ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ (ΟΙ “ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ” ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. 2. “ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ, ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ” ΚΑΙ… ΑΔΩΝΙ “ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ)

Αμφίπολη: Η γελοιογραφία που ενθουσίασε την Άννα Παναγιωταρέα

 

Αμφίπολη: Η γελοιογραφία που ενθουσίασε την Άννα Παναγιωταρέα
Ένα σκίτσο του γνωστού γελοιογράφου Δημήτρη Χατζόπουλου για την Αμφίπολη και τιςανασκαφές ενθουσίασε την εκπρόσωπο Τύπου για το θέμα του τάφου της ΑμφίποληςΑννα Παναγιωταρέα τόσο πολύ που το ανέβασε στην σελίδα της στο Facebook.

Ο Δημήτρης Χατζόπουλος παρουσιάζει τις κυρίες Παναγιωταρέα, Μενδώνη και Περιστέρη ως Μυροφόρες οι οποίες επισκεπτόμενες τον τάφο της Αμφίπολης δεν βρίσκουν τον Μέγα Αλέξανδρο και ο Άγγελος τους ενημερώνει ότι έχει… αναστηθεί…

Ο

 Οι  3 Μυροφόρες;  Γιατί εμένα, όμως, μου πάνε καλύτερα  σαν οι τρεις Χάριτες  της γνωστής ελληνικής κωμικής σειράς; Οι κυρίες της…Αμφίπολης δεν υστερούν σε τίποτα από τα χαρακτηριστικά που  “έντυσε” ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης τις  γνωστές “Κατινίτσες” εκείνης της αξέχαστης  τηλεοπτικής σειράς.

__________________________________________________________________________

ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΣΟΚ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

«Η άρση της προστασίας της δυνατότητας πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας θα έρθει οπωσδήποτε κάποτε, όταν η χώρα επιστρέψει στους ρυθμούς της κανονικότητας. Αν υπάρχει ες αεί προστασία της πρώτης κατοικίας δεν θα μπορέσει ποτέ να δοθεί ξανά δάνειο πρώτης κατοικίας».
Αυτό δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αποκαλύπτοντας ότι όταν η κυβέρνηση… ξυπνήσει ένα πρωί και αποφασίσει ότι επιστρέψαμε στην «κανονικότητα», θα αρχίσουν οι τράπεζες να πετάνε τον κόσμο έξω από τα σπίτια.
Πρόσθεσε, μάλιστα, προκειμένου να προλάβει τις όποιες αντιδράσεις: «Οι τράπεζες λένε ότι η ώρα της κανονικότητας δεν έχει έρθει ακόμα, όπως λέει και η κυβέρνηση. Δεν μπορεί να υπάρξει ες αεί προστασία σε κάθε περίπτωση».
Και κατέληξε, προσπαθώντας να επιχειρηματολογήσει για το διαφαινόμενο “έγκλημα”: «Το να βρει δουλειά ο άνεργος οικοδόμος δεν είναι κοινωνική προστασία; Το να βρει δουλειά ο ηλεκτρολόγος ή ο υδραυλικός δεν είναι κοινωνική προστασία; Για να πέσει η ανεργία πρέπει να δουλέψει η αγορά. Τώρα δεν είναι η ώρα για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Σαν γενική αρχή όμως, έτσι προχώρησαν και οι άλλες χώρες, έτσι λειτουργεί η οικονομία».

“Από τρελό, μεθυσμένο” και… πωλητή βιβλίων “μαθαίνεις την αλήθεια” καμιά φορά. Την αλήθεια των τραπεζών, βέβαια, που ζουν (διάβαζε θησαυρίζουν) μ΄αυτή την ελπίδα των πλειστηριασμών ΚΑΙ της πρώτης κατοικίας. Δε μας είπε όμως η … λαλίστατη επιλογή του Αντώνη Σαμαρά ποια κυβέρνηση θα κάνει πράξη τον κρυφό πόθο του ΄Αδωνι, αφού θα έχει πέσει πριν  προλάβει να  φέρει τέτοια απόφαση στη Βουλή να ψηφιστεί;