ΝΕΑ “ΙΜΙΑ” ΠΑΡ΄ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Συγκινητικό: Μαθητές έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο στην Αγιά Σοφιά

Οι καρδιές όλων μας σκιρτούν βλέποντας τα Ελληνόπαιδα να τραγουδούν μέσα στην Αγιά Σοφιά τον Εθνικό μας ύμνο

Με μια φωνή, ενωμένη σαν γροθιά τα παιδιά τραγουδούν μέσα στο λίκνο της ορθοδοξίας τον Εθνικό ύμνο κάνοντάς μας όλους υπερήφανους.

Ο Μάριος μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά αψήφησαν τους κινδύνους που θα μπορούσε να δημιουργήσει αυτή η ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τούρκοι προχωρούν σε συλλήψεις όσων προκαλούν μέσα στο ναό.

Με πάθος και ελληνική ψυχή τα παιδιά έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο.

 Νewsbomb

Το σίγουρο είναι πως  οι καρδιές ΟΛΩΝ  δε σκιρτούν, αλλά μόνο των εθνικιστών και των ανοήτων. Με ποια ιδιότητα μέσα στο ναό της Αγ.Σοφίας έψαλαν  οι μαθητές τον εθνικό ύμνο ; Είναι ελληνικό μνημείο η Αγ.Σοφιά και δεν το ξέραμε;   Πήραν άδεια από τις τοπικές αρχές να τραγουδήσουν τον ύμνο, επειδή αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως βάναυση πρόκληση; (και είναι). Τί δουλειά έχει ο εθνικός ύμνος με το Βυζάντιο και την Ορθοδοξία εκείνης της αυτοκρατορίας; Αν ήθελαν,ως πιστοί της Ορθοδοξίας, ας έλεγαν το…”Τη υπερμάχω”,που είναι ορθόδοξος ύμνος, όχι τον εθνικό. Ποιος ανισόρροπος και ανιστόρητος δάσκαλος δηλητηρίασε την ψυχή αυτών των παιδών και σήμερα  άκριτα και φανατικά βγάζουν αυτό τον εθνικισμό, το μίσος και την περιφρόνηση άλλων λαών;

Πώς θα φαιινόταν στους ΄Ελληνες αν μια αντίστοιχη τουρκική, μαθητική ομάδα ερχόταν στην Ελλάδα και έψελνε τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας, μέσα ας πούμε στο τζαμί στην πλατεία των Σερών; ΄Η αν κανένας τρελαμένος Τούρκος πήγαινε και έσκιζε τη σημαία μας που είδαμε να κυματίζει στη μέση της μεγάλης παραλίας της Σμύρνης το  καλοκαίρι που βρεθήκαμε στην όμορφη πόλη; Τί θα λέγανε τότε οι Ελληναρες αυτοί; Θα ζητούσαν …πόλεμο με τη γείτονα για να τιμωρήσουν τον ασεβή;

΄Αφρονες και  ολιγόνοες αυτοί οι εθνικιστές. Από κάποια ανόητη παρέα σαν και αυτή στην Αγ.Σοφίας που πήγαν και παλούκωσαν την ελληνική σημαία στα Ίμια, κοντέψαμε πριν λίγα χρόνια να πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία.Για το τίποτα μιλάμε,από μια παλαβωμάρα κάποιου τρελο -δήμαρχου Ελληνάρα και της παρέας του.

Εισαγγελέας υπάρχει να ασκήσει δίωξη στους μαθητές και το συνοδό τους για τη βάναυση πρόκληση αυτών των  παλιόπαιδων μέσα στο χώρο της Αγ. Σοφίας,που στρεφόταν κατά των Τούρκων και θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις δύο χώρες;  Στον ποινκό κώδικα υπάρχουν άρθρα που τιμωρούν τέτοιες αφροσύνες. Ας το δουν οι δικαστικές αρχές.Δεν είναι αστεία πράματα αυτά.