Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΦΕΚΑΕΙ ΜΕ …ΚΑΡΙΟΦΙΛΙΑ!

 

Κάποτε, το μεγάλο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η δημαγωγία. ΄Οχι πως την εγκατέλειψε εντελώς.  Απλώς, την έκανε σκόνη ο  ογκόλιθος της απάτης ,του λαϊκισμού και της δημαγωγίας , ο αρχηγός της Δεξιάς. Δε… φτουράει πλέον ο Αλέξης Τσίπρας  ως  Μαυρογυαλούρος, όταν έχει απέναντί του έναν Κυριάκο Μητσοτάκη, που κι από αταβιστική επιρρέπεια, άλλωστε,  ανήγαγε  όχι μόνο τη δημαγωγία και το λαϊικισμό, αλλά και όλα τα κουσούρια  του  μαυρογυαλουρισμού στο  παραδοσιακό, κομματικό μας   σύστημα,  σε επιστήμη.  Και μάλιστα από το…Χάρβαρντ.

Αυτή τη  ώρα, το μεγάλο πια πρόβλημα στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ είναι οι σύμβουλοί του. Νέοι κυρίως και φυσικά άπειροι, άσχετοι και θυμικοί,  Πρέπει να είσαι  στην ηλικιακή σου ωριμότητα,  για να αντιληφθείς πόσο ανάποδα  σκεφτόσουν στα 30 και τα 40 σου και πόσο διαφορετικά   τώρα,  που ήρθε το μυαλό στη θέση του.   Αλλά, από την άλλη,  και οι έμπειροι, αν πεις πως έχει τέτοιους συμβούλους δίπλα του ο Αλέξης Τσίπρας, πρέπει μάλλον να είναι  της   βέρσιον   του μακαρίτη  εκλογολόγου  Ηλία  Νικολακόπουλου που και τούτος με τη σειρά του, είχε κάνει την μπουρδολογία…επιστήμη. Πέρα από το ανήθικο του χαρακτήρα του .Με την ευκολία  που συνεργαζόταν   με τους Συριζαίους, άλλο τόσο εύκολα τα έβρισκε και  με τους ακροδεξιούς μασκοφόρους  Χατζηνικολάου και  Τράγκα.  Γνωστά αυτά στην Ιερουσαλήμ και τα περίχωρα.

΄Ετσι εξηγείται πώς έχεις μια πεθαμένη ,όχι πια ημιθανή κυβέρνηση δίπλα σου και δεν καταφέρνεις, ούτε καν τα παγωμένα χέρια του πτώματος να σηκώσεις και να τα αφήσεις να πέσουν βαριά σαν πέτρα, σαν νεκρά που είναι. Και να αντιληφθεί έτσι εύκολα και οριστικά  το πανελλήνιο πως δεν έχει πια κυβέρνηση, αλλά τάφους ανοιχτούς  με όζοντα και σεσηπότα πτώματα. Ούτε αυτό δεν κατάφερε ακόμα να επιτύχει  ο ΣΥΡΙΖΑ. Και πώς να   το πετύχει, όταν έχουν  στα χέρια  τους για τη μάχη πολυβόλα και ντουφεκάνε  τον εχθρό  με καριοφίλια από το σεντούκι του προπάππου τους;

Να, λοιπόν,  με τί πολυβόλα σας   εξόπλισε   ο ίδιος ο Κούλης.  Και σεις ούτε καν έχετε ακόμα καταλάβει την εξοπλιστική σας  δύναμη . Ούτε πως με ένα γερό σφυροκόπημα  κι   ένα  γιουρούσι μετά ,  τους παίρνετε  φαλάγγι τους άκαπνους φασουλήδες- μισθοφόρους  που παριστάνουν τους πολεμιστές.  Και θα  τρέχουν πανικόβλητοι στην κατηφόρα. Ο  σώζων εαυτόν,  σωθήτω, πλέον.

 

1.Η πανδημία. Η Ελλάδα στην πληθυσμιακή  της αναλογία είναι πρώτη στους θανάτους στην Ευρώπη,  εξαιτίας της χείριστης διαχείρισης της πανδημίας από το ανύπαρκτο  και ληστρικό κράτος του Κυριάκου Μητροστάκη. Πάνω από 30.000 οι νεκροί! Κι αυτή την ώρα, έχουμε καθημερινά  κοντά στους 55/60 θανάτους, αλλά τα Πετσοτραφή Μέσα,  τσιμουδιά.  Δείχνουν αράδα πισινούς στις παραλίες («κόλαση» τους λέει ο Ράπτης στη φυλλάδα του),  γράφουν  επί παντός επιστητού,  αλλά κουβέντα για τον πόλεμο της  πανδημίας  που μαίνεται στη χώρα.  Κανονικά …τέρατα ηθικής! ‘Ασε δε ο Ισίδωρος Ντογιάκος ,ο προσφάτως  προαχθείς σε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που, αντί να  καθίσει στο σκαμνί ολόκληρη την  κυβέρνηση  για τέτοιο  προμελετημένο  έγκλημα, κάνει, λέει, έρευνα Ο ΙΔΙΟΣ  για  να ανακαλύψει ποιος κάρφωσε  το «Μεγάλο αδερφό» του Κυριάκου Μητσοτακη. ΄Οχι ποιοι είναι οι δράστες, αλλά ποιοι τους ανακάλυψαν πως είναι τέτοιοι!  Η γνωστή  της Δεξιάς  αρχή.  Το θύμα ένοχος  και ο θύτης δικαστής.

2.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σπρώχνει τη χώρα σε πόλεμο με τη γείτονα, αφού πρώτος αυτός “ήρξατο χειρών αδίκων” με τις προκλήσεις και το σκηνικό πολέμου που έστησε με την ανάληψη της εξουσίας, για να δικαιολογήσει τις αγορές άχρηστης λαμαρίνας, έναντι εκατομμυρίων από μίζες και χορηγίες, που τσέπωσε. Και ο ΣΥΡΙΖΑ το μέγα αυτό ζήτημα, ζωής και θανάτου, αντί να το κάνει σημαία , κρύβεται πίσω από τις «κόκκινες γραμμές» και παίζει το παιχνίδι της επάρατης  φαμίλιας Μητσοτάκη. Κι αν συμβεί  η τραγωδία ,  θα κρεμάσουν ανάποδα  στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΜΑΖΙ με τον Κυριάκο Μητσοστάκη και τον Αλέξη Τσίπρα οι γονείς που θα τους φέρνουν τα παιδιά τους στις κάσες,  τυλιγμένες  με  ελληνικές σημαίες. Τόσο ανεύθυνος ο  ΣΥΡΙΖΑ!

3.Δεύτερη χρεοκοπία της χώρας και η φτωχοποίηση του μεγάλου πληθυσμιακού όγκου, είναι πλέον και δια γυμνού οφθαλμού ορατά. Η κυβέρνηση του Υιού του πλέον ανήθικου και διεφθαρμένου  πολιτικού  στη σύγχρονη Ελλάδα, ακολούθησε τη μέθοδο του Πατρός.  Πήρε  για τρία χρόνια την εξουσία για  να εισπράξει μίζες  δέκα γενεών ,να πουλήσει τον εθνικό πλούτο στους χορηγούς της και να ταϊσει  μέχρι σκασμού τη «γαλάζια ακρίδα». ΄Οπως έκανε   ο «ανιψιός», τώρα και ο «υιός», τίναξαν την μπάνκα στον αέρα. Και δε λογοδοτούν  σε κανέναν. Ελέω ΣΥΡΙΖΑ φυσικά, που τους χορήγησε  μόνιμο φύλλο πορείας από τη φυλακή  .  Το χρέος πάλι ανοικονόμητο και μη ελεγχόμενο πλέον, θα γίνει  θηλιά στο λαιμό για πολλές γενιές  Ελλήνων. Τούτη τη  ώρα  βογκά το πανελλήνιο, πλην της Δεξιάς «ακρίδας»,  που τρώει με χρυσά  κουτάλια.  ΄Ομοια ακρίβεια δεν είχε δει ποτέ ο τόπος. Ούτε στη δεκαετία του 50. Είχαν τότε τουλάχιστον οι παππούδες και οι πατεράδες μας   την κότα  και το μανάρι τους στον κήπο,  να φάνε κάτι τα παιδιά τους. Ο σημερινός ΄Ελληνας, πλην των “ημέτερων”,  στην κυριολεξία πένεται.  Πάμπτωχος, ανήμπορος να τα βγάλει πέρα  με τεράστια ψυχολογικά προβλήματα, έχει φτάσει σε τέτοια απόγνωση που καμιά γενιά στη χώρα δεν έζησε πριν.

Και ο ΣΥΡΖΑ, όπως είπαμε, μόνο και  μόνο με  τα  τρία  αυτά βαριά πολυβόλα στη διάθεσή του, τί κάνει; Πολεμάει με καριοφίλια  και γιαταγάνια.  Συγκεκριμένα:

  1. Υποκλοπές και παρακολουθήσεις.  Σώπα καλέ! Βρήκατε μέγα ζήτημα, Αυτό είναι το πρόβλημα σήμερα του ΄Ελληνα. “Χέστηκε η φοράδα στ΄ αλώνι», αν ο Κούλης παρακολουθεί τον Ανδρουλάκη μη  γίνει  σέμπρος  του  Αλέξη.  Οι μισοί Δεξιοί ΄Ελλενες και η «κινούμενη άμμος» στις εκλογές, από μορφωτικό επίπεδο και μόνο,   παρακολουθούν τις και τους συζύγους με παγιδευμένα τηλέφωνα , κάμερες και… Κατερινόπουλους   . Θα επηρεάσεις  τέτοιο ανήθικο  Δεξιό να αφήσει τον Αρχινονό αρχηγό  του και  να ακολουθήσει άλλον;  Αλέξη Τσίπρα,  δεν έχεις ακόμα αντιληφθεί, ούτε σου λένε, ποιοι  είναι   οι εν δυνάμει ψηφοφόροι σου;   Γιατί, λες,  ο Νεοδημοκράτης  βγάζει το καπέλο στο Βενιζέλο, το Γεωργιάδη και τον Λοβέρδο; Δεν ξέρει ότι τα πήρανε χοντρά από την Novartis;  Το ξέρει και  το..εκτιμά!  Γιατί τα ίδια κάνει κι αυτός στα  δικής του εμβέλειας αλισβερίσια. Με τέτοιες μεθόδους  τα κονομάει κι αυτός και θεωρεί τον εαυτό του μάγκα και έξυπνο. “΄Ομοιος ομοίω  αεί πελάζει”,  Αλέξη Τσπρα. Πού ζεις;
  2. Κατάντησε το κόμμα να αναγνωρίζει ως  δικό του Τύπο  και να περνούν τα κομματικά τους μηνύματα, κοντυλοφόροι σαν τον… αριστερό  Βαξεβάνη και  τα αποπαίδια  της παλιάς Ελευθεροτυπίας σήμερα στην  κολεκτίβα συνταχτών. Οι  ανεγκέφαλοι αυτοί  Γκεμπελίσκοι ,κομματικά εξουσιοδοτημένοι από την Κουμουνδούρου , έκαναν επίσης σημαία τον…παιδοβαστή  Λιγνάδη , μοναδικό  θέμα επικαιρότητας  εδώ και πολλούς μήνες.  Κάνουν πολιτική αντιπαράθεση με “σπέρμα” και στην ανάγκη ενισχυτικά και με αίμα. Όπως το ζητούν οι μαινάδες του ΜΕ ΤΟΟ. «Καλός άντρας ο νεκρός άντρας». ΄Εδιωξες Αλέξη  Τσίπρα με την αφροσύνη, των καιροσκοπισμό  και χρησιμοθηρία  των Βαξεβάνηδων  και τους Παπάδων ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού  (και δε μιλάμε για  Δεξιούς πατριάρχες και φαλλοκράτες). ΄Εντιμοι και ψαγμένοι άνθρωποι, που   ανέχονται εδώ και καιρό, ως πατέρες  , σύντροφοι και αδερφοί,  ακροδεξιά Μορφώματα, να τους   βρίζει πατόκορφα   κάθε ξέκωλο,  ως εν δυνάμει  βιαστή και γυναικοκτόνο!  Και όχι μόνο άντρες. Γυναίκες  στην πλειοψηφία  τους ,  που δε γουστάρουν ούτε  ζωγραφιστές τις περιφερόμενες …βιασθείσες πριν 20ετίας  και  ως μανάδες,  οι ίδιες,  αγοριών  και σύντροφοι απορρίπτουν  τέτοιου  είδους διαχωρισμούς και έμφυλου  ρατσισμού. .Από το φανατικό και ρατσιστικό τρόπο που χειρίστηκαν τα γκεμπελικά μέσα που στηριζουν το ΣΥΡΙΖΑ,  έχει  χάσει το κόμμα μια τεράστια εκλογική δυναμη,που το πιθανότερο την  κέρδισε η ΑΠΟΧΗ.
  3. Αντί να σουτάρεις από το κόμμα ισαποστάκηδες και μάλιστα  ουκ ολίγους, στελέχη και βουλευτές , ξεφωνημένους  Πουτινιστές, τους έχεις ακόμα μέσα και τους κανακεύεις. ΄Οταν ο δικτάτορας της Ρωσίας, χωρίς ούτε καν προσχήματα πια να κρατάει , καθοδηγεί έναν τρελαμένο  Ερντογάν και τον υποκινεί να  ξεκινήσει εισβολή σε ελληνικά  νησιά,  για να καταφέρει  ισχυρό  πλήγμα στην ενότητα του ΝΑΤΟ, έχεις τους παλαβούς  Ρωσόφιλους δίπλα σου και μάλιστα τους υπλήπτεσαι  και τους τιμάς. Τόση αφροσύνη  πια και πολιτική αβελτηρία και ιδιωτεία;

 

 

Αλέξη Τσίπρα ,πρόσεξε! Αν χάσεις αυτές  τις εκλογές που σε άλλη περίπτωση  δε χάνονται  με τίποτα, θα μείνεις στις σελίδες της Ιστορίας, ως ο πολιτικός που είχε στα χέρια του κανόνια για να ρίξει ένα φράκτη και διάλεξε  να τον χτυπάει  με σφενδόνες.  ΄Εχεις ένα ανδρείκελο,μια καρικατούρα  πολιτικού  απέναντί σου, έναν Κυριάκο Μητσοτάκη , τρωτό από χίλιες μεριές και αδυνατείς να του βάλεις απλή τρικλοποδιά να τον ξαπλώσεις κατάχαμα.

Αν μη τί αλλο, θα καταντήσεις φαιδρός, ως αρχηγός ελληνικού κόμματος  με αξιώσεις εξουσίας, που την έχασε μέσα από τα χέρια του από παιδαριώδη, δικά του λάθη.  Σύνελθε!