Ο ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ… ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ EΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ

Παναγιώτης Λαφαζάνης ιδρύει νέο κόμμα

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

 

“Όπως αναφέρει, θα είναι «Ένα μεγάλο λαϊκό μέτωπο που θα ενώσει, ανεξάρτητα από παρελθούσες πολιτικές κομματικές εντάξεις, όλους τους δημοκράτες και πατριώτες που θα συμφωνήσουν για μια νέα αρχή και θέλουν να αγωνισθούν με ανιδιοτέλεια, με προσωπικές θυσίες και ανυστερόβουλα για να εφαρμοσθεί στην πατρίδα μας ένα νέο αναγεννητικό πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα πρώτα απ’ όλα και για μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη που θα πάψει να είναι “προτεκτοράτο”, “κλωτσοσκούφι” και “μπανανία” των κυρίαρχων Δυτικών κέντρων και πρώτα απ’ όλα των ΗΠΑ και της ευρωενωσιακής, κατά Μπρεζίνσκυ, “αποικίας” τους».

Στην προαναγγελία κόμματος, ο Π. Λαφαζάνης τάσσεται κατά της Ουκρανίας:

«Είναι αυτός ο κόσμος, που επιχειρείται σήμερα να επιβληθεί ισοπεδωτικά ως κυρίαρχος στο πλανήτη, μέσα και από τον πόλεμο που προκάλεσαν, παρατείνουν και κλιμακώνουν σε Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και οι πιο αντιδραστικοί κύκλοι της Δύσης στην Ουκρανία».

****

Το γράφουμε χρόνια και το υπογράφουμε με ιστορικά ντοκουμέντα, ήδη από την ημέρα που ο Παν. Λαφαζάνης έσκασε μύτη στη συστημική κομματική  αρένα . Τον τύπο, βέβαια, αυτόν , τον γνώριζα κι από παλιότερα στη φροντιστηριακή “πιάτσα”.

Δουλεύαμε τότε ένα φροντιστήριο στην οδό Τζωρτζ,  δίπλα στην Κάνιγγος ως…κομμουνιστική  κολεκτίβα.  Όλοι οι εργαζόμενοι είμαστε συνέταιροι.  Κνίτες  και Ρηγάδες οι περισσότεροι, αλλά και Τροτσκιστές και  Μαοϊκοί,  ακόμα και ΠΑΜογενείς  Πασόκοι . Κάθε καρυδιάς καρύδι της Αριστεράς.

Δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω περισσότερο για εκείνα τα χρόνια, μια και  ο  συνάδελφος τότε  φροντιστής, (μαθηματικός)  δεν είχε δημόσια θέση και δεν εξουσιοδοτούμαι να σχολιάσω το χαρακτήρα του. Απλώς, έχω να πω , και μόνο αυτό , πως δεν ταιριάζανε τα χνώτα μας, δε μου άρεσε ως χαρακτήρας. Πάμε, όμως,  στα κατοπινά και δημόσια.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, είναι από τους ακραιφνείς Πουτινιστές.   Ομνύει στο όνομα του  Ρώσου δικτάτορα.  Και, όπως έχουμε καταγγείλει,  από τους πολλούς ΄Ελληνες  που εδώ και χρόνια ο Τσάρος , τους μπούκωνε και συνεχίζει  με πολύ …ρούβλι.  Του σκασμού.

΄Ομοια σχέση οικονομικής εξάρτησης  από  το Ρώσο δικτάτορα  είχαν και έχουν  ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Πάνος Καμμένος, ο  Γιάννης Βαρουφάκης και η ομάδα που αυτοαποκαλείται   αναρχική συλλογικότητα ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ. (τρομάρα τους!) ΄Απαντες μέχρι μυελού οστέων  Πουτινιστές. Αλλά, δε λέμε τίποτα καινούριο. Τα έχουμε ξαναγράψει  επανειλημμένα και από διασταυρωμένο από σοβαρές και  έγκυρες πηγές .

Σήμερα βγήκε πάλι ο  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ  Παν.Λαφαζάνης ( με τέτοιο χαρακτηρισμό   τον περνάμε στις ιστορικές σελίδες)   και χωρίς αιδώ ,χωρίς ίχνος σεβασμού  στα  θύματα του  παρανοϊκού αφεντικού του,   φτύνει   στα νωπά τους  ακόμα πτώματα . Αλλά και στους πάνω από 700.000 νεκρούς του πολέμου της Συρίας, που όλα αυτά τα χρόνια διεξήγαγε ο ίδιος θύτης.

Και με τη σημερινή του ανακοίνωση περί ίδρυσης νέου κόμματος  το   ξεδιάντροπο αυτό ζόμπι, δίνει για άλλη μια φορά  ξεκάθαρη ταυτότητα σε ποια ιδεοληπτική σύγχυση βρίσκεται και σε πόσο βάθος εξάρτησης από τη Μόσχα.  Ως  πιόνι, ασφαλώς πέρα από αμετροέπεια  και  θράσος, πολιτικό λόγο σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αρθρώσει.

Οι αδαείς ή οι   ευκολόπιστοι μη ξεγελιέστε.  Δεν είναι διαφορετικός ο Λαφαζάνης από το Μιχαλολιάκο, τον Καμμένο, τον Μπογδάνο, τον Τζήμερο.  Ο πατριωτισμός τους είναι ,σύμφωνα με τη γνωστά ρήση, «το άλλοθι του απατεώνα» .   Αν νοιάζονται για κάτι ,είναι μόνο  το χρήμα.  Και οι συγκεκριμένοι  υπηρετούν τα συμφέροντα του Ρώσου τέρατος και αμείβονται γι αυτές τις υπηρεσίες.

Το πακέτο αυτών των υπηρεσιών εμπεριέχει αντιαμερικανισμό και  αντιευρωπαϊσμό, κυρίως. Αλλά και οτιδήποτε,   ακόμα και στις λεπτομέρειες, περιλαμβάνεται  στα  γνωστά σχέδια  του Τσάρου  για την ανασύστασης της Τσαρικής ή  της Σοβιετικής  Ρωσίας.

Να σημειώσουμε για άλλη μια φορά  πως σαν τους παραπάνω και αντίστοιχους «πράκτορες»-τοποτηρητές  του δικτάτορα στη Ευρώπη, υπάρχουν δεκάδες. Μεταξύ αυτών κορυφαίοι , η Γαλλική και Ιταλική  Ακροδεξιά και οι Podemos στην Ισπανία.