ΝΕΕΣ ΑΚΤΥΠΗΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΝΟΣΗΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ… ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ

Ναυάγιο στην Εύβοια.

22 άνθρωποι από τους οποίους πέντε παιδιά έχουν ανασυρθεί νεκροί από τη θαλάσσια περιοχή του στενού Καφηρέα στην Εύβοια. Στο ιστιοφόρο επέβαιναν συνολικά 68 πρόσφυγες. Αγνοούνται (διάβαζε έχουν πνιγεί)  ακόμα 34.

Το  σκάφος βυθίστηκε το πρωί της Τρίτης μόλις 300 μέτρα από την ακτή εν μέσω θαλασσοταραχής.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ TOY ΑΝΘΡΩΠΟΥ! ΤΑ  ΛΕΝΕ, ΒΕΒΑΙΑ,  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ .    ΨΕΜΑΤΑ.  ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ. Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.  ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ , ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ.

Υ.Γ.1.  Να εκλείψουν επίσης όροι ,  κυρίως  δικαιικοί , νομικοί-κοινωνιολογικοί και συναφείς φράσεις,  που πολλές φορές εκφράζουν το αντίθετο  από εκείνο για το οποίο επινοήθηκαν. ΄Οπως τα “εγκλήματα πολέμου”.  Αν σκοτώνεις άμαχο, είναι έγκλημα πολέμου. Επιστρατευμένο ή “κληρωτό” τρατιωτάκι ,αμούστακο που του δώσανε ένα όπλο και το στείλανε στο χασάπικο να γίνει κιμάς,  δεν είναι τέτοιο έγκλημα.

Σε όμοιες περιπτώσεις,  το Σύστημα συσπειρώνεται μη χάσει τα κεκτημένα του. Μιλάνε τα μέλη του την ίδια γλώσσα.  Τη λυσσασμένη ΄Υαινα, τον ψυχοπαθή Πούτιν για παράδειγμα, τον αποκαλούν …πρόεδρο της Ρωσίας,   ακόμα και σήμερα. Με 700.000 νεκρούς!

Βλέπετε ο δικτάτορας είχε την πρόνοια να στήσει και τούτος  το  θέατρο των εκλογών . Είναι, επομένως, ημέτερος, στην ιδια πολειτιακή  υποκρισία.   Δημοκρατικός ανήρ!   ΄Οπου  κάμποσοι δικοί του, κυρίως μαφιόζοι, πηγαίνουν  και τον ψηφίζουν , για να έχει άλλοθι  κάνει, αυτά ακριβώς που κάνει.

2. Αν την Τρίτη στον Καφηρέα  είχαν πνιγεί ομαδικά 54 ΄Ελληνες,θα είχαν σηκώσει μεσίστιες τις  σημαίες για το πένθος.  Οι νεκροί μετανάστες, μπορεί στην αισχρή,  ρατσιστική αντίληψη  της πλειοψηφίας των Ελλήνων, να ήταν  και    Χιμπατζήδες που τους έφερναν σε  ζωολογικούς  κήπους.  Και το σαπιοκάραβο με το εμπόρευμά του, βυθίστηκε.

Παράλογο Σύστημα. ΄Οχι απλά υποκριτικό.

______________________________________________________________________

ΗΜΕΡΕΣ  ΝΟΣΗΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ  ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

΄Οταν δεις  στο δρόμο σου   ψοφίμι που αναδίνει μπόχα , δε μένεις. Προσπερνάς βιαστικά, κρατώντας τη μύτη σου. Αλλιώς, αν μένεις και κοιτάς , ή είναι νεκρά τα  ανακλαστικά της όσφρησής σου  ή είσαι ο …Ιησούς στο “΄Αγραφον” ποίημα του Σικελιανού.

Δεν υπάρχει  αμφιβολία πως οι Γκέμπελς στη χώρα μας πρωτοστατούν στην   κερδοσκοπία μέσω  της  κατάπτυστης  χυδαιότητας και της  αισχρής  νοσηρότητας  κάθε είδους.   Τελευταίες τους… υψηλές επιδόσεις,  οι   παιδεραστίες, υπαρκτές ή κατασκευασμένες. Μόνο σε συγκεκριμένο  ιστότοπο , γνωστό ως…πατσαβούρα , κατά την προσφιλή  έκφραση του αξέχαστου Ευάγγελου Γιαννόπουλου, από την ημέρα που άνοιξαν το βόθρο της εκπόρνευσης του κοριτσιού στον Κολωνό, μετρήσαμε   455  αναφορές, μικρές ή μεγάλες, σε  ζητήματα παιδεραστίας.

Αλλά, δεν είναι σε καταστολή   μόνο οι   προλαμβάνουσες της αποφοράς  και  της  ηθικής σήψης των κοντυλοφόρων .  ΄Ίδια  και χειρότερη είναι  η  κατάσταση   του  ανοσοποιητικού συστήματος των πελατών τους . Ανίκανο να αντισταθεί  σε  τέτοιες εισβολές ισχυρών μικροβίων και ιών.

Κακά τα ψέματα.  Δεν είσαι καλύτερος  (και δεν είναι άλλοθι πως τάχα  δεν το αντιλαμβάνεσαι)  από τον ίδιο τον  παιδεραστή και τον  μαστροπό του το δημοσιογράφο,  όταν επιτρέπεις  στο σαλόνι του σπιτιού σου και στην οθόνη του υπολογιστή σου , να αποπατούν ο Λιάγκας, η Σκορδά , ο Χατζηνικολάου. Τακίμια είσαστε   στη νοσηρότητα και την αποφορά. “Εύρε Φίλιππος ,Ναθαναήλ”. Είσαι άρρωτος κι εσύ και το γνωρίζεις.

 

 

 

Παλιότερα, δυο κατηγορίες κρατούσαν τις εφημερίδες  Ριζοσπάτη και την Απογευματινή διπλωμένες στη μασχάλη για να μη φαίνεται ποιες  είναι. Την πρώτη οι  κομμουνιστές για τον φόβο του Χωροφύλακα.  Τη  δεύτερη  οι ανώμαλοι, για να μην τους βλέπουν στη γειτονιά πως ήταν διεστραμμένοι. Η Απογευματινή ήταν τότε  τίγκα στις τσόντες .Αλλά  στη μέση ,πέταγε και τίποτα …περισπούδαστα  «πολιτικά» άρθρα για να ρίχνει  στάχτη στα μάτια.

Και να που ήρθε η εποχή να…δικαιωθεί η Απογευματινή. Να φανεί αγία και  υγιής μορφή δημοσιογραφίας!

Δεν υπάρχει έντυπο σήμερα, ιστότοπος, κανάλι, που θα μπορούσε η Απογευματινή  εκείνης της εποχής  να τους ανταγωνιστεί στο πορνό.  Νοσηροί Γκεμπελίσκοι , ψοφάνε για βιασμούς, όμοιες βδελυγμίες ,  διαστροφές με βία  και σεξ.

Αν υπήρχε  μετρητής-ανιχνευτής    να  υποδείξει  την άρρωστη περιοχή του εγκεφάλου τους,  θα πήγαινε ο δείκτης κατ΄ ευθείαν και  μόνο στην ένδειξη Νοσηρογράφος.   Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Δημοσιογραφίας σήμερα. ΝΟΣΗΡΟΓΡΑΦΙΑ.

΄Όλα τα άλλα, σοβαρά τους υποτίθεται  θέματα, που βάζουν, είναι για ξεκάρφωμα. ΄Ετσι βγάζουν το ψωμί τους  αυτά τα σκουπίδια  της Νοσηρογραφίας. Και πολλοί ,μάλιστα, έχουν την εξέλιξη  στις  επιδόσεις του μεγάλου εκπορνευτή του επαγγέλματος,  ,Γιώργου Τράγκα. Γνωστά τα ονόματα.

Σήμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει Τύπος. Μόνο Ρύπος. Η είδηση,  η πληροφορία, η κριτική αποτίμηση των δρώμενων, λογοκρίνονται ασύστολα από όλη την γκάμα της γκεμπελικής δημοσιογραφίας.  Επίσημη κρατική ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΄Εχει πάρει άλλη μορφή. Εξαγορά των Μέσων παραπληροφόρησης και προπαγάνδας, για να  ασκούν αυτά  τη  λογοκρισία.  Αλλά και όσα «μέσα» δεν έχουν εξαγοραστεί, λογοκρίνουν κι εκείνα  όσους αποκαλύπτουν  την πασιφανή αλήθεια πως  «όλα τα γουρούνια στη συντεχνία έχουν ίδια μούρη».

΄Ομως,  έστω κι αν φαίνεται πως διαφέρουν,  κυρίως στις κομματικές τους επιλογές, αν κάπου το ελληνικό αληταριό του γκεμπελισμού    ακολουθεί   κοινή γραμμή και πορεία είναι  σε αρρωστημένες παρουσιάσεις θεμάτων,  όπως η παιδεραστία. Εκεί δίνουν ρεσιτάλ αγαστής σύμπνοιας και συμφωνίας. Από τον  ασυγκράτητο και ασόβαρο  Χίο του Μακελειού ως το…συγκρατημένο και σοβαροφανή Παπαχελά της Καθημερινής. Δε διαφέρουν πουθενά. Στραγγίζουν κάθε ίχνος τέτοιας  σπερματική έκχυσης.

Αυτή την  αποφορά πρέπει να την πολεμήσουμε ομαδικά. Είναι ζήτημα ζωής  και θανάτου για τα παιδιά μας. Δεν μπορεί το παιδί  με το πρωινό του ξύπνημα  να ακούει από το σαλόνι της γιαγιάς  την ανίερη  Τατιάνα να περιγράφει περιχαρής  πως  διεστραμμένος  πατέρας  κακοποίησε το παιδί του. Τραυματίζουμε ανεπανόρθωτα και  βαθιά  εκατομμύρια Ελληνάκια, αυριανούς  άρρωστους ενήλικες.

Οφείλουμε οι πολίτες να κηρύξουμε πόλεμο, σήμερα κιόλας, σε αυτή τη βρώμικη και μαφιόζικη   φάρα των Γκεμπελίσκων, που  έχει κάνει κερδοφόρα  επιχείρηση   ό,τι  έχει σχέση  με αίμα.  Και προπαντός με σπέρμα. Αύριο θα είναι αργά!