ΟΙ …ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ 48% ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ 28 ΚΑΙ ΤΟ 18%

“Η ΓΕΝΙΑ  Ζ γκρεμίζει τα στερεότυπα ότι είναι ανενημέρωτη και απολιτίκ

Τα ευρήματα της έρευνας του Ινστιτούτου Eteron και της About People, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10-18 Δεκεμβρίου του 2021 (με δείγμα 403 άτομα ηλικίας 16-25 ετών από όλη την Ελλάδα), καταρρίπτουν μια σειρά από στερεότυπα”

***

Μάλιστα. Μιλάμε για απολύτως …επιστημονική  έρευνα.  Του…ποπού, βέβαια!   Από 403 άτομα (τόσα πολλά!),   λέει,  οι εταιρίες του αισχρού Μαμωνά (δημοσιογραφικές πάντα και  στημένες   δια τας ανάγκας των λογής   πελατών τους), έχουν την εικόνα ΧΙΛΙΑΔΩΝ εφήβων ,16-25 ετών στην Ελλάδα. Σαν οι άνθρωποι να είναι κοπάδι από γελάδια («βόδια») με στερεότυπες συμπεριφορές ενστίκτων και όχι (ακόμα και στα…αποτυπώματα)  διαφορετικοί.

Όπως, ακριβώς, κάνουν  και με τις λοιπές , πέτσινες δημοσκοπήσεις τους  οι ίδιες εταιρίες (εδώ  για τις  ανάγκες συγκεκριμένων    πελατών –εφοπλιστών)  σχεδόν  τρία χρόνια  τώρα. Και  μας ….καναλαρχούν,   ανελλιπώς και ακαταπαύστως   πως ο  απόφοιτος του Χάρβαρντ Κυριάκος Μητσοτάκης , είναι ο εκλεκτός   πρωθυπουργός των  Ελλήνων ,συγκρινόμενος με  όλους  τους προηγούμενους  τα  τελευταία…200 χρόνια της ανεξαρτησίας της Ψωροκώσταινας.

Τρέμετε (στ΄αλήθεια, όμως,  τώρα) ,  Φαναράδες  και Παναγόπουλοι.   Εγγύς οι πομπές σας. Ελπίζουμε και οι ποινές σας.

΄Ηδη, την επάρατη κυβέρνησή σας  από το 48% την κατεβάσατε σήμερα  στο 25-28%. Και έπεται συνέχεια. Μέχρι να την φτάσετε στο 18% ,που είναι και τα πραγματικά  κομματικά της  ανάκαρα.

 Και δε θα φταίει, που πέσατε έξω (για τους παράδες, ρε γαμώτο!),  όπως θα βγείτε να πείτε προκλητικά και ξεδιάντροπα, ο πόλεμος!  Γιατί άλλα λέει ο σοφός λαός:  «Τρέχει η μύτη σου γαμπρέ. Είναι από το χειμώνα, ρε παιδιά. Καλά, σε ξέρουμε κι από καλοκαίρι»!