“Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ”, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

α. Ναυάγιο με δεκάδες αγνοούμενους μετανάστες στο στενό Καφηρέα

Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης μεταναστών βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του στενού του Καφηρέα στην Εύβοια, μετά την βύθιση ιστιοφόρου σκάφους στο οποίο επέβαιναν 68 μετανάστες.

Η επιχείρηση γίνεται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, καθώς στην περιοχή πνέουν βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7-8 μποφόρ με ριπές που φθάνουν και τα 9 Μποφόρ.

β.Βρετανία: Αντιδράσεις για σχόλιο της υπουργού Εσωτερικών περί «εισβολής» των αιτούντων άσυλο στη χώρα

Η Υπουργός Εσωτερκών της Μεγάλης Βρετανίας, Σουέλα Μπρέιβερμαν/ Φωτογραφία αρχείου: AP

***

ΑΙΛΑΝ

 

Την …Ινδή σου  “κι αν την πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς”. Ο φασίτας, ο ρατσιστής,ο απάνθρωπος  και αστόχαστος  δεν έχουν χρώμα, γένος, πατρίδα. ΄Ολα τα γουρούνια ίδια μούρη!

 

                                                               ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.Πετράλωνα: Βίαζε τον γιο του μπροστά στα μάτια της μητέρας -Και συγγενείς στα πάρτι φρίκης

Πιο συγκεκριμένα, καταγγέλεται ότι ο πατέρας των παιδιών διοργάνωνε πάρτι βιασμών, στα οποία καλούσε φίλους και συγγενείς… Πρόκειται για μια σοκαριστική καταγγελία για συστηματική σεξουαλική κακοποίηση επί χρόνια. Στα συγκεκριμένα πάρτι, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το βασικό θύμα ήταν ο 17χρονος σήμερα γιος της οικογένειας.

****

Δε γίνονται  αυτά ,βρε παιδιά. Δεν μπορεί να συμβαίνουν δίπλα μας τέτοιου είδους νοσηρότητες.

Τί να τους βγάλεις φόρα παρτίδα ονόματα και μούρες, τί να τους στείλεις φυλακή, τί να τους λιντσάρεις. ΄Οποια και τιμωρία ή διαπόμπευση κι αν υποστούν, είναι λίγα. Γονείς, λέει και συγγενείς ,όλοι μαζί !΄ Εβλεπαν , ήξεραν,αλλά και συμμετείχαν!

΄Ακου, αγόρι  μου. Ως άνθρωπος, πολίτης, γονιός και δάσκαλος να σου ζητήσω συγγνώμη για ό,τι ως κοινωνία και πολιτεία δεν μπορέσαμε να κάνουμε, για να μην υποστείς εσύ και τα αδέρφια σου αυτή την κόλαση.  Είμαστε πολλοί οι συνυπεύθυνοι.

Είσαι στα 17 σου σήμερα.  Δεν είσαι πια παιδί.  ΄Ασε αυτούς.  Πολλοί θα παίξουν θέατρο,   Τα δικά σας  τραύματα,  δύσκολα θα επουλωθούν. Πείσμα, θέληση  και  “μνήμη” είναι τα όπλα σας.

Δε θα σε συμβουλεύσω τί να κάνεις.   Αλλά ό,τι κι αν κάνεις, ας είναι ως χρέος, αλλά ταυτόχρονα και ΚΑΘΑΡΣΗ στη δική σας τραγωδία.

Αν πίστευα στο θεό των Χριστιανών , θα σου έλεγα «ο θεός να σε φωτίσει». Δε σου το λέω ,επειδή ο ίδιος αυτός  θεός δε φρόντισε ,όχι να φωτίσει, αλλά  ούτε καν να συνετίσει με τους δικούς του τρόπους, τέτοιους εγκληματίες.

Πράξε …κατά το πρέπον, αγόρι μου! ΄ Ο,τι η συνείδησή σου επιβάλει.  Ουδείς μπορεί να σε κρίνει.

 

2. Η Μελόνι διόρισε υφυπουργό που είχε φωτογραφηθεί με σβάστικα στο μπράτσο -Τώρα καταδικάζει τον ναζισμό

Η Μελόνι διόρισε υφυπουργό Ιταλία είχε φωτογραφηθεί σβάστικα μπράτσο

Γιατί;  Μόνο η Μελόνι διέπραξε τέτοιο έγκλημα; Ο δικός μας εδώ , ο “Ορμπαν της Ελλάδας”  διόρισε τρεις , κιόλας, τέτοιους  υποργούς στην κυβέρνησή του,  οι οποίοι, απλώς  αποφεύγουν να βάζουν τη   ναζιστική τους στολή και  στα υπουργεία τους. Κατά τα άλλα  σε ό,τι λένε και κάνουν είναι  ΝεοΝαζί.

 

3.Γιάννης Μπέζος: Στον Κυριάκο Μητσοτάκη βάζω θετικό πρόσημο -Δεν είμαι αριστερός

γιάννης μπέζος

Το μόνο σίγουρο είναι αυτό. Πως δεν είναι  αριστερός.  Αυτό κι αν θα ήταν ΄Υβρις.

Ο βίος και η πολιτεία του, η πραγματική του θέση  είναι από  Ακροδεξιά και πέρα (*) .  Εκτός  από τη λόξα που τον διακρίνει να πιστεύει  πως ειναι σπουδαίος, ξεχωριστός και απλησίαστος(**).

 

 (*) Μπέζος: Το χαστούκι του Κασιδιάρη συμβολίζει ότι χτυπάει κάτι κατεστημένο

 

 

(**)Γιάννης Μπέζος: Επιτέθηκε σε γυναίκα για μια φωτογραφία

! Εγωπαθής και προκλητικός ο Γιάννης Μπέζος.

«Ο κόσμος δεν με παίρνει αγκαλιά. Δεν το επιτρέπω εγώ να με πάρει. Είμαι ένας δικός τους άνθρωπος, όχι για να τον πάρουν στο σπίτι, αλλά για να τους πει μια ιστορία μια φορά την εβδομάδα.

Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία μου. Δεν πιστεύω ότι το κοινό πρέπει να είναι κοντά μου, γιατί παρακμάζουμε… γιατί σταματά να μας «θαυμάζει» και να μας παίρνει στα σοβαρά…

Δεν μπορώ να χαιρετάω τη μισή Αθήνα στο δρόμο. Δεν βγάζω φωτογραφίες με τους ανθρώπους. Δεν θέλω…