Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

 

Τσουκαλά: Φασιστική νοοτροπία στη σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

 

Τσουκαλά: Φασιστική νοοτροπία στη σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.ΕΛ.ΑΣ.

Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας, Αναστασία Τσουκαλά, μιλώντας στον RealFm 97,8 και στην εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου και του Νίκου Μπογιόπουλου, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό φασιστικής νοοτροπίας στη σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα.

Η κα. Τσουκαλά αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό τον Μάρτιο του 2013 στη σχολή δοκίμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα, όπου έδινε μία διάλεξη σε τριτοετείς δοκίμους της ΕΛ.ΑΣ. με θέμα τον φασισμό και την ξενοφοβία.

Κατά τη διάρκεια της διάλεξης, η καθηγήτρια της Εγκληματολογίας έδωσε τον λόγο σε έναν τριτοετή δόκιμο της σχολής αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος της ανέφερε ότι διαφωνεί ριζικά με την ουσία της διάλεξης, ότι εξομοίωνε τους Έλληνες με τους αλλοδαπούς, και πως εκείνος θεωρούσε ότι μία τέτοια εξομοίωση ήταν εξ ορισμού αδιανόητη.

Η κα. Τσουκαλά απάντησε ότι ένας τέτοιου είδους διαχωρισμός παραπέμπει σε καθεστώτα φασιστικά. Στη συνέχεια ο τριτοετής δόκιμος αξιωματικός δήλωσε: «Μα είμαστε φασίστες και είμαστε περήφανοι που είμαστε φασίστες. Υπάρχει κανένα πρόβλημα;»

Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας ανέφερε ότι στη συνέχεια της δήλωσης του δοκίμου ακολούθησαν θυελλώδη χειροκροτήματα, ενώ τόνισε πως οι τριτοετείς εκείνης της περιόδου αυτή τη στιγμή έχουν αποφοιτήσει.

Το λέμε εδώ και χρόνια. Η αστυνομία έχει στην κυριολεξία   αλωθεί από Ναζί, οπαδούς του Μιχαλολιάκου που τους  προώθησε στο “σώμα” ο  ίδιος ο αρχηγός των Ναζί  με αυτό ακριβώς το σκοπό.  Να κατέχουν “νόμιμα” όπλα ,ώστε την κρίσιμη στιγμή που θα δινόταν η εντολή, να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον του πλήθους των διαδηλωτών με τη συνεργασία των ταγμάτων  εφόδου της Χ.Α.

 Το στοιχείο αυτό, όπως και  εκείνο που έχει σχέση με τον κρυμμένο, βαρύ οπλισμό της ίδιας της ναζιστικής οργάνωσης, αλλά και με τα πάσης φύσεως όπλα  των  οργανωμμένων οπαδών της , είναι στοιχεία που έχουν κατατεθεί   από πρώην μέλη της ναζιστικής οργάνωσης, που γνώριζαν από μέσα και τους μηχανισμούς λειτουργίας του μορφώματος και τους στόχους που  είχαν θέσει.

Το σχέδιο,όπως το είχε εκπονήσει  ο ψυχοπαθής θαυμαστής του Χίτλερ και αρχηγός των Ναζί της Ελλάδας Νίκος Μιχαλολιάκος, προέβλεπε σε μια ενδεχόμενη και καθόλου απίθανη  άτακτη χρεοκοπία της χώρας να δρομολογηθεί εμφύλια σύραξη. Το αποκάλυψε πρόσφατα ο Μπαρόζο, όταν έλεγε στον αποχαιρετιστήριο λόγο του πως  “παρά τρίχα” γλίτωσε η Ελλάδα την άτακτη χρεοκοπία, αφού  η απόφαση της Μέρκελ και των υπόλοιπων Ευρωπαίων ήταν να δώσουν γερό χαστούκι στους ΄Ελληνες”.  Οι πυλώνες στήριξης αυτής της εμφύλιας σύγκρουσης   θα ήταν αρχικά η αστυνομία και τα τάγματα εφόδου της Χ.Α και εν συνεχεία ο στρατός. Το είχε αναφέρει καθαρά  και ο ίδιος ο αρχι-Ναζί Μιχαλολιάκος σε προεκλογικό του λόγο στις Θερμοπύλες πως  τα τάγματα εφόδου του “θα ακονίζουν σύντομα τις λόγχες τους στα πεζοδρόμια”!. Τόσο ανόητος και παράφρων υπήρξε (και είναι) ο Μιχαλολιάκος, ώστε να πιστεύει πως θα μπορούσε να σταθεί δικτατορία σε χώρα μέλος της  Ε.Ε, όταν αύριο θα έχουμε στην “οικογένεια” (και μακάρι σύντομα)  ακόμα και  την Τουρκία.  Ανιστόρητος, απολίτικος, ανισόρροπος, εκτός  των άλλων,  το ναζιστικό τέρας.

 Αυτή, λοιπόν, τη ναζιστική  αστυνομία συνεχίζει ο Αντώνης Σαμαράς να την κρατά ατόφια και αμιγώς ναζιστική, όπως ακριβώς την είχε σσυστήσει ο  Χιτλερίσκος της Χ.Α.  Δεν τόλμησε η κυβέρνηση να αναμετρηθεί με τους παρακρατικούς μηχανισμούς και  τους “μελανοχίτωνες”, που δολοφονούν και κακοποιούν πολίτες, “σουγιαδιάζουν” και προπηλακίζουν  δυστυχισμένους μετανάστες, αφήνουν ακόμα και παιδά προσφύγων να θαλασσοπνιγούν.

Αυτή η κυβέρνηση  θα απολογηθεί μια μέρα (πολιτικά και ποινικά) για τα παρακάτω μεγάλα εγκλήματα που διέπραξε. (Στο αδέκαστο δικαστήριο της ιστορίας έχει ήδη κριθεί και καταδικαστεί):

1. Αποδέχτηκε τη νομιμοποίηση των Ναζί και τους συγκέρασε σε κόμμα -μόρφωμα,  αποδεχόμενη την  απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, που  τους έστειλε στη Βουλή.

2. Αντί να κινητοποιήσει αμέσως μετά τις εκλογές  και το σχηματισμό κυβέρνησης τους θεσμούς και τους μηχανισμούς που διαθέτει ως εξουσία (με πρώτους της Βουλής, της δικαιοσύνης και της αστυνομίας), για να συντρίψει το κεφάλι του ναζιστικού φιδιού από την πρώτη στιγμή που πέταξε έξω το κεντρί του ,  τόσο η κυβέρνηση, όσο και τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής συγχρωτίζονταν, συνδιαλέγονταν και συναποφάσιζαν με τους Ναζιστές, ανταλλάσσοντας κωμικά, άσφαιρα πυρά, ευφυολογήμτα, ύβρεις, παλικαρισμούς  και  εξυπνακισμούς .

3. ΄Οταν βούιζε ολόκληρη  η ανθρωπότητα για το μοναδικό στη σύγχρονη  παγκόσμια ιστορία φαινόμενο ,”κράτος δικαίου”(πώς δεν είναι!) , αστική δημοκρατία, νομικός πολιτισμός  να επιβραβεύουν και να νομιμοποιούν επίσημα θαυμαστές των θηρίων που κατασπάραξαν εκατομμύρια αθώα θύματα στα κρεματόρια και στους θαλάμους αερίων, η  Βουλή των Ελλήνων δεν κινήθηκε στο ελάχιστο, για να θέσει εκτός νομιμομτητας τους Ναζί.  Χρειάστηκε να “τραβήξουν” δυνατά το “αυτί” του  Σαμαρά ξένοι ηγέτες, για να δεηθεί ο πρωθυπουργός να δώσει εντολή να ξεκινήσουν διώξεις κατά των μελών της ναζιστικής οργάνωσης, αντί η ίδια η δικαιοσύνη να κινηθεί αυτεπάγγελτα ,όπως είχε υποχρέωσης, τόσο καιρό.

4. Αποτελεί πιθανότατα παγκόσμια πρωτοτυπία  και μοναδικό φαινόμενο  να υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι,που δηλώνουν… ευθέως και ευθαρσώς πως είναι φασίστες και Ναζί  (“αστυνομικοί, στρατιωτικοί, γιατροί, δάσκαλοι, διευθυντές σχολείων, συνδικαλιστές δημοσίων υπηρεσιών,  δεσποτάδες κ.α) και  να μισθοδοτούνται νόμιμα και ανελλιπώς από  την ελληνική   πολιτεία.Υπόψη, τα χρήματα από τα οποία αμείβονται για τις…υπηρεσίες τους οι  Ναζί υπάλληλοι προέρχονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, που στη συντριπτική του πλειοψηφία έχει καταδικάσει ακόμα και εκλογικά το μόρφωμα της Χ.Α. Το χειρότερο ακόμα. ΄Οσοι “έχουμε μια ηλικία”, κρατάμε για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας τη φράση (“ευχή και κατάρα’) των γιαγιάδων μας  “εσείς  να μη δώσει ο θεός  να ζήσετε   “Κατοχή” και να νιώστε την μπότα του Ναζί “! Ούτε τη μνήμη των παπούδων και των πατεράδων μας  σεβάστηκε η σημερινή Βουλή των Ελλήνων.

5. Ακόμα σήμερα δεν έχει τεθεί εκτός νομιμότητας το ναζιστικό μόρφωμα! Συνέλαβαν απλά μια χούφτα πρωτοκλασάτων Ναζιστών και  τα υπόλοιπα “εξ απορρήτων” μέλη της ναζιστικής οργάνωσης  συνεχίζουν  την…πολιτική τους δραστηριότητα στη Βουλή, λαμβάνουν κανονικά βουλευτικό μισθό, υβρίζουν, αποπατούν στους “θεσμούς”, προσβάλουν πρόσωπα, ασχημονούν παντοιοτρόπως, ως να μη συμβαίνει τίποτα.΄Οσο για το κατηγορητήριο με το οποίο παραπέμπονται μερικές δεκάδες μελών της Ναζιστικής οργάνωσης είναι μνημείο συγκάλυψης εγκλημάτων και καραμπινάτων νομικών παραβλέψεων-παραλείψεων. (Για παράδειγμα, ούτε καν την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε 60 δολφονίες και 3.500 επιθέσεις των Ναζί δε συμπεριλαμβάνει). Πέρα απ΄αυτό δικαστές, σαν εκείνον  στο Μεσολόγγι, χωρίς περίσκεψη πολίτη και  επαγγελματισμό δημόσιου λειτουργού, αλλά  το χειρότερο και  χωρίς  συνείδηση δικαίου και χρέους απέναντι στην Ιστορία,αθωώνου  ναζιστικά τέρατα, που εκλαμβάνουν ως ανδρισμό και  παλικαριά  την  κακοποίηση και τον προπηλακισμό ανυπεράσπιστων και δυστυχισμένων μεταναναστών.  Και ακόμα, να υπενθυμίσουμε πως   δεν  έχουν  καταγραφεί στις αρμόδιες “data”  τα ονόματα των οργανωμένων Ναζιστών -οπαδών της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α . Φακέλωναν, όμως, χωρίς τσίπα και συνείδηση παιδιά και  εφήβους, γιατί …  λέγανε στο σχολείο  “καλημέρα” στον Αλέξη  Γρηγορόπουλο και το Νίκο Ρωμανό!  Ο συρφετός, όμως, των Ναζιστών στην Ελλάδα συγκαλύπτεται σήμερα από τη ναζιστική αστυνομία και  μένει ακόμα στο διωκτικό καί δικαστικό απυρόβλητο.

 

Αυτά τα εγκλήματα που διέπραξαν η κυβέρνηση του Α.Σαμαρά, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής είναι απαράγραπτα, ειδεχθή και υφιστάμενα, ως αυτή την ώρα Η Ιστορία έχει εκδώσει τη ετυμηγορία της .Μένει στους πολίτες της χώρας  να την  εφαρμόσουν κατά των ενόχων με τον τρόπους που εκείνοι γνωρίζουν.