ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ , ΡΩΣΙΚΟ ΡΑΪΧ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ.

 

Ρωσία: «Ως και 300» Ουκρανοί στρατιώτες νεκροί – Καταστράφηκαν Leopard και τεθωρακισμένα

 

Ρωσία: «Ως και 300» Ουκρανοί στρατιώτες νεκροί – Καταστράφηκαν Leopard και τεθωρακισμένα

Οι ρωσικές ανακοινώσεις

Στα πολεμικά μέτωπα, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε, σήμερα, ότι αποκρούστηκε ουκρανική επίθεση στη Ζαπορίζια με τους Ουκρανούς να δέχονται βαριές απώλειες.

«Σήμερα στη 1.30 τα ξημερώματα, στη ζώνη της Ζαπορίζια, ο εχθρός επιχείρησε να διασπάσει την άμυνά μας με (…) έως 1.500 άνδρες και 150 θωρακισμένα οχήματα» ανέφερε ο Σεργκέι Σοϊγκού στην ανακοίνωσή του. Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό, «ο εχθρός υπέστη βαριές απώλειες. Οι εχθρικές δυνάμεις που εκπαιδεύτηκαν ειδικά για να υλοποιήσουν αυτήν τη διείσδυση δεν πέτυχαν τον στόχο τους».

Σύμφωνα πάντα με τον Σοϊγκού, «έπειτα από δίωρη μάχη, ο εχθρός έχασε 30 άρματα, 11 οχήματα μάχης πεζικούς και έως 350 άνδρες». Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι δυνατόν να επαληθευτούν από ανεξάρτητες πηγές.

***

Ο Νέος  Χίτλερ Πούτιν γύρισε την ανθρωπότητα  80 τόσα  χρόνια πίσω. ΄Οταν το Γ΄ Ράιχ με εκπρόσωπό του  τον ψυχοπαθή  Γκέμπελς ( η ψυχή του Ναζισμού)  έδινε στη δημοσιότητα, ακριβώς ίδιες ανακοινώσεις, όπως  το σημερινό ΝεοΝαζιστικό Ράιχ της Ρωσίας.

Ποιος είπε πως η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται για να τον χαρακτηρίσουμε ανιστόρητο; Αλλάζουν μόνο εποχές  και πρόσωπα. Η παράνοια, η θηριωδία, ο ιμπεριαλισμός είναι σε όλες τις εποχές ίδια.