ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! “ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ”!

 

Ηλίας Παναγιώταρος: O Χίτλερ ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα
Προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή της ΧΑ σε εκπομπή της Αυστραλίας
Ηλίας Παναγιώταρος: O Χίτλερ ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα
  •  

    ” Παναγιώταρος στον Guardian: Και τι έγινε που ο αρχηγός μας πόζαρε με τη σβάστικα;

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Παναγιώταρο σχετικά με τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα την προηγούμενη εβδομάδα και που απεικόνιζαν το Νίκο Μιχαλολιάκο να χαιρετά ναζιστικά μπροστά από τη σβάστικα και άλλα στελέχη του κόμματος (σσ.Χρήστος Παππάς) να εμφανίζονται ως νοσταλγοί του Χίτλερ και του Ρούντολφ Ες.

«Και τι έγινε αν ο αρχηγός μας φωτογραφήθηκε μπροστά από τη σβάστικα 40 χρόνια πριν;

Ο Ηλίας Παναγιώταρος επαίνεσε ακόμη τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, και τη Ρωσία σημειώνοντας πως «σύντομα θα γίνει η ηγετική υπερδύναμη του κόσμου».

Παράλληλα, επιτέθηκε στους μουσουλμάνους μετανάστες επειδή όπως ισχυρίστηκε «είναι τζιχαντιστές και θέλουν να καταλάβουν την Ευρώπη».

«Αν οι Σύριοι, Λύβυοι ή οι Ιρακινοί θέλουν να πάνε κάπου, ας πάνε στις ΗΠΑ που προκάλεσε τους πολέμους στις χώρες τους. Ας τους πάρουν οι Αμερικανοί», είπε ο Παναγιώταρος.

 1. Αν στην Ελλάδα ίσχυε ό,τι σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου στις οποίες είναι βαρύ ποινικό αδίκημα, αν όποιος εκθειάζει τα εγκλήματα των Ναζί  και είναι θαυμαστής τους, σήμερα αυτό το ανιστόρητο και θρασύτατο τέρας, ο  αλητήριος Ναζί Ηλίας Παναγιώταρος, θα ήταν φυλακή. Δεν είναι, όμως, γιατί η χώρα μας δεν έχει το νομικό πολιτισμό που διαθέτουν  άλλες χώρες.

2. Και τί έγινε που ο αρχηγός τους είναι Χιτλερκός, αναρωτήθηκε ο εγκληματίας. Ας ρωτήσει γι΄αυτό έναν από τους επιζώντες του Ολοκαυτώματος. Σχεδόν 20.000.000 αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα κτήνη που ο Μιχαλολιάκος και ο Παναγιώταρος θαυμάζουν.

3. “Επαίνεσε τον πρόεδρο Πούτιν”. Ε,και;  Το αντίθετο θα ήταν περίεργο. Να μη θαύμαζε ο παρανοϊκός Χρυσαυγίτης το δικτάτορα της Ρωσίας. ΄Ομοιος τον όμοιο του,δε λέμε;

4. Αν πρέπει κάποιον να στείλουμε στην Αμερική και να λέει αυτά που λέει για  τους Ναζί και τον Χίτλερ, είναι ο πανάθλιος Παναγιώταρος. Εκεί, όμως, δεν είναι Ελλάδα! Σήμερα θα τον είχαν με αλυσίδες στο Γκουαντάναμο, αν τολμούσε να ξεστομίσει αυτά που είπε ο Ναζί -τέρας.  Και θα έκαναν πολύ καλά οι Αμερικανοί.

Αλλά,είπαμε. Εδώ είναι η χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας”!