ΝΕΕΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ… “ΜΕ ΤΟΟ”!

 

IEFIMERIDA.GR

 

“Η Πισπιρίγκου της Iρλανδίας: Σκότωσε τα τρία παιδιά της και αθωώθηκε λόγω παραφροσύνης”

Η Ντέρντρε ΜόρλεΪ (δεξιά) αθωώθηκε λόγω παραφροσύνης για τους φόνους των τριών παιδιών της

 

“Θανάσης Κατερινόπουλος: Γιατί από την αρχή μιλούσε για «έγκλημα» στην Πάτρα”

Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: Πότε άρχισε να την υποψιάζεται

Θανάσης Κατερινόπουλος

Οι εθνικοί  μας  Σέρλοκ Χολμς!

 

*******

 

Παρακολουθώ τη συμπεριφορά του όχλου στην Πάτρα με αφορμή τις δολοφονίες των παιδιών που φέρεται  να διέπραξε αυτή η μάνα (τέρας,  αν το έκανε) και φρίττω.   Προσωπικά, αρνούμαι να το αποδεχτώ, δύσκολο  να το συνειδητοποιήσω. Δεν το χωρά ανθρώπου νους!

Η ίδια  δεν ομολογεί. Οι δικοί της  είναι με το μέρος της. Πώς ,αν είχαν και την ελάχιστη υποψία, κρατούν μια τέτοια απόλυτη ,αμετακίνητη στάση απέναντί της;

Τα ερωτηματικά είναι κι άλλα πολλά. Τα βασικά: 1.Γιατί το φάρμακο ( κεταμίνη ) να το χορήγησε η μάνα και όχι η νοσοκόμα, σκόπιμα ή κατά λάθος, ακόμα και γιατρός (οπότε δικαιολογείται  το ντελίριο του νοσοκομείου να ενοχοποιήσουν τη μάνα) ή  επισκέπτης, άγνωστος Χ και για τους δικούς του λόγους; 2. Ποιος επόπτευε την εκταφή και πόσο έμεινε χωρίς επιτήρηση το πτώμα  μετά; Θα μπορούσε  άλλος, δημοσιογράφος για παράδειγμα, να το πλησιάσει και να έχει τη δυνατότητα να το αγγίξει; 3. ΄Εχουν δολοφονηθεί με τον ίδιο τρόπο και τα άλλα δύο παιδιά;  4. Η πάθηση της Τζωρτζίνας και τα φάρμακα που της χορηγούσαν ,θα μπορούσαν  να επιφέρουν θάνατο;

Το γεγονός και μόνο πως οι δημοσιογράφοι και μάλιστα συγκεκριμένοι  θορυβοποιοί που παριστάνουν τους  ντετέκτιβ στα κανάλια , διακήρυσσαν μέρες τώρα πως…κόβουν το κεφάλια  τους για την ενοχή της μάνας, δεν είναι λόγος να κρατάμε επιφυλάξεις; Η φάρα αυτή των Γκέμπελς ξέρουμε πως είναι ανήθικη και αδίστακτη.΄Όλα θυσία στον παρά.  Πώς και δεν τους κάλεσε εισαγγελέας να καταθέσουν τα στοιχεία που  συνηγορούσαν υπέρ  της δολοφονίας  και με ποιο τρόπο τα απόκτησαν, πώς βρέθηκαν στα χέρια τους;  Η  κεταμίνη που βρέθηκε μπορεί να ερευνηθεί αν βρίσκεται από την ημέρα του θανάτου του παιδιού στο σώμα του ή είναι πρόσφατα τοποθετημένη;

Τα πλέον, όμως, σοβαρά ερωτήματα που  πρέπει να απαντηθούν από την κατηγορούμενη μάνα  είναι τούτα. 1. Πώς δεν κατέθεσε μήνυση ως τώρα η οικογένεια στο νοσοκομείο για λάθος χορήγηση φαρμάκου ,αμέλεια ή άλλο λόγο κατάληξης του παιδιού; 2.Πώς τόσους μήνες που την κατηγορούν δεν πήγε η μάνα να «κρεμάσει ανάποδα» τους… Κατουρινόπουλους και τις Νικολούλες,  που τις πέταγαν στα μούτρα τέτοια βαριά κατηγορία;  Αυτά δε συνηγορούν  υπέρ της αθωότητας της μάνας. Να είμαστε  ειλικρινείς και δίκαιοι.

Υπάρχει,όμως,  και μια άλλη διάσταση στο όλον θέμα. Εξίσου σοβαρή.  Ο τρόπος που έγινε η παρουσίαση του  ειδεχθούς αυτού εγκλήματος  και η έκταση των απαράδεκτων  τηλεδικών, κανονική ανθρωποφαγία,  φανάτισαν τον όχλο με αποτέλεσμα  τις γνωστές σκηνές που εξελίχθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Και  έμειναν αναπάντητες, τόσο από τον εισαγγελέα όσο κι από τα αρμόδια όργανα της εμπορικής δημοσιογραφίας. Καμιά παρέμβαση, ουδεμία τιμωρία!

΄Ηδη ,έχει βγάλει την απόφασή της η μαφία της δημοσιογραφίας. ΕΝΟΧΗ, ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ, ΤΕΡΑΣ. Αλλά,  τελικά, ποιος δικάζει σε αυτή τη χώρα; Η Νικολούλη;  Υπάρχουν θεσμοί, υπάρχει αρμοδιότητα και κύρος;

Επί πλέον.  Αύριο, δεν αποκλείεται, θερμοκέφαλοι πατεράδες, αλλά και σαλεμένοι  κάθε είδους ,να  εξαγγείλουν την …ίδρυση ενός νέου μορφώματος αλά ΜΕ ΤΟΟ,  αυτή τη φορά για τις παιδοκτόνες-Μήδειες  γυναίκες.

Και είναι  τεκμηριωμένο στατιστικά . Με την ευκολία που δολοφονούν γυναίκες έμβρυα και παιδιά, δεν το κάνουν  οι …παντελονάτοι, τσαμπουκάδες    άντρες που σφάζουν στο κότσι την άπιστη και δια παντός  στον αφέντη της ανήκουσα.

Τα σχηματισμένα σε μωρά έμβρυα, δολοφονούνται κατά  χιλιάδες καθημερινά. Τέτοια εγκλήματα,   τις  γυναικοκτονίες  τις κάνουν …αλοιφές. Επαναλαμβάνουμε,  στατιστικά και συγκριτικά. Κι ας λένε πως  η  αξία της ζωής μετριέται με τα έτη. Αν είσαι σκατοέμβρυο ή παλιόγερος, δε μετράς  . Δε συμπεριλαμβάνεσαι στο βασίλειο των ζωντανών.

Αλλά και βρέφη και παιδιά πεθαίνουν επίσης καθημερινά από άγνωστες αιτίες. Πολλοί γιατροί αποδίδουν  τέτοιους αδικαιολόγητους θανάτους σε έξωθεν ,δολοφονική χείρα,  ειδικά μητέρας. (Απόφραξη κυρίως αναπνευστικών οδών ,  δύσκολα διαπιστούμενη  ιατροδικαστικά) .  Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι. Αναλυμένοι επαρκώς από ψυχολόγους και  ψυχιάτρους.

Καιρός,λοιπόν, να ξεκινήσει και με την ευλογία της γκεμπελικής  συνομοταξίας (είναι ικανή και γι αυτό) ένα άλλο … ΜΕ ΤΟΟ από πατεράδες, κυρίως,  τώρα, που θα ζητούν επί πίνακι τας κεφαλάς των γυναικών, απασών,  ως φύλο   παιδοκτόνων  και τέρατα… τεράτων. Κάπως έτσι στήσανε οι άλλες μαινάδες και το μόρφωμα,  κατά ανδρών τούτες, συλλήβδην.

Η αφελής γενίκευση, αλλά και οι σκοπιμότητες, τα σεξουαλικά κόμπλεξ, ο έμφυλος ρατσισμός οδηγούν  σε παράφορες και επικίνδυνες απλουστεύσεις. Στον εντελώς παράλογο  πόλεμο των δύο φύλων.

Ας σοβαρευτούμε.  Ας  κτίσουμε  τις άφυλες κοινωνίες του Μέλλοντος με υπευθυνότητα και σεβασμό στον ΄Ανθρωπο.