Νιγηρία: Συγκλονιστικές μαρτυρίες μαθητριών που γλίτωσαν από την Μπόκο Χαράμ

Η Νιγηρία είναι και πολύ μακριά από την Ελλάδα και όσοι την κατοικούν…Μαύροι.  Οι “Αγανακτισμένοι” Ελληνάρες   βγαίνουν στις πλατείες και τα κάνουν “λίμπα” μόνο για την  πάρτη τους. Σιγά που θα ξεχυθούν  στους δρόμους να διαδηλώσουν για τα σκλαβοπάζαρα και τα σφαγεία ανθρώπων  της Νιγηρίας.

Δε φτάνει τόσο “μακριά” η επιλεκτική… επαναστατικότητά τους.

Γράφαμε στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ  στις 4-8-2011 για το ίδιο θέμα:

   “Σομαλία: Πέθαναν από την πείνα 29.000 παιδιά σε τρεις μήνες

Περίπου 29.000 παιδιά πέθαναν από την πείνα τους τελευταίους τρεις μήνες στη Σομαλία, που κάνει έκκληση στη διεθνή κοινότητα  για βοήθεια.

«Δώδεκα εκατομμύρια άνθρωποι στη Σομαλία, την Αθιοπία, την Κένυα, το Τζιμπουτί και άλλες γειτονικές χώρες, αντιμετωπίζουν το φάσμα της πείνας»(MME)

 

                           ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

            (“ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ”  ΚΑΙ ΜΗ).

 Λέγαμε προ ημερών ότι μοιράσαμε περίπου 2000 έντυπα διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας  γι΄αυτό το θέμα. Οι περισσότεροι δυσανασχέτησαν γιατί …αποπροσανατολίζαμε τον ελληνικό λαό από τα δικά του προβλήματα. “΄Εχουμε χιλιάδες πεινασμένους κι εμείς”,απαντούσαν πολλοί. “Η Αφρική μας μάρανε;”

Η έσχατη εξαθλίωση, ο άκρατος ατομικισμός  είναι  να είσαι μόνιμα αγανακτισμένος για τα δικά σου προβλήματα, για την …ημέτερη πάρτη. Και όλοι οι άλλοι ας κόψουν το σβέρκο τους.

Συμπεριφορά άγριου θηρίου!