Ο ΒΑΡΥΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ “ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ” ΜΑΖΙΩΤΗ

 

” Βρήκαν γιάφκα σε Κολωνάκι και Θεσσαλονίκη – Μόνο δύο όπλα και μία χειροβομβίδα – Ο ρόλος του ατόμου που συνδέεται με τους Πυρήνες της Φωτιάς

Σε εξέλιξη είναι τεράστια επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό γιάφκας με βαρύ οπλισμό, κάτι που όπως αποδεικνύεται όσο περνάει η ώρα είναι “άνθρακας ο θησαυρός”.

Πάνοπλοι αστυνομικοί ερευνούν στην Αθήνα συγκεκριμένο οίκημα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα γύρω από την περιοχή του Κολωνακίου.

Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε μόνο ένα πιστόλι, ένα καλάσνικοφ, μία χειροβομβίδα και ενώ σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική υπήρχε η πληροφορία πως εκεί διέμενε ένα άτομο ύποπτο για σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο ρόλος του βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες ήταν περιφερειακός, ενώ φέρεται να συμμετείχε και σε δύο ληστείες.

Στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα οι έρευνες επικεντρώνεται σε δύο σπίτια, όπου εκεί ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι έχουν εντοπίσει οι αρχές.

Όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία πάντως δείχνουν πως ο διακαής πόθος της Αντιτρομοκρατικής να εντοπίσει γιάφκα με βαρύ οπλισμό και συγκεκριμένα του Νίκου Μαζιώτη μένει προς το παρόν μόνο πόθος.”

 “Διακαής πόθος της Αντιτρομοκρατικής να εντοπίσει γιάφκα με βαρύ οπλισμό και συγκεκριμένα του Νίκου Μαζιώτη” .

΄Οντως, διακαής ο πόθος της Αστυνομίας να εντοπίσει όπλα του Μαζιώτη ,αλλά εντελώς χλιαρός  να βρει τον βαρύ οπλισμό του Μιχαλολιάκου. Παλιά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, που αποχώρησαν, και γνωρίζουν πολλά από “μέσα”, υποστηρίζουν πως  υπήρχε βαρύς οπλισμός της Ναζιστικής οργάνωσης  (“θαμμένος”  κάπου αυτή τη στιγμή). Κι ακόμα, σχεδόν όλοι οι οπαδοί της Χ.Α είχαν  εξοπλιστεί με κάθε είδους όπλα, τα οποία επρόκειτο να χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση  άτακτης χρεοκοπίας της χώρας, που θα κατέληγε σε   εμφύλια σύρραξη.

Η Αστυνομία μέχρι σήμερα δε βρήκε ούτε καν τροποποιημένα κυνηγετικά όπλα “βαμμένων” Ναζί,ειδικά στις επαρχίες που οι άνθρωποι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και ξέρουν όχι μόνο τί έχει καθένας στο σπίτι του, αλλά και πού  το κρύβει και γιατί. Για το βαρύ οπλισμό της εγκληματικής οργάνωσης ούτε λόγος φυσικά. Κανείς δεν ψάχνει γι΄αυτόν. Πώς να ανακαλυφθεί;

Λέμε συνεχώς πως πάνω από 40% των υπηρετούντων στο σώμα της Αστυνομίας είναι Ναζί.  Αν δεν καθαριστεί αυτή  η “κόπρος του Αυγεία” ,δε θα υπάρξει καμιά πρόοδος στο θέμα της ανακάλυψης του οπλοστασίου Μιχαλολιάκου. Και να γνωρίζουν γιάφκες και πρόσωπα οι Ναζί της αστυνομίας  καλύπτουν τους συναγωνιστές τους. ΄Ετσι δε γίνεται τίποτα ,όμως. Ας το καταλάβει η κυβέρνηση και ας πάρει “σκούπα” εδώ και τώρα.Είναι προσβολή να υπηρετούν στην Αστυνομία  θαυμαστές του Χίτλερ . Μόνο κακό και ανωμαλία μπορούν να προξενήσουν.