«Να επιστρέψουμε την ευτυχία στην Ταϊλάνδη»!

                                                                     1

“Τι κάνουν οι Έλληνες στην Ταΐλάνδη τον χειμώνα;

Ό,τι κάνουν οι περισσότεροι άντρες του δυτικού κόσμου σε χώρες όπως η Ταΐλάνδη, οι Φιλιππίνες, η Κούβα και η Βραζιλία: σεξοτουρισμό.
Κάθε φθινόπωρο και χειμώνα, αν βρεθείς στα gates του αεροδρομίου που αναχωρούν για Μπανγκόκ, θα δεις ένα συγκεντρωμένο πλήθος συμπατριωτών μας που περιμένουν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό τον παράδεισο. Το τι θεωρεί παράδεισο ο καθένας, βέβαια, είναι σχετικό, οπότε από τη μια θα εντοπίσεις ερωτευμένα νιόπαντρα ζευγάρια που ανυπομονούν να φτάσουν στο πεντάστερο resort τους και από την άλλη άντρες μόνους τους ή σε ντουέτα ή σε τριπλέτες που ανυπομονούν να φτάσουν και να ανοίξουν τις τίγκα στα προφυλακτικά αποσκευές τους. Διότι η Ταΐλάνδη είναι η Disneyland του sex,

… Ο σεξοτουρισμός απέκτησε την αρνητική χροιά που έχει σήμερα εξαιτίας αυτού ακριβώς του φαινομένου, επειδή στην πιάτσα βρίσκονται δεκατριάχρονα κορίτσια  και αγόρια (που δεν είναι καν ομοφυλόφιλα), τα οποία τα έχουν πουλήσει στα κυκλώματα πορνείας οι γονείς τους ή έχουν μπλέξει με ναρκωτικά και με μαφία. Με άλλα λόγια μικρά παιδιά που δεν έχουν άλλη επιλογή από τον να υφίστανται καθημερινά δεκάδες τρισάθλιους, ανώμαλους τουρίστες – ζώα με παιδεραστικά ένστικτα.”

                                                                             2.

«Να επιστρέψουμε την ευτυχία στην Ταϊλάνδη»…

τραγούδι του επικεφαλής της χούντας που  έχει ήδη συγκεντρώσει 200.000 θεάσεις στον ιστότοπο YouTube και αποτελεί ένα νέο παράδειγμα της προπαγάνδας εκ μέρους του στρατιωτικού καθεστώτος, το οποίο έχει επιβάλλει ευρείς περιορισμούς στις ατομικές ελευθερίες.

«Το Έθνος είναι αντιμέτωπο με κινδύνους», «Εμείς θέλουμε να είμαστε εκείνοι που παρεμβαίνουν εγκαίρως», «Η ευτυχία θα επιστρέψει στην Ταϊλάνδη» λένε οι στίχοι που έγραψε ο στρατηγός Πραγιούτ Τσαν- Ότσα, ο οποίος κατέλαβε την εξουσία την 22α Μαΐου.

΄Εχει περιορίσει τις πολιτικές ελευθερίες, έχει αναστείλει κάθε δημοκρατική διαδικασία και έχει αποκλείσει τη διενέργεια εκλογών τουλάχιστον για ένα χρόνο, πυροδοτώντας τις σφοδρές αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας.

Περισσότερα από 300 πρόσωπα της πολιτικής, ακτιβιστές και δημοσιογράφοι συνελήφθησαν από το καθεστώς. Η πλειονότητα εξ αυτών αφέθηκε ελεύθερη μετά από πολλές ημέρες κράτησης σε άγνωστες τοποθεσίες και αφού αναγκάστηκε να περιορίσει κάθε πολιτική δράση.

Ο συνταγματάρχης Κρισάντα Σαρίκα, της ορχήστρας του στρατού, εξήγησε την Παρασκευή ότι ο στρατηγός τον κάλεσε για να του ζητήσει να μελοποιήσει τους στίχους «που έγραψε ο ίδιος με τα χέρια του».

«Ήθελε ένα τραγούδι το οποίο οι πολίτες θα μπορούσαν να ακούν για να αγαπηθούν και πάλι» υποστήριξε ο ίδιος”

Γιατί όλοι οι δικτάτορες απανταχού της γης βάζουν την ίδια πάντα “κασέτα”  και παίζει;  Και γιατί ισχυρίζονται οι “ένστολοι” πως αγαπούν την… κινδυνεύουσα  πατρίδα περισσότερο από τους άλλους πολίτες;

Στο μεταξύ, εκτός από τα  τραγούδια ,που γράφει ο νέος δικτάτορας και τα τανκς που διοικεί και τα βγάζει στους δρόμους, δε μας είπε,  τον σεξο-τουρισμό στη φτωχή χώρα που την επισκέπτονται “μιλιούνια” παιδόφιλοι και ανώμαλοι ,για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους, θα τον καταργήσει;  Πώς θα επιστρέψει η ευτυχία  σ΄αυτά τα παιδιά, όταν βιώνουν το βιασμό της ψυχής και του κορμιού τους “εξ απαλών ονύχων”; ΄Η υπεράνω ΟΛΩΝ (και της πατρίδας) είναι  τα σεξο συνάλλαγμα που μπαίνει πλούσιο στη χώρα;  Ε,ναί!

Ανόητοι, απάνθρωποι, αναξιόπιστοι, συμφεροντολόγοι, υποκριτές, εν ολίγοις ανήθικοι-αφύσικοι  οι δικτάτορες, ανέκαθεν. Παντού και όχι μόνο  στη δύστυχη Ταϊλάνδη.