ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ. ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ… ΠΛΕΙΟΔΟΤΕΙ!

 

Λιβύη: Κλιμακώνουν το επεισόδιο με Δένδια -Η Τρίπολη ανακαλεί τον διπλωματικό της εκπρόσωπο στην Αθήνα

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας

Λίγα λεπτά μετά την προσγείωση του κυβερνητικού αεροσκάφους στην Τρίπολη ο υπουργός Εξωτερικών ζήτησε την άμεση απογείωσή του για τη Βεγγάζη, χωρίς να υπάρξει αποβίβαση.

Προηγουμένως,  όταν  προσγειώθηκε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, τον περίμενε η υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης της Τρίπολης, Νάιλα Μανγκούς. Ο ΄Ελληνας   υπουργός όμως αποφάσισε  να αναχωρήσει χωρίς να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

***

Προσέβαλε μια χώρα που έχει  τους δικούς της κανόνες πρωτοκόλλου  σε τέτοιες επισκέψεις ,σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Και ο δικός μας…τσαμπουκαλής και υπερόπτης πατριωταράς Δένδιας,  πήγε να τους δώσει μαθήματα!  Και δημιούργησε  επικίνδυνα τετελεσμένα . ΄Οχι μόνο διπλωματικά.

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ ,αντί να ζητάει εδώ και τώρα την αποπομπή   Δένδια “ποιείται την νήσσαν”.  ΄Όπως έκανε  και για τις μίζες του Κυριάκου  και  την άχρηστη λαμαρίνα  που αγόρασε. Κόντεψε να μας πάει σε   ελληνοτουρκικό πόλεμο ο γιος του αλήστου  μνήμης Κων. Μητσοτάκη   με το εθνικιστικό ντελίριο  και  την  πατριδοκάπηλη  υστερία που καλλιεργούσε   επί   τρία και πάνω χρόνια  , ακριβώς γι αυτό. Να εισπράξει τις μίζες.

Και τσιμουδιά  οι …αριστεροί  πατριωταράδες για να μην τους αποκαλέσουν  οι  Γκεμπελίσκοι Πορτοσάλτε, εθνικούς  μειοδότες.  Τόσο αναίσχυντοι και “μικροί”!

Νροπή σας, Συριζαίοι, πλειοδότες, εθνικισταράδες μου.