Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. “ΠΡΥΤΑΝΗΣ” ΤΟΥ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

 

Καταγγέλλει “θεσμική υποκρισία” ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

Ενώπιον του εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση με τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών, ενόψει της εκλογήςΠροέδρου της Δημοκρατίας, κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος.Εκτός από τον κ. Κωνσταντόπουλο την πόρτα του εισαγγελέα Εφετών Π. Παναγιωτόπουλου, πέρασε σήμερα και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης.

Πρώτος κατέθεσε το πρωί ο κ. Πανούσης, ο οποίος εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις για το περιεχόμενο της κατάθεσής του για την ερευνώμενη υπόθεση.

Λίγο αργότερα στο γραφείο του εισαγγελέα προσήλθε ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος έχει αναφερθεί σε παρασκηνιακές προσπάθειες, κάνοντας λόγο για «παροχές και ανταλλάγματα», προκειμένου να αποφευχθούν οι εκλογές.

Mα, “μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου”; Περισσεύει η υποκρισία του Νίκου Κωνσταντόπουλου (πρώην… κατ΄επάγγελμα και συνήθεια  “αριστερού” και νυν τσιράκι των εφοπλιστών. (Ξεχάσαμε πολλά άλλα κουσούρια του ,να θυμίσουμε μόνο πως ο πατέρας της ανεκδιήγητης Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει αναδειχθεί και σε πρύτανη του νεποτισμού και της διπλοκής).

Δε “μασάει” πια ο κόσμος ,κύριε Κωνσταντόπουλε. Μπούχτισε από της φανφάρες σας.  “Κουλάρετε”,που θα έλεγε και η κόρη σας η… αθυρόστομη!