Πούτιν… ελέω θεού Τσάρος: «Κατάπτυστο έγκλημα η δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα»! ΄Οταν οι λέξεις χάνουν πια το νόημά τους!

Πούτιν: «Κατάπτυστο έγκλημα η δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα»

Βλαντίμιρ Πούτιν

“Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε σήμερα «κατάπτυστο έγκλημα» τον θάνατο της κόρης του ιδεολόγου που υποστηρίζει την επίθεση στην Ουκρανία, Αλεξάντρ Ντούγκιν, σε έκρηξη αυτοκινήτου κοντά στη Μόσχα, για τον οποίο οι ρωσικές αρχές κατηγορούν το Κίεβο.

«Ένα κατάπτυστο, σκληρό έγκλημα έκοψε το νήμα της ζωής της Ντάρια Ντούγκινα, ενός λαμπρού, ταλαντούχου ανθρώπου, με αληθινή ρωσική καρδιά, ευγενική, αγαπητή, συμπονετική και ανοιχτή”.

*****

Οι λέξεις στη Ρωσία και  ειδικά  στο λεξιλόγιο ενός   “Τσάρου”, έχουν άλλη σημασία και εντελώς διαφορετική από  εκείνη  ενός συνετού, έντιμου  και ηθικού ανθρώπου.  Από την άλλη,  τον Πούτιν δεν μπορείς καν να τον χαρακτηρίσεις άνθρωπο.

΄Εχει   εξοντώσει  στα τελευταία 20 χρόνια  μόνο στη Συρία 700.000 ανθρώπους και χιλιάδες άλλους στην Τσετσενία, τη Γεωργία, την Ουκρανία . ΄Εχει  στείλει στην προσφυγιά εκατομμύρια ξεριζωμένους από τις εστίες τους    με τα παιδιά στην αγκαλιά.

 Θεωρεί, όμως,  έγκλημα και μάλιστα… κατάπτυστο,  τη δολοφονία μιας ΝεοΝαζί …”ταλαντούχου ανθρώπου με ρωσική και συμπονετική καρδιά”!   Ε, ένα τέτοιο  κτήνος έχει πάθει τέτοιο τραλαλά στο μυαλό του, που φαντάζεται πως ο θεός τον έχρισε Τσάρο και το ρώσικο λαό, περιούσιο στην υφήλιο!

Δε φτάνει να τον κρεμάσουν ανάποδα στην πλατεία της Αγ.Πετρούπολης που είναι και ιστορική πόλη. Καμιά τιμωρία δεν μπορεί  να είναι ανάλογη των ειδεχθών εγκλημάτων του τυράννου.  Κανένα έλεος,  όχι μόνο για τον ίδιο το Νέο Χίτλερ,αλλά και για   κάθε  “Ντάρια Ντούγκινα»  , ΝεοΝαζί τέρατα   που βρίσκονται  στην αυλή του σαλεμένου Τσάρου.