ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

1. ΜΙΖΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ; ΜΑ ,”ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ “!
2. ΑΜΦΙΠΟΛΗ: ΘΑΥΜΑ!  ΒΡΕΘΗΚΑΝ  “ΠΑΚΕΤΟ” ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

 

3.  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΟ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ,
1. Μεϊμαράκης κατά Καρατζαφέρη: Με πίεζε να υπογράψω τη σύμβαση για τα υποβρύχια

Την ώρα που η Επιτροπή της Βουλής αποφάσιζε ομόφωνα να παραπέμψει τον Γιώργο Καρατζαφέρη στη Δικαιοσύνη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε αποκαλύψεις… φωτιά για τον πρόεδρο τουΛΑΟΣ και την υπόθεση των υποβρυχίων.

Ο πρόεδρος της Βουλής δήλωνε, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, δικαιωμένος, έστω και μετά από χρόνια όπως έλεγε και υπενθύμιζε πως όταν ήταν υπουργός Άμυνας ήθελε να περάσει κι εκείνος τον Γιώργο Καρατζαφέρη από Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των υποβρυχίων. Αλλά δεν το έκανε…

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποκάλυψε ότι από το γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ γινόταν… παρέλαση για να τον πιέσουν να υπογράψει τη σύμβαση με τα υποβρύχια.

«Ερχόταν η Βάσω Παπανδρέου, αλλά με αντιπροσωπεία από το ΠΑΣΟΚ, ερχόταν ο Χαλβατζής για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει με τα υποβρύχια συνοδευόμενος πάντα από κομματικά στελέχη. Ερχόταν ο Καρατζαφέρης, αλλά πάντοτε μόνος του. Έχει διαφορά, οι άλλοι έρχονταν με αντιπροσωπείες, αλλά ο Καρατζαφέρης μόνος του και με πίεζε να υπογράψω τη σύμβαση. Και μου κατέθετε και ερωτήσεις στη Βουλή γιατί καθυστερούσα την υπογραφή».

Πηγή: ΒΗΜΑτοδοτη

Γιατί δεν εκπλήσσομαι με τις καταγγελίες Μεϊμαράκη περί Καρατζαφέρη; Γιατί όσα κάνουν κάποιοι συγκεκρμένοι μου φαίνονται… κανονικά και αναμενόμενα;Λέτε να πάσχω από μιθριδατισμό; Τα βρίσκω  φυσιολογικά και συνήθη, ακόμα και τα  παράνομα  που λένε πως γίνονται στη χώρα από τέτοιους ανθρώπους.

Παρέλαση, αναφέρει ο  πρώην υπουργός, από το γραφείο του ΥΠΕΘΑ των πολιτικών, άλλοι για να μάθουν περί της πορείας των εξοπλισμών και άλλοι για να πιέσουν να υπογραφεί η σύμβαση. Πού είναι το παράνομο;

 Κι αυτοί που πίεζαν και  κόπτονταν να γίνουν οι συγκεριμένες παραγγελίες σίγουρα τότε θα ισχυρίζονταν  πως δεν είχαν  οι ίδιοι  κανένα διάφορο (θεός φυλάξοι!),αλλά για το καλό της πατρίδας νοιάζονταν, για την ασφάλεια του λαού της ,για να προλάβουν την επιθετικότητα των απέναντι που καιροφυλακτούν να μας πάρουν το Αγαθονήσι!

Το είπε καθαρά και ξάστερα ο Εγγλέζος σοφός. “Ο πατριωτισμός είναι το καταφύγιο των απατεώνων”, όπως του  Γ.Καρατζαφέρη  και χιλιάδων άλλων όμοιων του  ανά τον κόσμο και τους αιώνες.

___________________________________________________________________________

  2. ΑΜΦΙΠΟΛΗ. Το πραγματικό βίντεο της ανασκαφής!

Στα δύο λεπτά που διαρκεί, ανακαλύπτουν την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μια μικρογραφία του Λευκού Πύργου, μια μπουγάτσα. με τυρί αλλά και μία κορνίζα, η οποία έχει τη φωτογραφία του Γιώργου Κούδα!

Μην το χάσετε με την… ΚΑΜΙΑ!

Read more: http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/funny-tv/story/524049/to-asteio-vinteo-apo-tis-anaskafes-stin-amfipoli#ixzz3Jc2hHaSg

 

3. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ

Στο νοσοκομείο φυλακών Κορυδαλλού «Αγιος Παύλος» εισήχθη το πρωί της Πέμπτης (20-11-2014) ο κρατούμενος Νίκος Ρωμανός μετά από απεργίας πείνας δέκα ημερών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Βήμα, την Τετάρτη απορρίφθηκε το αίτημά του για εκπαιδευτική άδεια αφού είναι φοιτητής των ΤΕΙ, με το αιτιολογικό ότι ο ειδικός εφέτης ανακριτής Κ. Νικόπουλος είχε γνωμοδοτήσει αρνητικά.

Στο συμβούλιο φυλακών προκλήθηκε ένταση όταν ο Ρωμανός διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση και από την άλλη πλευρά του ειπώθηκε ότι με τις ανακοινώσεις του τους στοχοποιεί.

Εκείνος από την πλευρά του ανέφερε ότι δεν έχει πρόθεση να τους στοχοποιήσει αλλά να διαμαρτυρηθεί. Η μεταγωγή πάντως του Ν. Ρωμανού από το Μαλανδρίνο έγινε με σκοπό να παρακολουθήσει τα μαθήματά του στα ΤΕΙ.

Ο ίδιος δηλώνει ότι θα συνεχίσει την απεργία πείνας.

Το κράτος οφείλει να σέβεται τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών του. Το δικαίωμα στη μόρφωση είναι αναφαίρετο. Κανείς δεν έχει την εξουσία να το στερεί. Και όποιος το κάνει, είναι παράνομος.

Βεβαίως, σε μια ευνομούμενη πολιτεία, ο σεβασμός είναι αμοιβαίος. Και ο πολίτης οφείλει να σέβεται το νόμο. Για το λόγο αυτό, είχαμε προτείνει σε άλλο κείμενό μας, να δοθεί εκπαιδευτική άδεια στον κρατούμενο Νίκο Ρωμανό και αυτός να δεσμευτεί πως δεν πρόκειται να δραπετεύσει στη διάρκεια της άδειας. ΄Ενας σωστός αναρχικός κρατάει πάντα το λόγο του.