ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

__________________________________________________________________
ΥΒΡΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!

_________________________________________________________________________

1. ΤΣΙΠΡΑΣ  ΣΕ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ;
2. ΟΙ… ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

3.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ.  ΕΝΑΣ “ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ”!

 

4. Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΞΑΝΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ.
(ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ)

 Ψήφισαν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο!

Θα ψηφίσουν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο

 Ο έσχατος εξευτελισμός της Δημοκρατίας! ΄Υβρις στην Ιστορία. Η σημερινή Βουλή των Ελλήνων είναι κατάπτυστη ιστορικά. Συναγελάζεται και συμψηφίζει με τα τέρατα του Ναζισμού.

Ντροπή! Ντροπή και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας(!!!), που θα εκλεγεί από μια τέτοια Βουλή!

_______________________________________________________

1. Τσίπρας: «Το 2015 να ξαναβρούμε την αξιοπρέπεια που έχουμε χάσει»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ακούει τα κάλαντα από τα μέλη του χορωδιακού ομίλου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας

Τσίπρας: «Το 2015 να ξαναβρούμε την αξιοπρέπεια που έχουμε χάσει»

 Αν  ο Τσίπρας εννοεί την αξιοπρέπεια τη δική του και του αχταρμά, που έχει ως οπαδούς, είναι όντως καιρός να αποκτήσουν, έστω και κάποια στοιχειώδη.  Γιατί καταντάς   αναξιοπρεπής και αναξιόπιστος,όταν, αντί για πολιτικό λόγο και μάλιστα αριστερό, αναδεικνύεις σε…επιστήμη την ασύστολη δημαγωγία και το λαϊκισμό . Αναξιοπρεπές και ανήθικο επίσης είναι να αποβάλεις την ιδιότητα του πολίτη και να μεταλλάσσεσαι σε  οπαδό-πελάτη, που ψηφίζει ένα κόμμα-αχταρμά χωρίς αρχές και αξίες  όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ,μόνο και μόνο για το δικό του, το προσωπικό όφελος.

Καιρός ,λοιπόν,να αποκτήσουν και  οι Συριζιανοί αξιοπρέπεια,που δεν είχαν ποτέ και δεν έχουν και σήμερα. Και ας μάθουν πως έδρα της αξιοπρέπειας, της υπερηφάνειας, του σεβασμού δεν είναι το “στομάχι”,αλλά η “καρδιά” του ανθρώπου. Η τοποθέτηση του πήχη τόσο χαμηλά  στο σημείο που η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια    να ορίζονται από την αλληγορία της φράσης “εν τη παλάμη και ούτω βοήσομεν”,είναι εκφυλισμός,κατρακύλα, εξευτελισμός.

Και αυτές τις ιδιότητες κουβαλούν σήμερα  όσοι πελάτες περιμένουν με λαχτάρα  πότε θα ανοίξει τις πόρτες του το κατάστημα  με την…επωνυμία ΣΥΡΙΖΑ και… σία,για να μπουν μέσα να ψωνίσουν σε τιμές ευκαιρίας και έκπτωσης  καταθέτοντας στα ταμεία το κουπόνι- ψήφο τους. Κι εδώ  είναι που πιάνει κανείς πάτο με βούρκο. ΄Η ,όταν  ο άνθρωπος αποσυντίθεται σε μόρια έσχατης εξαθλίωσης!

_______________________________________________________________________

2.                                                ΕΘΝΟΣ :
ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ 16ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ
Εβρισες τον Ερντογάν; Πας φυλακή

Συνελήφθη και προφυλακίστηκε 16χρονος μαθητής λυκείου στο Ικόνιο, στην κεντρική Τουρκία, με την κατηγορία της «εξύβρισης του προέδρου» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Εβρισες τον Ερντογάν; Πας φυλακή

Ο ανήλικος, μέλος ενός κινήματος της Αριστεράς κατηγορήθηκε από ένα δικαστήριο ότι «εξύβρισε» τον Ερντογάν χθες κατά τη διάρκεια μιας τελετής μνήμης προς τιμή ενός νεαρού δασκάλου που δολοφονήθηκε από ισλαμιστές το 1930, διευκρινίζει το ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk.

Ενώ στην… πολιτισμένη και εξ-ευρωπαϊσμένη Ελλάδα, δε συμβαίνουν ποτέ τέτοια πράγματα ,ε;

“Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισσαίοι υποκριταί”!

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012
Κατηγορίες για προσβολή του Προέδρου της Δημοκρατίας
του Προέδρου της Δημοκρατίας κατηγορούνται τα 5 άτομα που συνελήφθησαν χθες…
στη Χαλκίδα επειδή αποδοκίμασαν τον Κάρολο Παπούλια κατά τη διάρκεια του εορτασμού των Θεοφανίων.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή σημειώθηκαν ένταση και συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων, στη Χαλκίδα, όπου παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
Κατά την τελετή, συγκεντρωμένοι προέβησαν σε αποδοκιμασίες για την κυβερνητική πολιτική, στα πρόσωπα του Προέδρου, του υπουργού και των βουλευτών του νομού. Μετά τη ολοκλήρωση της τελετής, τόσο ο κ. Παπούλιας, όσο και οι υπόλοιποι επίσημοι, αποχώρησαν χωρίς δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις.
___________________________________________________________________
3. Χρυσόστομος: Η τουρκική κατοχή απειλεί και την πίστη

Σε πνευματική και εθνική εγρήγορση καλεί τους Έλληνες της Κύπρου ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο οποίος σημειώνει ότι δεν κινδυνεύει μόνο η πατρίδα από την τουρκική κατοχή, αλλά και η πίστη.

Χρυσόστομος: Η τουρκική κατοχή απειλεί και την πίστη

Στη χριστουγεννιάτικη εγκύκλιό του, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας Κύπρου τονίζει ότι «η παθητική αποδοχή της κατοχής και του εποικισμού συνιστούν έμμεση ολιγωρία μπροστά στον κίνδυνο που διατρέχει η πίστη μας».

Ο Αρχιεπίσκοπος κάνει λόγο για ηθική αποτελμάτωση της κυπριακής κοινωνίας και υπογραμμίζει ότι η ενανθρώπιση του Θεού και η διδασκαλία του είναι η απάντηση στα σημερινά αδιέξοδα.

΄Η έχει “τρικυμία εν τω κρανίω” ο Κύπριος αρχιεπίσκοπος ή είναι σφόδρα υποκριτής και διεφθαρμένος, διότι: Αν,όπως λέει,

“η ενανθρώπιση του θεού και η διδασκαλία του είναι απάντηση στα σημερινά αδιέξοδα”

  και από την άλλη

“η παθητική αποδοχή της κατοχής και του εποικισμού συνιστούν έμμεση ολιγωρία μπροστά στον κίνδυνο που διατρέχει η πίστη μας»,

πώς παντρεύονται αυτά τα δύο;  Η διδασκαλία του Χρστού,αν πιστέψουμε τα ευαγγέλια, θέλει να αγαπάμε ακόμα και τον εχθρό μας. Ο αρχιεπίσκοπος προτείνει να πάρουν οι συντοπίτες του τα… όπλα!

“΄Η παππάς, παππάς,ή ζευγάς ζευγάς”, λέει ο σοφός λαός.  Ο Κύπριος ιερωμένος κάπου τα έχει μπερδέψει, μάλλον. Παρακολουθούμε από παλιά την πορεία του. “Παίζει σε πολλά ταμπλό”. Μέχρι και τράπεζα,μάθαμε, τελευταία θέλει να ανοίξει ο ίδιος.  Μ΄αυτές  και τις άλλες ασχολίες του όμως,   δε θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα με τα κύρια   καθήκοντά του ως …χριστιανός και ποιμένας. Δεν είναι λογικό;

Το έχουμε ξαναγράψει. “Κακός άνθρωπος” ο Χρυσόστομος .Δεν έχει ούτε έλεος, ούτε σπλάχνα οικτιρμών  για τους ανθρώπους.

___________________________________________________________________________

4. Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 13ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ
Ομολογία-σοκ: Οι ισλαμιστές μου έταξαν τον παράδεισο για να ανατιναχτώ
Ομολογία-σοκ: Οι ισλαμιστές μου έταξαν τον παράδεισο για να ανατιναχτώ [εικόνες]

Σε μια ομολογία που σόκαρε τον δυτικό κόσμο πέρασε η 13χρονη Zahra’u Babangida από τη Νιγηρία.

Η Zahra’u ήταν μία από τις τρεις ανήλικες-καμικάζι που είχαν ζωστεί με εκρηκτικά, προκειμένου να ανανατιναχθούν στην κατάμεστη λαϊκή αγορά της πόλης Κάνο, στη βόρεια Νιγηρία για λογαριασμό της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.

Ωστόσο, η ίδια ομολογεί πως δεν κατάφερε να βρει το θάρρος να θυσιαστεί για τον… Αλλάχ και την Τετάρτη κατά τη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Αστυνομία, δήλωσε πως ο ίδιος ο πατέρας της την έδωσε στην οργάνωση. Οι ισλαμιστές την ρώτησαν αν ήθελε να πάει στον παράδεισο, εκείνη αποκρίθηκε «ναι» και τότε της είπαν πως θα πρέπει να υπηρετήσει την οργάνωση ως βομβιστής αυτοκτονίας.

«Είπα πως δεν μπορούσα να το κάνω», όμως οι εξτρεμιστές την απείλησαν πως αν δεν υπάκουγε τις εντολές τους θα την εκτελούσαν ή την έθαβαν ζωντανή. «Φοβόμουν, δεν ήθελα να με θάψουν ζωντανή» όμως «δεν είχα ποτέ πρόθεση να το κάνω», δήλωσε η 13χρονη.

Οι άλλες δύο κοπέλες πυροδότησαν τα εκρηκτικά στην αγορά και εκτός από τις ίδιες βρήκαν τραγικό θάνατο τέσσερις άνθρωποι, ενώ τραυματίστηκαν και άλλοι επτά εκ των οποίων και η Zahra’u. Εκείνη, όμως, στη θέα του λουτρού του αίματος δεν άντεξε και δεν προχώρησε σε αυτό που είχε συμφωνήσει με τη Μπόκο Χαράμ, με αποτέλεσμα να τη συλλάβει η αστυνομία.

΄Απειρες φορές έχουμε γράψει πως δεν υπάρχει χειρότερος φανατισμός από το θρησκευτικό. Ειδικά του Ισλάμ σήμερα. Και οι Χριστιανοί, βέβαια, και πιο συγκεκριμένα οι Καθολικοί, βαρύνονται κι αυτοί με πολλά και ειδεχθή εγκλήματα. Δεν ήταν  καλύτεροι από τους σημερινούς Τζιχαντιστές.  Αλλά, λες πάλι πως τα εγκλήματα του παπισμού γίνανε σε εποχές που ήταν “Μεσαίωνας” για την ανθρωπότητα. Σήμερα, φτάσαμε αισίως στον 21ο αιώνα. ΄Ομως, η θρησκευτική τύφλα, τούτη τη φορά η Ισλαμική, συνεχίζεται αμείωτη. Δε λέει να σταματήσει αυτή η παράνοια.

 ΄Οποιος στηρίζει τις θρησκείες με οποιονδήποτε τρόπο, έστω και τυπικά-φολκλορικά,είναι εχθρός του ανθρώπου, της επιστήμης, του πολιτισμού. Δεν μπορεί με τέτοια βαρίδια να προχωρήσει ο κόσμος μπροστά. Πολλά χρόνια πριν, έπρεπε να έχουμε τελειώσει με τις θρησκείες.  Δε συνέβη. ΄Οσοι αγαπάμε τον άνθρωπο, ας αγωνιστούμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι,  να εξαλειφθεί  από προσώπου γης η θρησκευτική ανοησία, που πολλές φορές καταντάει παράνοια, παραλογισμός, υστερία, όλεθρος.

________________________________________________________________________