ΠΟΛΛΟΙ…ΞΑΝΘΟΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΤΙΑ!

Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις δηλώσεις Γιαννάκου για VIP ΜΕΘ

Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών μπαίνουν οι καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου περί κλειστών ΜΕΘ για ενδεχόμενη νοσηλεία VIP προσώπων.

***

α. To  αντίθετο θα ήταν περίεργο. Να μην κρατούν, δηλαδή,  καβάτζα ΜΕΘ για τους μεγαλόσχημους γαϊδάρους.΄Ισια και όμοια είμαστε;

β. Στο μεταξύ η ελληνική δικαιοσύνη με τα φοβερά, γνωστά  επικοινωνιακά  ανακλαστικά  της,  δεν έχασε ούτε λεπτό.   ΄Εβαλε στο εισαγγελικό της  μικροσκόπιο  τις καταγγελίες. Και φυσικά έτυχε ευρείας δημοσιότητας αυτή η κίνηση. Η οποία, όμως,  δε θα είναι  ίδια και δε θα το μάθει κανείς,  όταν σε λίγο, που θα κοπάσει ο θόρυβος, όλες αυτές οι καταγγελίες θα πάνε…αρχείο. Θολό γαρ το μικροσκόπιο της εισαγγελικής αρχής.

______________________________________

                                                              ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

  1.  Αποστάσεις Ξανθού (ΣΥΡΙΖΑ) για τις «VIP ΜΕΘ»: Κατά τη γνώμη μου δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα. β.’ Αλλα υποστηρίζει ο Τσίπρας, άλλα ο Ξανθός για τις VIP ΜΕΘ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός (Πηγή: Eurokinissi)

Aποστάσεις  έχει πάρει από το κόμμα του  και μάλιστα στην άλλη άκρη έχει φτάσει  πια  ο Ξανθός, εδώ και καιρό.   Και μηδενικές από τον Κυριάκο που του ρίχνει συνεχώς νερό στον αδηφάγο μύλο του.

΄Αλλος ένας προαλειφόμενος Κοντονής . ΄Εχει κι άλλους  τέτοιους “Ξανθούς”   στο κόμμα του   ο  Τσίπρας .  Και σπεύδουν  άπαντες κάθε φορά που χρειάζεται ,να βάλουν πλάτη στην παραπαίουσα  από τις αλλεπάλληλες  σφαλιάρες κυβέρνηση.

Αλέξη, καμιά κατραπακιά  δε θα ρίξεις κι εσύ, όπου δει; Αργείς και θα είναι αργά κάποια στιγμή.

2. Γκάγκα: Ποτέ στην Ελλάδα δεν είχαμε τόσα κρεβάτια ΜΕΘ -Ψευδείς οι καταγγελίες Γιαννάκου

gkagka

***

΄Οχι που δε θα ήξερε ο Κούλης  τους,  ποιους σφογγοκωλάριους επιλέγει. Γκάκα,  Σωτηράκης,  θεούσοι  και θεούσες Λινού,  τα καλύτερα και πιο υπάκουα παιδιά στην πιάτσα της επιστήμης. Η οποία ,βέβαια και ως γνωστό,  “χωριζομένη  αρετής”, καταντάει μια βρώμικη πατσαβούρα.΄Οπως ακριβώς  είναι σήμερα  εκείνη που υπηρετεί  η Γιάγκα.

 

3.Αράχωβα: Ποινή φυλάκισης 14 μηνών στην «υπουργό Θεραπειών. Δεν αναγνωρίζω το ελληνικό κράτος»

Αρνητές του κορωνοϊού
Οι άνθρωποι αυτοί υποστήριζαν, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, πραγματοποιούσαν covid tests χρησιμοποιώντας σκευάσματα από… ρίγανη, ότι στο «υπουργείο» ήταν απαραίτητο να μη φορούν οι πελάτες μάσκα, ότι οι συναλλαγές γίνονται με… πέτρες και βότσαλα και ότι το ελληνικό κράτος δεν είχε καμία δικαιοδοσία επάνω τους. Επικεφαλής ήταν μια 49χρονη Βρετανίδα, η οποία συνελήφθη στην Αράχωβα, για απείθεια, καθώς αρνήθηκε να επιδείξει στις αρχές την ταυτότητά της, αλλά και για μη τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας.

Αράχωβα, «υπουργός Θεραπειών»

Δεν σας αναγνωρίζω»
Η ίδια εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο στο Δικαστήριο. Φορούσε μία μπλε «τήβεννο» που έφερε τα αρχικά της…«παγκόσμιας εκκλησίας της ζωής», όπως η ίδια είπε και άφησε άφωνους τους δικαστές. Αμέσως ξεκίνησε τις απίστευτες θεωρίες της και απαντώντας στην πρόεδρο του δικαστηρίου της είπε ότι δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο. Ο διάλογος χαρακτηριστικός. . «Ποια είναι η δικαιοδοσία σας; Δεν σας αναγνωρίζω. Αρνούμαι τις κατηγορίες», είπε στο δικαστήριο. Όταν ο δικαστής της απάντησε ότι «παραβιάζει τον νόμο για τον κορωνοϊό», εκείνη ρώτησε: «Ποιος νόμος είναι αυτός;».

***

Αυτού του είδους τα σούργελα δεν κάνουν ζημιά τόσο στην αντιμετώπιση της  πανδημίας, όσο   στις δυναμικές επιλογές  και   την αντίσταση  ακτιβιστών ,κυρίως, ενάντια στις κρατικές αυθαιρεσίες. Γελοιοποιούν έννοιες  αντίστασης  και εξευτελίζουν με τη γραφική  στάση τους   αγώνες που έδωσαν  μέχρι σήμερα αληθινοί επαναστάτες  και  πολιτικοί  αντικρατιστές- ακτιβιστές, όπως για παράδειγμα  ο Βασίλης Τσιρώνης παλιότερα.

Η κυρία…υπουργός της Αράχωβας  και οι όμοιοί της κουβαλούν καντάρια τρέλα, οίηση και αλαζονεία,  για να μπορείς να τους συνετίσεις   με λογικά επιχειρήματα. Η ψέκα και η ανεγκεφαλίτιδα στο μεγαλείο τους.

 

4. Αυστρία: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από τα 14 -Πρόστιμο πάνω από 3.000 ευρώ

Την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, σε άτομα άνω των 14 ετών και πρόστιμο άνω των 3.000 ευρώ, αλλά όχι φυλάκιση, αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγη ώρα η Αυστρία, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Ο υπουργός Υγείας Βόλφγκανγκ Μικστάιν και η υπουργός Συνταγματικών Υποθέσεων Καρολίν Αντστάντλερ, δήλωσαν αυτή την εβδομάδα πως οι λεπτομέρειες υπόκεινται σε αλλαγές μετά από συνομιλίες με ειδικούς και κόμματα της αντιπολίτευσης. Ωστόσο, σημειώνει ο Guardian, στη σημερινή ανακοίνωση είναι μάλλον απίθανο να γίνουν μεγάλες αλλαγές.

***

Από τα 14 υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Και όχι από τα 60. Μήπως εκεί η  αρμόδιοι επιστήμονες φοίτησαν  σε αλλιώτικες ιατρικές σχολές;  Στις δικές μας,  μάθανε  άλλα, διαφορετικά πράγματα  ;

Η κυβέρνηση λέει πως επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους +60, μετά από υπόδειξη των επιστημόνων της επιτροπής. ΄Αλλο  θεό, λοιπόν, λατρεύουν  οι δικοί μας  κι άλλον  οι Αυστριακοί;΄ Η μήπως εδώ  οι Τσιόδρες   λένε ό,τι ακριβώς  τους κανοναρχούν  εκείνοι που τους επέλεξαν  στην  επιτροπή;

 

5.Νίκος Κοκλώνης: «Παλιά έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα. Σήμερα περνάω πιο καλά»

Νίκος Κοκλώνης: «Εβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα, αλλά σήμερα περνάω πιο κ

Μάθε παιδί μου γράμματα ή γίνε Κοκλώνης , οπότε…  γ@μα τα!