Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Γ. ΤΡΙΑΡΧΗΣ “ΦΟΥΧΤΑ ΧΩΜΑ” ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ …ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ!

Γιαννάκου για Καραμανλή: Δεν νομίζω να θέλει να γίνει Πρόεδρος!

Στο ρ/σ «Παραπολιτικά» μίλησε η η πρώην Υπουργός και Ευρωβουλευτής, Μαριέττα Γιαννάκου για την πολιτική επικαιρότητα και για το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κα. Γιαννάκου εξέφρασε την άποψη πως ο Κώστας Καραμανλής, παρά τα δημοσιεύματα, δεν θα ήθελε να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Δεν νομίζω να θέλει να είναι κάποιος που ήταν Πρωθυπουργός Πρόεδρος, γιατί είναι ένα αξίωμα χωρίς αρμοδιότητες», εξήγησε στη συνέχεια, διευκρινίζοντας ότι θα απαντήσει ο ίδιος «όταν και αν προταθεί».

Θεωρεί εφικτό η παρούσα βουλή να εκλέξει πρόεδρο κάποιον «αποδεδειγμένα έντιμο άνθρωπο», ενώ πιστεύει πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών πριν τον Απρίλιο. Ακόμη, η Μαριέττα Γιαννάκου ευχήθηκε να υπάρξει κάποια στιγμή στην Ελλάδα γυναίκα Πρόεδρος ή Πρωθυπουργός.

Όσον αφορά στη νέα κυβέρνηση, απέφυγε να την αξιολογήσει, ωστόσο, δήλωσε με νόημα πως “από την εμπειρία μου ξέρω ότι την καλύτερη κυβέρνηση κάθε πρωθυπουργός την βγάζει την πρώτη φορά και όχι κατόπιν ανασχηματισμού.

Ακόμη διαβεβαίωσε πως θα παραμείνει σίγουρα στην ελληνική και ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

H  Μαριέττα Γιαννάκου αντί να κατοικοεδρεύει στις Βρυξέλλες και να δίνει…βαρυσήμαντες συνεντεύξεις σαν την παραπάνω,  έπρεπε να είναι φυλακή εδώ και πολλά χρόνια. Είναι η ηθική αυτουργός της δολοφονίας του καθηγητή Γιώργου Τριάρχη στην Τασκένδη.

΄Οπως επανειλημμένα έχουμε  καταγγείλει και εδώ στο Homo-Naturalis.gr και στους αρμόδιους υπουργούς και στα ελληνικά δικαστήρια, ο αποσπασμένος από το Υπουργείο Παιδείας καθηγητής Γιώργος Τριάρχης είχε ξεκινήσει “πόλεμο” με τη μαφία της ομογένειας στο Ουζμπεκιστάν στο πανεπιστήμιο του οποίου δίδασκε ελληνική γλώσσα. Οι θρασύτατοι αυτοί τύποι, εκμεταλλευόμενοι την ιδιότητα του “ομογενή”, καταλήστευαν το δημόσιο χρήμα, που αφειδώς τους παραχωρούσε η τότε κυβέρνηση Κ.Καραμανλή, τάχα για την προώθηση της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στο εξωτερικό. Ο άτυχος καθηγητής είχε προσφύγει μάλιστα με μήνυση στα ελληνικά δικαστήρια και είχε καταγγείλει και στις εφημερίδες ΕΠΩΝΥΜΑ  εκείνους που απειλούσαν να τον δολοφονήσουν, αν δε σιωπούσε.

Με επείγουσες αναφορές του από το 2003, ζητούσε ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από την τότε υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου και τη Σύμβουλο Εκπαίδευσης Κιέβου Γραμματούλα Μπάτζιου, αφού η ζωή του κινδύνευε πλέον άμεσα στην Τασκένδη, εξαιτίας αυτών των καταγγελιών. Οι δυο υπεύθυνες “κυρίες” ,όμως, όχι μόνο δεν προστάτεψαν τον εκπαιδευτικό, όπως είχαν από το νόμο υποχρέωση, αλλά τον άφησαν εκτεθειμένο στο μεγάλο κίνδυνο με αποτέλεσμα το Σεπτέμβριο του 2006 και λίγο πριν γίνει η δίκη στην Αθήνα ,η μαφία της ομογένειας να τον δολοφονήσει στη μέση της πόλης.

Παρά τις δικές μας  καταγγελίες,  τα ελληνικά ΜΜΕ, (εκτός από την εφημερίδα  ΕΘΝΟΣ), οι αρμόδιες υπηρεσιακές και δικαστικές αρχές, αλλά και τα κόμματα έθαψαν τη στυγερή αυτή δολοφονία και οι δράστες (φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί)  παραμένουν ακόμα ατιμώρητοι.

Νομίζετε πως με τέτοια “Πολιτεία” και τέτοιους θεσμούς μπορείτε να πάτε πολύ “μακριά”, ως χώρα; Εμείς  σας λέμε ΟΧΙ. Δε στέκονται οι “Πολιτείες” που δε σέβονται τους νόμους, τους οποίους οι ίδιες ψηφίζουν. Είναι ιστορική διαβεβαίωση.