές της ιδιότητας “΄Ανθρωπος” στο μισό πληθυσμό της γης ή να προπαγανδίζουν τις αφύσικες-ανιστόρητες απόψεις τους.

Να ντρέπεται ο Μανώλης Γλέζος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου που συν-οδοιπορούν με τους νοσταλγούς και τους υμνητές του Χίτλερ ,όταν ψηφίζουν να συνεχίσουν να λαμβάνουν το “βουλευτικό” τους μισθό  οι “ανίεροι”, όταν  υποστηρίζουν πως “ο ναζισμός αντιμετωπίζεται με ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ και όχι με δικαστικές διώξεις”.

Αυτή την ώρα ,η αξιοπρέπεια  του Ανθρώπου  και  η τιμή της Ελλάδας  ειδικότερα,  είναι στα χέρια 2 ανακριτριών, οι οποίες  θαρραλέα και ουσιαστικά προχωρούν βήμα-βήμα στη συγκέντρωση των αποδεικτικών στοιχείων του ναζιστικού παρελθόντος των στελεχών της Χ.Α  και αποκαλύπτουν τους πραγματικούς στόχους  της εγκληματικής οργάνωσης Μιχαλολιάκου.  Η ιστορία είναι μαζί τους και καταγράφει το έργο τους στις “χρυσές” της σελίδες.