“ΟΡΣΕ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ”

                                    ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

 

1. Αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: Στοχοποιεί τους άνω των 60, μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Η στοχοποίηση έχει ξεκινήσει καιρό τώρα. Ο ακροδεξιός  πρωθυπουργός , ο και ΄Ορμπαν της Ελλάδας αποκαλούμενος,  ανοίγει το  δρόμο και  τον  “ασκό του Αιόλου”  μελλοντικά.  Και δε θα  διστάσουν άλλες γενιές να  ανάψουν  φούρνους και να ψάξουν  Καιάδες  για  “τα άλογα όταν γεράσουν” .   Καλή αρχή!

2.«Θα καταστραφούν τα τρία τέταρτα της ανθρωπότητας» έλεγε η Οσία Σοφία

Η Οσία Σοφία είχε κάνει προφητεία για τις συνέπειες του κοροναϊού και είχε δώσει σχετικές συμβουλές

«Θα καταστραφούν τα τρία τέταρτα της ανθρωπότητας» έλεγε η Οσία Σοφία | tanea.gr

TANEA Team
Συγκλονιστικά είναι τα όσα έλεγε η Οσία Σοφία η εν Κλεισούρα ασκήσασα για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Η Οσία Σοφία από την ηλικία των 44 ετών εγκαθίσταται στο Μοναστήρι της Παναγίας της Κλεισούρας, όπως ακριβώς της είχε υποδείξει η Παναγία που είχε εμφανιστεί μπροστά της.

Η Οσία Σοφία είχε κάνει προφητεία για τις συνέπειες του κοροναϊού και είχε δώσει σχετικές συμβουλές.

Δείτε τι είχε αναφέρει η ίδια

Σας παρακαλώ, αδέρφια, πολλά υπομονήν…

Να έχουμε Αγάπη, ταπείνωση και υπομονή στους πειρασμούς.

-Υπερηφάνεια άσκεμον πράγμα… ρούζ την ψην σην κόλασιν….

Τα μάτια να βλέπουν και να μη βλέπουν. Τ ‘αυτιά ν’ ακούν και να μην ακούν. Το στόμα να μη βλασφημεί. Κλειδί στο στόμα. Να μη μεταφέρετε λόγια από τον ένα στον άλλο. Να έχετε για όλους αγάπη. Να σκεπάζετε, να σας σκεπάζει ο Θεός. Πολλάν υπομονήν να κάμετε, πολλάν υπομονήν !!!

Με δείχνει ο Κύριος χωράφια και αγκάθια. Αυτή είναι η γη που ζούμε εδώ. Και με λέει: βλέπεις αυτά τα αγκάθια; Αυτά είναι η αμαρτία, αυτά όλα θα καθαριστούν. Θα γίνει μεγάλο κακό αλλά θα καθαριστεί ο κόσμος.

Η Ελλάδα, αν κρατήση την πίστι, θα σωθή από το κακό πού πρόκειται νάρθή. Αν όμως δεν κρατήσει την πίστη, θα καταστραφή… Θα πέσουν όλοι οι δαίμονες επάνω της… Θα ’ρθή το κακό και θα χωρίση το στάρι απ’ την ήρα, τα πρόβατα απ’ τα ερίφια….

Μου είπε η Παναγία πώς εκείνα πού είναι στα Ιερά Βιβλία των εκλεκτών του Υιού μου έρχονται όλα με τη σειρά να γίνουν. Τρίτος πόλεμος θα γίνη… Θα καταστραφούν τα τρία τέταρτα της ανθρωπότητας… Θα σωθή μόνο το ένα τέταρτο…

«Ο φόβος του Θεού κάνει σοφό τον άνθρωπο. Ποιος είναι ο φόβος του Θεού; Όχι να φοβάσαι το Θεό, αλλά να φοβάσαι να μη στενοχωρήσεις τον άλλο, να μην τον βλάψεις, να μην τον αδικήσεις, να μην τον κατηγορήσεις. Αυτή είναι η σοφία. Ύστερα τα άλλα, για να ζήσεις, σε φωτίζει ο Θεός τί να κάνεις».

Εγώ θα φύγω, αλλά να ξέρετε, η λαιμαργία θα χάσει το κόσμον, η λαιμαργία και η υπερηφάνεια.

Ο Θεός περιμένει, περιμένει.

Τα μάτια κλειστά, το στόμα κλειστό, τα αυτιά κλειστά, για να κερδίσουμε, ο κόσμος τι κάνει, τι είδες, τι ξέρεις; δεν είδα τίποτα, δεν ξέρω, χαπάρ κι έχω. Δεν ακούω, δεν βλέπω.

Δεν θα λέτε λόγια στους γέρους. Δεν θα λέτε λόγια που πικραίνουν τους ανθρώπους, πικραίνετε το Χριστό .

Από πάνω είναι ο Πατέρας και μας βλέπει. Προσεύχεστε να σωθείτε και εσείς και τα παιδιά σας.
Το στόμα να γίνει βασιλικός και τριαντάφυλλον.

****

Αυτό το  σοβαρό κείμενο  (“Θου’, Οσία μου…άσοφη  Σοφία , “φυλακήν τω στόματί μου”) , δημοσιεύτηκε χτες  στα  ΝΕΑ.   ΤΑ ΝΕΑ    του Λαμπράκη, του  Ψυχάρη, του Μαρινάκη.  “Το Συγκρότημα” που  λέγανε παλιά και υποκλίνονταν   όλες οι κυβερνήσεις .   Σοβαρή εφημερίδα!  Πότε  με το  “νερό του Καματερού”, πότε με τις κορώνες  για τον  κορόνα  της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα ασκησάσης , φως  -φανάρι πως  πρόκειται  για έντυπο είτε ενός Χρήστου Λαμπράκη είτε  ενός Βαγγέλη Μαρινάκη. Κοινός παρονομαστής αμφοτέρων,  η απάτη, η διαφθορά ,η παραπλάνηση.

3.  Εξεταστική για ΜΜΕ: Ξεκίνησαν με αντεγκλήσεις οι καταθέσεις -Αποχώρησε το ΜέΡΑ25

Στέλιος Πέτσας και Κυριάκος Μητσοτάκης

Ώδινεν όρος και έτεκε μυν”.

Τελικά,  ο καυγάς ήταν  για το πάπλωμα του  Βαξεβάνη.   Επειδή  δεν πήρε ο Κώστας  κομμάτι  από την πίτα των διαφημίσεων.  Αλλιώς, ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Πέτσα, τα προβλέπουν  αυτά.   Τι θα σου στοίχιζε να του  πέταγες κι  αυτουνού  κανένα  ψίχουλο;  Από τα δικά σου θα τα έδινες;  Θα είχατε τώρα το κεφάλι σας ήσυχο.

4. Το debate του ΚΙΝΑΛ: Μόνος χαμένος ο Γ. Παπανδρέου, που έλαμψε διά της απουσίας του

Οι πέντε υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, στο Debate της ΕΡΤ

΄Η μήπως ο  κερδισμένος που έστειλε το μήνυμα στους λοιπούς ; Κοντός  ψαλμός αλληλούια.

5. Πούτιν: «Κόκκινη γραμμή η επέκταση των στρατιωτικών υποδομών του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία»

Οι διπλωματικές σχέσεις Ρωσίας και ΗΠΑ βρίσκονται στο ναδίρ, το τελευταίο διάστημα

Ε, ναι. Τσαρική περιοχή η σημερινή Ουκρανία. Το Κίεβο ήταν η παλιά  πρωτεύουσα. ΄Αρα, ο νέος   Τσάρος έχει ιστορικά δικαιώματα στη χώρα. Και με βάση αυτά   διχοτόμησε τη χώρα και  έκλεψε  τη βάση της Σεβαστούπολης.

Ας μην παίζει ο  κόσμος με έναν παρανοϊκό. Είναι της  φύτρας  Χίτλερ. Σε νέα έκδοση.

Ας αναλάβει την ευθύνη του το ΝΑΤΟ, που δεν την ανέλαβε το 2014. Το αποτέλεσμα;  15.000 νεκροί στην Ουκρανία και 700.000 νεκροί στη Συρία. Εκατομμύρια οι  πρόσφυγες. Θύματα το Τσάρου  Πούτιν όλοι αυτοί.

6. Αυτό είναι το βιβλίο της χρονιάς σύμφωνα με τους «Times» -Μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά

Το βιβλίο της χρονιάς

Ένας φόνος στην ανοιχτή θάλασσα. Ένα ιδιαίτερο ερευνητικό δίδυμο. Ένας δαίμονας που ίσως υπάρχει, ίσως και όχι. Αυτό είναι το κλίμα του βιβλίου «Ο διάβολος και τα σκοτεινά νερά» του Stuart Turton, που οι Times, ανακήρυξαν βιβλίο της χρονιάς.

***

Τρέχει η σοβαρότητα από τα πατζάκια του  και μόνο από τη λακωνική αναφορά στο περιεχόμενό του. Μην το πάρετε. Ειδικά  αυτού του είδους η λογοτεχνία, τα αστυνομικά, μόνο  κάτι προβληματικοί  στη συμπεριφορά και τα ζητούμενα  είναι φαν. Ποιος σοβαρός ηδύνεται σε  φόνους, απαγωγές, κακοποιήσεις; ΄Η μήπως είναι δικός  τους μυστικός  καθρέπτης;

7. Η Ντόρα Μπακογιάννη με τα εγγόνια της στην παρουσίαση του βιβλίου για τις συνταγές της Μαρίκας Μητσοτάκη

Η Ντόρα Μπακογιάννη με την Σία Κοσιώνη και τον μικρό Δήμο

Συμπεριλαμβάνει, μήπως  και τη συνταγή της Μαρίκας με τα    κεφτεδάκια του “βρώμικου 89”, που ετοίμασε  και έφαγε η παλιοπαρέα  τα  συνεταιράκια  της  κομματικής διαφθοράς  Μητσοτάκης ,  Φλωράκης, Κύρκος;

8.Δύο γυναίκες παντρεύτηκαν στη Σκωτία με υπέροχα νυφικά -Σαν να ξεπήδησαν από πίνακα ζωγραφικής

γυναίκες με νυφικά

Και λέγαμε κι εμείς, άντε, τούτοι, ως μη συντηρητικοί,   έσπασαν το κατεστημένο με τις  σεξουαλικές τους επιλογές . Και τελικά αποδείχτηκαν  χειρότεροι από τους παραδοσιακούς . Γάμοι, νυφικά, πέπλα, μονογαμία. Παράδοση με τα όλα της.  Τύφλα να έχει ο γάμος της γιαγιάς, που άφησε, λέγανε, εποχή στο χωριό με το νυφικό στον αργαλειό,  μερόνυχτα  δουλεμένο.

Μας προδώσανε και τούτοι. Τόσο…στρέιτ πια; Ούτε μια τόση δα παρακαμψούλα  απ΄ό, τι κάνουν όλοι οι άλλοι  συστημικοί;

9.  Ρον Τζέρεμι: Η πτώση του πιο διάσημου πορνοστάρ στον κόσμο -Κατηγορείται ότι βίαζε γυναίκες εδώ και δεκαετίες

Ο διάσημος πορνοστάρ Ρον Τζέρεμι κάνει ζογκλερικά με πορτοκάλια

Δηλαδή ,για να αντιληφθώ κι εγώ ο αδαής πώς έχει το πράγμα.΄Οταν στις τσόντες  οι  “Τζέρεμι”, χώνουν κάτι παλούκια-πέη  από τις ορμόνες και τα χάπια   στο πράμα των πάρτνέρ  τους ,αυτό δεν  είναι πραγματικός βιασμός και κακοποίηση; Βιασμό ς είναι μόνο  αν δεν πέφτει παράς;

Δε θα συνεννοηθούμε ποτέ με δαύτους.  Μάλλον είμαστε από άλλους πλανήτες.