Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ο ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΩΣ ΑΦΥΣΙΚΟΣ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ  “ΓΚΕΜΠΕΛΣ”.

              (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ)

Τι απαντά ο Χρήστος Ράπτης για το γιαούρτωμα

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης στο iefimerida.gr:

“Ο Αλαφούζος έφαγε το μπουγέλωμα ,εγώ το γιαούρτωμα”!

(Μόνιμη ανάρτηση)

___________________________________-

 146 «επιφανείς Έλληνες»  αντιδρούν στο γάμο των ομοφυλόφιλων

Οι 146 «επιφανείς Έλληνες» που αντιδρούν στο γάμο των ομοφυλόφιλων

“Λίγες ώρες πριν από την διεξαγωγή του Athens Pride, 146 ομοφοβικοί «επιφανείς Έλληνες» εκφράζουν την διαφωνία τους με το πόρισμα της Επιτροπής Σισιλιάνου υπέρ της θεσμοθέτησης του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Πρόκειται για ακαδημαϊκούς, δικαστικούς, στρατιωτικούς, πρέσβεις, επιχειρηματίες και καθηγητές πανεπιστημίων, που σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΕΣΤΙΑΣ, ετοιμάζονται να απευθύνουν Διακήρυξη στον Πρωθυπουργό για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στον γάμο μεταξύ των μελών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινό”

****

Σιγά τους…επιφανείς! Αν υπήρχε σκουπιδομετρητής μυαλού, θα  έδειχνε …πανοραμικά  τί  θεσπέσιες  χωματερές κουβαλάνε  στο κρανίο οι ομοφοβικοί   αυτοί   “επιφανείς”  Ελληνάρες (και προφανώς και Oρθοδοξάρες).

 

Αν θέλουν να παντρεύονται  οι ομοφυλόφιλοι, δικαίωμά τους.  Δε θα μας ζητήσουν την άδεια.  ΄Οπως και οι ετεροφυλόφιλοι επίσης .

Απλώς, περιμέναμε από τους ομοφυλόφιλος να μην αναπαράγουν και τούτοι ξεπερασμένα, αποτυχημένα και αφύσικα στερεότυπα -μοντέλα  του  Συστήματος ενός πλέγματος εξουσιών αιώνων.

Το  ζήτημα δεν είναι εδώ αν έχουν το αυτονόητο  δικαίωμα να παντρεύονται.  Ο   γάμος, αυτός καθ΄ αυτός , είναι  θεσμός προβληματικός . Θέτει ως  sine qua non   προϋπόθεση την ΑΦΥΣΙΚΗ  μονογαμία.

Θα καταργηθεί ως  θεσμός στις μελλοντικές κοινωνίες.  ΄Ολων των ειδών οi γάμοι.

                             ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

        (ΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ” ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ”)

1. Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ σήμερα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

iefimerida.gr : “Στήριξη και ώθηση στη νέα γενιά, κίνητρα για εργασία και φοροελαφρύνσεις”.

Μητσοτάκης: «Θα παραδώσουμε το Μετρό Θεσσαλονίκης μέσα στο 2023»

 ****

Η Αλήθεια: Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ σήμερα:  Δημαγωγία, λαϊκισμός, παραπλάνηση, ψευδολογία. Ούτε ίχνος ντροπής και  αξιοπρέπειας.

2. Οδηγός για την αξιολόγηση: Πώς να βάλετε θηλιά στο λαιμό σας με τρεις κινήσεις

εφσυν (Χρ.Κάτσικας):

“Πίσω απο τ βιτρινα

Πίσω από τις «εκθέσεις ιδεών» με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα επιδιώκεται να αποκρύψουν τον πραγματικό ρόλο της αξιολόγησης.

Η αξιολόγηση, όχι μόνο δεν είναι «αθώα» και «αυτονόητο εργαλείο για τη βελτίωση» της εκπαίδευσης, αλλά όπου και αν εφαρμόστηκε και παρά την επένδυση με χίλιες δυο «αθώες» έννοιες συνδέθηκε με ένα ασφυκτικό σύστημα αξιολόγησης που αποτελεί κεντρικό μηχανισμό ανατροπής εργασιακών σχέσεων, ιδεολογικής χειραγώγησης και κατηγοριοποίησης σχολείων εκπαιδευτικών και μαθητών, εργαλείο βαθμολογικής- μισθολογικής καθήλωσης και απολύσεων”.

****

Η αλήθεια: Τον θυμάμαι από τα χρόνια μου στη Β /θμια Εκπαίδευση αυτό τον Χρ. Κάτσικα.  Συνδικαλιστής Πασοκ0-Παμεϊκής  κοπής, του γνωστού εργατοπατερισμού.

Και φυσικά  φίλος και αγαπητός    του τεμπέλη δάσκαλου  που μπαίνει στην τάξη και αράζει.  Ορκισμένος εχθρός του άξιου εκπαιδευτικού, που χαλάει την πιάτσα με τη δουλειά του σε ένα ολόκληρο σχολείο.

Ο άξιος δάσκαλος και η αξιολόγηση είναι “κόκκινο πανί”, γιατί ξεβρακώνουν το σκερβελέ, που κάνει, μεν,   για  “Ζήκος” στα παλιά μπακάλικα, αλλά είναι  άχρηστος ως εκπαιδευτικός.

 

3.Πειράχθηκε μωρέ ο Στάθης Καλύβας από την «Εφ.Συν.»

“Ενοχλήθηκε από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας για τον Μίκη με το περίφημο «Πολέμησε τον Δεκέμβρη». Και βγήκε να μας κατηγορήσει στο facebook (πού αλλού ο «φιλόσοφος»;), μιλώντας για μικρότητα, στειρότητα κ.ά

Το ότι τη μέρα της ταφής του Μίκη η «Εφ.Συν.» έβαλε πρωτοσέλιδο τίτλο αυτό που ήθελε ο συνθέτης να γραφτεί στο τάφο του, πού να το σκεφτεί ο κ. Καλύβας… Ηταν δύσκολο προφανώς. Αλλά τέτοιος ήταν και ο Μίκης και το μέτρο της αξίας του: μικρότητα, στειρότητα, παρελθοντολογία και εχθροπάθεια. Εχει δίκιο ο Στάθης Καλύβας.

Το σκέφτεστε όμως να έλεγε καλά λόγια για εμάς; Να μας εκθείαζε. Πω πω πω…”

****

Η αλήθεια. Δεν είναι   και   μεγάλες  οι διαφορές σας με τον Ευστάθιο.  Μην βαυκαλίζεσθε   πως δε σας έχουν πάρει  πρέφα  οι  ψαγμένοι και έντιμοι.

Αν ο Καλύβας κακοποιεί εντελώς με την ανιστόρητη και χολεριασμένη  πένα του το Μίκη Θεοδωράκη, εσείς  ως   Μάγοι της φυλής της αριστεροφροσύνης,   τον ρίξατε  στην “κολυμβήθρα του Σιλωάμ”  και νομίσατε πως εξαγνίσατε το μουσικοσνθέτη  από τα μεγάλα κρίματά του.

Δε σας χωρίζει μεγάλη απόσταση από το φασιστάκο  Ευστάθιο Καλύβα που υποδύεται  τον ιστορικό.    Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ, Δημητράκη  Κανελλόπουλε.

4 «Φρούριο» η Θεσσαλονίκη

ΔΕΘ

Iefimerida.gr. ΔΕΘ: “Συναγερμός για τη διαδήλωση των αντιεμβολιαστών -«Φρούριο» η Θεσσαλονίκη με 5.500 αστυνομικούς, ελικόπτερα και drones”

***

Η αλήθεια: Συναγερμός για τη διαδήλωση των παντός είδους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ και όχι των αντιεμβολιαστών.  Πώς οι  Γκέμπελς  “βαπτίζουν  το κοτόπουλο ψάρι”! Τον εκλογικό καταποντισμό  της Ν.Δ, θρίαμβο στις ανύπαρκτες δημοσκοπήσεις. Την οργή και την απόγνωση  των καταπιεσμένων, ως  διαμαρτυρία μόνο   από  τα “ψέκια” σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

 5. ΄Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

efimerida.gr “Καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι,  Θα χτυπήσει  κακοκαιρία.

****

H αλήθεια.  Δεν πρόκειται για επιδείνωση του καιρού  ούτε για  εισβολή και “χτύπημα” . Αυτά τα λένε σε πολεμικά δελτία. Τρόμο πουλάνε.

Σεπτέμβρης είναι. Φθινόπωρο. Πρωτοβρόχια και καταιγίδες ξεκινούν. Πάει το  καλοκαίρι (αν  κι  ακόμα καλά κρατάει).

  Τρομοκράτες .”Ράπτες” και  “Καλλιάνοι”!

6.Γαλλία: Ξεκίνησε έρευνα σε βάρος από ειδικό δικαστήριο της πρώην υπουργού Υγείας για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία,

***

Καιρός να πάρει σειρά και ο Κικίλιας.  Μόνο που  η Δικαιοσύνη της Ελλάδας-Μπανανίας δεν είναι εκείνη  της Γαλλίας.

Κοιμήσου ήσυχος.   Μέχρι να   φτάσουν και οι δικές σας “μαύρες ημέρες”.

7.Τέσσερα ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ για περίεργη δημοσκόπηση

  Δίνουν  συνέχεια στη  χτεσινής μας ανάλυση.  Μας “κλέβει” ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρουμε πως μας διαβάζουν εκεί στην Κουμουνδούρου. Αλλά, εμείς ούτε οπαδοί ούτε σύμβουλοί τους  είμαστε.  Και δεν πρόκειται  να κάνουμε εμείς τη δική τους δουλειά.

Σήμερα, ξαφνικά, ανακάλυψαν, αλλά κατήγγειλαν πάλι με μισόλογα,  τη διαπλοκή Μητσοτάκη και των “Παναγόπουλων”. Τί φοβούνται και  δε  τα λένε  “έξω από τα δόντια”;

Μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ παροχές, “κάτω από το τραπέζι” . Θησαύρισαν  οι εγκληματίες από  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ  στα χρονικά της Ευρώπης.  Σοβαρές  και  οι πολιτικές και κοινωνικές συνέπειες.  Δεν είναι μόνο ένα  πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο. Είναι πρωτίστως  συνταγματικό πραξικόπημα.

 Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ:

8.΄Εκτακτο Ευρωβαρόμετρο:    Το 77% των Ελλήνων ούτε ζωγραφιστό  δε θέλει  Κούλη και  κυβέρνηση!

“Για τους περισσότερους Ελληνες «δεν βαίνουν όλα καλώς» στην Ελλάδα, σύμφωνα με το έκτακτο Ευρωβαρόμετρο που παρουσιάζει σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μάλιστα μόλις το 33% των ερωτηθέντων θα έλεγε ότι γενικά τα πράγματα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά  για τους ίδιους προσωπικά”.

***

Και μόνο ο Πλιώτας στον ΄Αρειο Πάγο  δε βλέπει,  δεν ακούει ,δε διαβάζει. Σκάνδαλο μοναδικό τα  πέτσινα αποτελέσματα, που  παρουσιάζουν  οι κατ΄ όνομα εταιρίες δημοσκόπησης.   Οι επικεφαλής τους  σήμερα έπρεπε  να είναι  φυλακή. Χρόνια μέσα.
Η διαπλοκή στην πιο αισχρή … μεγαλοπρέπεια.   Κυβέρνηση- Δικαιοσύνη- Γκεμπελικός Τύπος. 

9.«Ιερή» επιχορήγηση 4.500.000 ευρώ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Εκκλησία

«Ιερή» επιχορήγηση 4.500.000 ευρώ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Εκκλησία

“Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι”.

Πληρώνουμε τους Παπάδες   από  το Δημόσιο κορβανά,   τους δίνει  ο Κούλης τους κι από πάνω τα λεφτά του  κοσμάκη.

Θεομπαίχτες !

10.Μίκης: κομμουνιστής ποιητική αδεία

“‘ Οταν διάβασα ότι μία από τις τελευταίες του επιθυμίες ήταν να πεθάνει «σαν κομμουνιστής», αναρωτήθηκα τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Σε τι διαφέρει ο θάνατος ενός κομμουνιστή από τον θάνατο των κοινών θνητών; Υπέθεσα, ευλόγως νομίζω, ότι ζητούσε πολιτική κηδεία. Ευτυχώς, έπεσα έξω. Τον αποχαιρετίσαμε στη Μητρόπολη με αρχιερατικό τρισάγιο. Και περίμενα να ακούσω το «Μετά πνευμάτων δικαίων τετελειωμένων», που με συγκινεί, όχι μόνον τώρα που μεγάλωσα. Με συγκίνησε και η ομιλία της Προέδρου της Δημοκρατίας. Τι να πεις που δεν έχει ήδη ειπωθεί; Ομως το αίσθημα ξεχειλίζει από τις λέξεις, που τις έχουμε καταντήσει να ακούγονται κοινότοπες. Ηταν το σπάσιμο της φωνής της στο τέλος, αναπάντεχο είν’ η αλήθεια. Και ήταν και κάτι ακόμη. Η αναφορά της στο «έθνος». Εχουμε ξεσυνηθίσει τους επισήμους μας να αναφέρονται στο έθνος, το ελληνικό, στο βαθύ ουσιαστικό «εμείς» της ζωής μας. Δεν είναι ούτε η πολιτική, ούτε το κράτος, ούτε ο λαός. Το «Αξιον Εστί» αγγίζει την ευαισθησία του έθνους”.

***

“΄Αξιος ο μισθός σου”,  Μίκη Θεοδωράκη. “΄Εγλειψες εκεί που έφτυνες”.  Η Φυλλάδα του  Δικτάτορα Μεταξά και σήμερα υπό την  παχυδερμική  καθοδήγηση του    Παπαχελά,  το γνωρίζει και  εκδικείται .

Σου παραχωρεί τον πλέον επαίσχυντο, προδοτικό  και  εξευτελιστικό  τίτλο:  Κομουνιστής  κατά…λάθος. ΄Αξιος!

 

11. Τραμπ κατά Ζούκερμπεργκ: «Ερχόταν στον Λευκό Οίκο για να φιλήσει τον κ@λο μου»

“Ο τέως Αμερικανός πρόεδρος Ντ. Τραμπ  χαρακτήρισε τους επικεφαλής  στις εταιρίες Facebook,  Twitter και  YouTube, το οποίο ανήκει στην Google,   ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ (*)

(*) Συνήθιζε να έρχεται στον Λευκό Οίκο για να φιλήσει τον κ@λο μου», είπε ο Τραμπ. «Ελεγα: ”Ω, είναι ωραίο. Ο επικεφαλής του Facebook έρχεται εδώ με την υπέροχη σύζυγό του”. Έρχονταν και δειπνούσαν μαζί μου στον Λευκό Οίκο. Και βλέπετε τι κάνουν για μένα και για τους Ρεπουμπλικάνους στα social media. Είναι απλώς τρελό. Αλλά έτσι λειτουργεί ο κόσμος».

Το 2019, ο Τραμπ συναντήθηκε κρυφά με τον Ζούκερμπεργκ και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Facebook, Πίτερ Τίελ, ο οποίος είναι σημαντικός δωρητής των Ρεπουμπλικανών. Νωρίτερα, το καλοκαίρι εκείνο, ο Τραμπ είπε ότι θα εκδικούνταν το Facebook και θα το «απαγόρευε» στις ΗΠΑ εάν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δεν είχε επικοινωνία μαζί του. «Ο Ζούκερμπεργκ με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και ερχόταν στον Λευκό Οίκο για δείπνο και μου έλεγε πόσο υπέροχος ήμουν», είχε πει τότε.

Ο Τραμπ τα έβαλε και με το Twitter
Από τις δηλώσεις του Τραμπ δεν ξέφυγε το Twitter. Οπως είπε χαρακτηριστικά, η παρουσία του στο Twitter μετέτρεψε το κοινωνικό δίκτυο ενημέρωσης από μια «αποτυχημένη επιχείρηση» σε επιτυχία. Η πλατφόρμα «έχει γίνει ένα πολύ βαρετό μέρος» τώρα που δεν είμαι εκεί, είπε ο Τραμπ.

«Πολλοί πιστεύουν ότι το Twitter έκανε κακό σε μένα, αλλά διαφωνώ. Νομίζω ότι ήταν καλό. Το Twitter έχει γίνει ένα πολύ βαρετό μέρος. Δεν θέλω να καυχιέμαι ή κάτι άλλο, αλλά ο κόσμος λέει ότι έχει γίνει πολύ βαρετό», υποστήριξε.

Γιατί θα αποτύχουν οι αγωγές Τραμπ κατά των social media
Ο Τραμπ κάλεσε «όποιον θέλει να συμμετάσχει» να γίνει ενάγων στις αγωγές του για κατηγορίες κατά του Facebook, του Twitter και του YouTube, το οποίο ανήκει στην Google, λόγω των ισχυρισμών ότι αποσιώπησαν τους συντηρητικούς στις πλατφόρμες τους.

Οι αγωγές υποστηρίζουν ότι οι εταιρείες πρέπει να αντιμετωπίζονται ως «κρατικοί παράγοντες» και να τηρούν τις προστασίες της ελευθερίας του λόγου της Πρώτης Τροπολογίας, οι οποίες ισχύουν μόνο για την κυβέρνηση. Ζητούν επίσης να τερματιστεί το άρθρο 230, ένας νόμος που προστατεύει τις εταιρείες τεχνολογίας από μηνύσεις για το περιεχόμενο στις πλατφόρμες τους.

Νομικοί τονίζουν ότι οι αγωγές είναι καταδικασμένες να αποτύχουν, εν μέρει ως αποτέλεσμα των ελαττωματικών επιχειρημάτων τους για την Πρώτη Τροπολογία. Αντί να παραβιάζουν τα συνταγματικά δικαιώματα του Τραμπ, επισημαίνοντας τις θέσεις του, ή να τον εμποδίζουν, οι τεχνολογικές εταιρείες άσκησαν τα δικά τους δικαιώματα ελευθερίας λόγου, καθορίζοντας τι περιεχόμενο θα επέτρεπαν στις πλατφόρμες τους.