ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ (1.ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ…ΠΑΡΑΙΤΟΥΝ. 2. ΑΛΛΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΙΒΟΥΜΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. 3. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!)

 

1. Παραίτηση βόμβα του Ανδρέα Ψυχάρη! «Αποχωρώ από την πολιτική»
Παραίτηση βόμβα του Ανδρέα Ψυχάρη! «Αποχωρώ από την πολιτική»
– Αιφνιδίασε τους πάντες ο Ανδρέας Ψυχάρης υποβάλλοντας την παραίτησή του απόβουλευτής της ΝΔ
– Η παραίτηση ανακοινώθηκε ενώ ήταν σε εξέλιξη η ονομαστική ψηφοφορία για τον ΕΝΦΙΑ και τα κόκκινα δάνεια
– Ψήφισε ναι και στις δυο ψηφοφορίες και μετά παραιτήθηκε
– «Έπειτα από προβληματισμό μηνών διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο, ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμα και για τα αυτονόητα», τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του
– Τον κ. Ψυχάρη θα αντικαταστήσει ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης

«Έπειτα από προβληματισμό μηνών διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο, ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμα και για τα αυτονόητα»τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ψυχάρης και συνεχίζει:

«Όταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή τον Μάιο του 2012, πίστευα ότι εντάσσομαι σε μία ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλον και που εργάζονται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας. Έπειτα από δυόμισι χρόνια διαπιστώνω ότι είμαι απλά ρομαντικός».

Ο Ανδρέας Ψυχάρης ευχαριστεί τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντ. Σαμαρά για την ευκαιρία που του έδωσε, όπως αναφέρει, να συμμετάσχει στις εκλογές του 2012 και καταλήγει λέγοντας: «Αποχωρώ από το πολιτικό σκηνικό αλλά παραμένω ενεργός πολίτης, που θα διεκδικεί και θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, αλλά και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό».

Είναι αξιοπρεπές και έντιμο να παραιτείται  κάποιος από την πολιτική με τον τρόπο αυτό και για τους λόγους που αναφέρει το κείμενο της παραίτησης.΄Ατιμο και εξοργιστικό είναι  να σε εξαναγκάζουν σε παραίτηση για λοβιτούρες, δαπλοκές και κλοπές δημόσιου χρήματος. (΄Ορα Γ.Καρατζαφέρη και  όχι μόνο).

Συγχαρητήρια Ανδρέα  Ψυχάρη!

___________________________________________________________

2. Κόβει τις συντάξεις των Ναζί το αμερικανικό Κογκρέσο

Ένα μέτρο σύμφωνα με το οποίο οι Ναζί εγκληματίες πολέμου δεν θα λαμβάνουν πλέον σύνταξη από το αμερικανικό Ταμείο Κοινωνικής Ασφάλισης συνέταξε χθες το αμερικανικό κογκρέσο.

Κόβει τις συντάξεις των Ναζί το αμερικανικό Κογκρέσο

«Ο Αμερικανός φορολογούμενος δεν θα πρέπει να επιδοτεί τις συντάξεις αυτών που είναι ένοχοι για τις χειρότερες θηριωδίες στην ιστορία της ανθρωπότητας», δήλωσε η εκπρόσωπος των Δημοκρατικών, Κάρολιν Μαλόνι.

Όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, η Μαλόνι ευελπιστεί πως το συγκεκριμένο νομοσχέδιο (Nazi Social Security Benefits Termination Act) θα εγκριθεί από τη Βουλή και τη Γερουσία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί προτού το νέο κογκρέσο αναλάβει καθήκοντα τον Ιανουάριο.

Το προτεινόμενο νομοσχέδιο συντάχθηκε μετά από μία έκθεση του πρακτορείου ειδήσεων Associated Press στην οποία αναφέρεται ότι βρέθηκαν δεκάδες ηλικιωμένοι, ύποπτοι για εγκλήματα πολέμου, οι οποίοι λάμβαναν επιδόματα, τα οποία είχαν καταβάλει στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα της κυβέρνησης ενώ εργάζονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως αναφέρεται, οι ύποπτοι είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία στις αρχές σχετικά με τις δραστηριότητές τους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου προκειμένου να τους επιτραπεί να εισέλθουν στις ΗΠΑ.

Ο εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικάνων, Λέοναρντ Λανς, δήλωσε ότι το κογκρέσο «θα πρέπει να κλείσει την τρύπα και να διορθώσει αυτό το λάθος για όλες τις ζωές που χάθηκαν».

«Το να σκεφτόμαστε ότι οι Ναζί διαβιώνουν από τα φορολογικά κεφάλαια των απογόνων των απελευθερωτών, είναι αποκρουστικό και ηθικά λάθος», είπε.

Εντάξει. Στην Αμερική υπάρχει πολιτικός και νομικός πολιτισμός. Εδώ εμείς, δεν έχουμε και πολλά χρόνια  που βγήκαμε από δικτατορία .Τί περιμένεις;

΄Οσο για τη δικαιοσύνη, άσε καλύτερα. Εκείνη ήταν που νομιμοποίησε στην Ελλάδα την τρομοκρατική οργάνωση του  Ναζί Νίκου Μιχαλολιάκου ,της άνοιξε το δρόμο να μπει στη Βουλή και επέτρεψε (εκτός των άλλων τραγικών και εξευτελιστικών συνεπειών)  να αμείβονται οι “βουλευτές” Ναζί από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων!

Σημεία και τέρατα  συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα!

 

_____________________________________________________________________

3.Αθωώθηκε ο Μπαρμπαρούσης για τα επεισόδια στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου

Αθωώθηκαν σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης και άλλα 10 άτομα, οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2012, στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Μπαρμπαρούσης μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «σήμερα αποδείχθηκε περίτρανα πως είμαστε αθώοι» προσθέτοντας:

«Από ότι φαίνεται όλοι οι δικαστές δεν είναι ίδιοι. Κάποιοι δικάζουν όπως πρέπει να δικάζουν, δηλαδή με βάση τα στοιχεία και όχι με την φαντασία κάποιου».

Τα λέμε παραπάνω (2)  για την ελληνική δικαιοσύνη (την… “περιπεσούσα εν πολλαίς αμαρτίαις”) σχετικά με τη μεταχείριση που επιφυλάσσει  στους  Ναζί. Σήμερα, άλλο κρούσμα πάλι . Δικαστήριο στο Μεσολόγγι τους αθωώνει και επιτρέπει να βγαίνουν και να ασελγούν με τις ανακοινώσεις τους  επί των θεσμών και της δημοκρατικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Πρώτα απ΄όλα, όμως, η απόφαση του δικαστηρίου προσβάλει την ίδια την  Ιστορία, το “Ολοκαύτωμα”, τα εκατομμύρια των αθώων θυμάτων ,που εξοντώθηκαν απ΄αυτούς που θαυμάζουν ο αθωωθείς σήμερα  Μπαρμπαρούσης και οι λοιποί Ναζιστές της παρέας του.

Ντροπή στο Μονομελές Πλημμμελειοδικείο Μεσσολογίου. Πήρε και τα …εύσημα από το Ναζί. “Οι δικαστές δεν είναι όλοι  ίδιοι”,ε ίπε το  τέρας!  Τί άλλο θέλει;

Παραδίδουμε την ιστορική απόφασή του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου  στην περιφρόνηση της Ιστορίας.

Τί λένε οι προϊστάμενοι του δικαστή από το Μεσολόγγι; Θα εκδώσουν ανακοίνωση-διαμαρτυρία οι κατά τα άλλα λαλίστατοι (όταν πρόκειται για…αναδρομικά λεφτά)  συνάδελφοί του συνδικαλιστές; Τί θα κάνει ο ΄Αρειος Πάγος με αυτή την απόφαση; Θα την προσβάλει;

Είμαστε πολύ περίεργοι να …δούμε και να ακούσουμε. Εν αναμονή, λοιπόν.Θα επανέλθουμε.