…ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ” ΤΩΝ ΖΑΧΩΝ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ.

 

Η απίστευτη εξομολόγηση…«Όταν αρρώστησε η Καρέζη βρήκα έναν άριστο γιατρό, όμως ο “άλλος” την ….»
«Με την Τζένη Καρέζη έκανα παρέα αφού χωρίσαμε»…

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο και όπως ήταν φυσικό, μίλησε για όλους και για όλα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Λογικό λοιπόν ήταν να αναφερθεί και στον γάμο του με την Τζένη Καρέζη, αλλά και στην περίοδο που η ηθοποιός αρρώστησε από καρκίνο. Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είπε χαρακτηριστικά: «Με την Τζένη έκανα παρέα και αφού χωρίσαμε. Όταν αρρώστησε βρήκα έναν γιατρό στο Λονδίνο. “Έχω χειρουργήσει χίλιες με το ίδιο πρόβλημα και ζούνε όλες” μου είπε. Είχα έτοιμο τον Εγγλέζο, όμως ο “άλλος” την έστειλε στη Ρωσία».

Θα ζούσε αν σας άκουγε;
«Τίποτα δεν είχε. Είχε έναν καρκίνο στο περιθώριο της μήτρας. Η κόρη μου είχε το ίδιο πράγμα. Και εγχειρίστηκε».

Τί …τσαμπουνάει  ο τέως…  “μπον βιβέρ” (“μπον βιβάν”,επί το ορθότερον”),  ακροδεξιός Ζάχος Χατζηφωτίου; Εγώ άλλα έχω ακούσει από “πρώτο χέρι” γι΄αυτό το  ζήτημα, που θίγει παραπάνω.

 Κάπου κοντά στην εποχή εκείνη  που αρρώστησε η Τζένη Καρέζη και πέθανε, γιατί (κατά Ζάχο) εγχειρίστηκε στη…σοβιετική Ρωσία, ο κομμουνιστής δήμαρχος Περιστερίου, ο μακαρίτης Δημήτρης Φωλόπουλος (μου διηγιόταν αργότερα ο  Θεοδόσης Τζαμτζής, Διοικητής  τότε στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου), έστελνε  άπορους, ασθενείς δημότες του στη μητρόπολη του κομμουνισμού, τη Μόσχα, όπου η ιατρική και οι άλλες επιστήμες “γνώριζαν μέρες δόξας”  και γύριζαν, έχοντας οι περισσότεροι να διηγηθούν και ένα ακόμα “θαύμα” της κομμουνιστικής ιατρικής.

Μια ζωή πανάθλιοι, ψεύτες και  εχθροί της αλήθειας αυτοί οι αντικομμουνιστές, όπως εν προκειμένω ο  Ζάχος Χατζηφωτίου, γνωστός  εκτελεστής των ΕΑΜιτών στα “Δεκεμβριανά” και  μετέπειτα ανεκδιήγητος “δημοσιογράφος” , ως…”Ιακχος”  στον “Ταχυδρόμο” του Χρ. Λαμπράκη!

Αίσχος!