ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ…ΕΠΙ ΤΟ ΒΕΛΤΙΟ!

ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Επικαλούνται πανδημία και Rafale για να μην δώσουν τα αναδρομικά.

“Λεφτά υπάρχουν για τα εξοπλιστικά και όχι για τους συνταξιούχους”.

 

Επικαλούνται πανδημία και Rafale για να μην δώσουν τα αναδρομικά

Ξαφνικά η  εφημερίδα της κολεκτίβας, ανακάλυψε ταRafale. Και όπως όλες οι “αριστερές” φυλλάδες,  τσιμουδιά και τούτη τόσο καιρό για τη μεγάλη κομπίνα του αιώνα, τα εξοπλιστικά και τις μίζες που  εισέπραξε ο εκπρόσωπος της γνωστής.. άγιας οικογένειας.

Λεφτά των συνταξιούχων,  των νοσοκομείων του κοινωνικού  κράτους. Τα τσέπωσε η φαμίλια  πάλι. Και οι φυλλάδες μιλιά.

Κάντε το κόπο και ψάξτε .   Η  εφσυν, ας πούμε,  ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Ξαφνικά,  σήμερα   το ανακάλυψε και βγαίνει  τάχα ως … τεθλιμμένη χήρα   να κλάψει   για τα λεφτά που δε θα πάρουν οι συνταξιούχοι, γιατί πρόφτασε και τα καβάτζωσε ο  Κούλης.

Πανάθλια συντεχνία. “Το ένα χέρι νίβει τ΄άλλο”.  Παππάς τον…Ράπτη.

2. Ξυλοδαρμός σταθμάρχη μετρό: Στον Εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι και ο ειδικός φρουρός

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη μετρό: Στον Εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι και ο ειδικός φρουρός

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέλφια από το Περιστέρι, ηλικίας 15 και 17 ετών, που προσήχθησαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών στην Κυψέλη, δεν φαίνεται να έχουν απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη μετρό: Στον Εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι και ο ειδικός φρουρός

Σταθμός του μετρό Ομόνοια

“Θολώσαμε» ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς οι δύο ανήλικοι που έχουν συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν τα δύο ανήλικα αδέρφια, το βράδυ της Παρασκευής, στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν, μετά τον ξυλοδαρμό φοβήθηκαν και για αυτό άρχισαν να κρύβονται. «Μας είπε κάτι για το σπίτι μας και θολώσαμε. Κατεβήκαμε και τον χτυπήσαμε γιατί αφού μας έκανε παρατήρηση μετά κάτι μας είπε για το σπίτι μας και θυμώσαμε. Μετά φοβηθήκαμε και γι´ αυτό δεν πήγαμε στην αστυνομία και αρχίσαμε να κρυβόμαστε…», ήταν τα πρώτα λόγια των δύο οι οποίοι θα δώσουν και απολογία στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση”.

**

Σιγά, ρε, τιμητές και …μπάστακες   εσείς του νόμου  και της τάξης!   Μπαγλαρώσατε δυο παιδιά σαν να είναι κακούργοι και τους ρίχνετε απ΄όλες τις μεριές.

Δε λέμε. Η βία είναι βία. Δεν επικροτούμε ποτέ τέτοιες πράξεις. Αλλά, πώς να το κάνουμε;  Είναι παιδιά, ανώριμα, ασυλλόγιστα, πάνω στα ντουζένια τους.΄ ΄Οχι  να τους πεις  και  για τη μάνα και το σπίτι  τους κουβέντα!  Τα λένε αυτά; Και μάλιστα 50αρης και σε δημόσιο πόστο ο σταθμάρχης;

Από την άλλη;  Πρόσφατα, 17 Νοέμβρη,  τα… όργανα της τάξης στείλανε στο νοσοκομείο ολόκληρη οικογένεια στα Σεπόλια. Γιατί  τόλμησαν να βγουν  για να αφήσουν ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο!

 Αλλά,  ο εισαγγελέας ήταν   σε… καραντίνα και αδυνατούσε  να τους παραπέμψει για κακούργημα.  Ο δε Χρυσοχοϊδης τους έδωσε εύφημη μνεία.  Ω, τί κόσμος μπαμπά!

Συμπέρασμα: ΄Η δέρνεις με το νόμο ή  πας  για παλούκωμα. Κι ας είσαι 15 χρόνων.  Οι  καλοί και οι … κακοί ξυλοδαρμοί ,οι καλές και οι …κακές δολοφονίες.  Με το νόμο.  Για τη Δημοκρατία, ρε γαμώτο!

Καλά, όλα τούτα τα φρούτα, που βγήκαν λάβροι σήμερα  να πάρουν κεφάλια παιδιών,   ως έφηβοι τί κάναν τούτοι; ΄Η δεν έχουν στα καλάμια τους σημάδια από ξυλοδαρμούς  και κλοτσοπατινάδα;  ΄Ηταν…κυρίες;

Ντροπή , ντροπή, που θα πάτε ανήλικα παιδιά για κακούργημα και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σας αποτρέλανε η καραντίνα;  5.000 ανθρώπους  άφησε   ο μαφιόζος ,που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα,  να πεθάνουν , χωρίς μέτρα, χωρίς ΜΕΘ. Και τα βάλατε με τα παιδάκια;  Αίσχος!

Αν μη τι άλλο, καταλάβετε πως σκάβετε το δικό σας τάφο  με τέτοια. Στο τέλος,  εσάς θα σπρώξουν μέσα.  Ανιστόρητοι και  θρασείς!

3. Ο Tσιπρας και να θέλει, δεν μπορεί πλέον να αλλάξει…

Οι πραγματικοί σύμμαχοι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τάδε έφη μαυροκοντυλοφόρος από τη χωματερή του ,Μαυρίδη. Και ως προερχόμενο από τέτοιο απόπατο,  δε θα μπορούσε να είναι και …διαμάντι.

Έχουμε κάνει πολύ σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα. Φίλοι μας συμβούλευαν τότε: “Κάνε και λίγο κρατεί,  ρε φιλαράκι με τον Αλέξη”.  Αλλά δεν κάναμε. Του ρίχναμε στ’  αυτιά. Μάρτυς μας, το αρχείο το σάιτ.

Και τελικά, από τη μεταπολίτευση και μετά είναι ο μόνος πολιτικός που ως πρωθυπουργός άλλαξε. Στροφή 180 μοιρών… επί το βέλτιον.   Ο Τσίπρας του 2015/2019 δε θυμίζει σε τίποτα  εκείνον του 2012/2014. Μιλάμε για πραγματική μεταμόρφωση.

Να κρίνουμε τους πιο σημαντικούς από τους διατελέσαντες πρωθυπουργούς στη Μεταπολίτευση:

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, παρέμεινε ως το τέλος αρχηγός της ΕΡΕ. Φαινομενική η αλλαγή του μετά το Παρίσι.

Ανδρέας Παπανδρέου, αμετανόητα δημαγωγός ως το τέλος.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, από τα γεννοφάσκια του , ως τα 99 του που έφυγε ίδιος. “Μητσοτάκη κάθαρμα” τον αποκαλούσε ο λαός.

Κώστας Σημίτης, καλός ως πρωθυπουργός. “Χάλασε” στη συνέχεια και ειδικά πρόσφατα.

Κώστας Καραμανλής, ο  “καταραμένος”  πρωθυπουργός. Χρεοκόπησε τη χώρα. Ούτε τιμωρήθηκε ούτε ζήτησε ποτέ συγγνώμη.

Γιώργος Παπανδρέου, Χαμένος στην… κοσμάρα του . Mεχρι σήμερα ίδιος. Κακός ως άνθρωπος δεν είναι. Είναι, όμως  και τούτος  “γόνος”.

Αντώνης Σαμαράς, ο    Ακροδεξιός  και εθνικιστής Μεσσήνιος!   Για  δαύτον, ισχύει  (παραλλαγμένη   η  ρατσιστική φράση)  το  “τον  Κασιδιάρη κι αν τον λούζεις,  το σαπούνι σου χαλάς” .  Πήρε, βέβαια,  σε δύσκολες εποχές το τιμόνι της χώρας και τα κατάφερε.  Αλλά είπαμε.  Η λαμογιά,  λαμογιά,  ” Ο βήχας και η πουτανιά  δεν κρύβονται”, λέει ο λαός.  Ούτε ο Αντωνάκης μπόρεσε ποτέ να αλλάξει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλά!  Το μήλο και μάλιστα σάπιο, “κάτω από τη μηλιά θα έπεφτε” . Ο χειρότερος της φαμίλιας. Τον ξεπέρασε τον αποστάτη πατέρα του στις απάτες.  Κι έχει ακόμα δράση.

Τελικά ,ο μόνος που άφησε πίσω τον παλιό του εαυτό με τα πολλά τα λάθη, είναι ο Αλέξης. Και συνεχίζει να βελτιώνεται. ΄Εστω και με κάποια ακόμα στραβά που κάνει.

4. ΚΥΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ
Σάλος στο Twitter με τον αδελφό Τζανακόπουλου: Επικρίνει την ίδρυση αστυνομίας στα ΑΕΙ και κάνει ανάρτηση για την Οξφόρδη
Πηγή: iefimerida.gr

Αντώνης Τζανακόπουλος, αδελφός του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

“Ο Αντώνης Τζανακόπουλος, επισκέπτης καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης  και αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, τάχθηκε κατά της δημιουργίας ειδικού σώματος προστασίας στα ελληνικά ΑΕΙ, στη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Ως επιχείρημα έφερε, μάλιστα, το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το οποίο δεν έχει αστυνομική φύλαξη, όπως έγραψε σε ανάρτησή του, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων:

«Εδώ βλέπετε την αστυνομία του Πανεπιστημίου να περιπολεί στην Οξφόρδη. Α, δεν την βλέπετε; Δεν υπάρχει, γι’ αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά και ανήρτησε φωτογραφίες από το μεγαλοπρεπές βρετανικό πανεπιστήμιο, πεντακάθαρο, χωρίς γκράφιτι και σκουπίδια, όπως τα αντίστοιχα ελληνικά”.

iefimerida.gr

***

“Κύμα αντιδράσεων”  βλέπει η φυλλάδα του Ράπτη.  Μόνο που ξέχασε να μας  πει  πως είναι από τους   σκουπιδοφάγους του.

Το ποτάμι  ξεχύθηκε ορμητικό.   Και κατεβάζει σωρό, δέντρα και ριζιμιές. Αλλά,  δεν έχουν μάτια    να το δουν.  ΄Οταν θα τρέχουν να “πιαστούν από τα μαλλιά” τους,  θα είναι, ευτυχώς , αργά για δαύτους. Και νύχτα

5. ΕΠΙΚΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ
Πάρτι στο «Ράδιο Αρβύλα» με παίκτρια του «Ρουκ Ζουκ» -Χρησιμοποίησε την πιο διάσημη ελληνική βρισιά για τον «Ηλίθιο» του Ντοστογιέφσκι [

Tο να κάθεσαι μπροστά   στο χαζόκουτο   για να βλέπεις και να ακούς  αυτούς τους απαίσιους και γραφικούς τύπους που διάλεξαν για τάχα μου αυτοσαρκασμό (αρετή ,βέβαια,  που θέλει κιότσια κα πρωτίστως αυτογνωσία) ,  την  κυριολεκτικά και μεταφορικά  ζέχνουσα  λέξη  “άρβυλα” (όσοι έχετε πάει  φαντάροι αντιλαμβάνεστε συνειρμικά  την αηδία),  είναι σαν να αυτοκαρπαζώνεσαι,   να φτύνεις την παλάμη σου και μετά να την κολλάς στη μούρη σου.

Και δεν είναι θέμα  μαζοχιστικής και αηδιαστικής  απρέπειας    τόσο, όσο καλαισθησίας ακοής κα όρασης.  Μια σιχασιά το γελοίο  αυτό  τιμ ,που συνεχίζει να αποπατεί, από το ΄Οπεν  τώρα.

Η ουσία, βέβαια,  είναι άλλη με αυτά τα καρντάσια  ,που μαζί με τον ΄Ανθιμο κι ας έχουν  φαινομενική ανταγωνιστική παρουσία ,   αποτελούν  για την πάλαι ποτέ ακμάζουσα πνευματικά και πολιτικά Θεσσαλονίκη,  όνειδος και θλιβερή  ανάμνηση.  Το παράπονο του ποιητή     “που’   σαι νιότη πού δειχνες πως θα γινόμουν άλλος”. Μπάζουν και τούτοι  από παντού  οι…καλλιτέχναι.

Τις προηγούμενες χρονιές, μας λένε όσοι  έχουν γνώση και τους ήξεραν, εμείς ουδέποτε απολέσαμε χρόνο  να τους παρακολουθήσουμε, έστω και μια φορά, οι θεατρίνοι  της δεκάρας “τα έχωναν”  αλύπητα στον Τσίπρα.  Αλά  Αρκάς  ένα πράμα. Και τί κακός και  τι αριστερός και  τι ανίκανος ο Αλέξης. ΄Υβρεις,  μου λένε, της οκάς μεν αλλά σε μόνιμη βάση  και με χοντράδες η παρέα από τη Σαλόνικα.

Τώρα, με τον Κούλη τους στην εξουσία, όλα καλά και όλα ωραία. Και τι καλός και τι σπουδαίος αν δεν ήταν…Καντέμης! ΄Ολο το κακό είναι εδώ. Τσιμουδιά τα πανάθλια υποκείμενα για την παταγώδη αποτυχία της μαφιόζικης κυβέρνησης στη διαχείριση  της πανδημίας, τη φτώχεια , τα σκάνδαλα. Λέξη. Η καντεμιά του Κυριάκου  είναι το πρόβλημα!

Δεν είναι  οι μόνοι “καλλιτέχνες” (τρομάρα   στην τέχνη τους!)   που γίνονται ξεφτίλες για τα φράγκα .   Θεοδωράκης,  Σαββόπουλος, Πρωτοψάλτη,  ΑΡΚΑΣ, να θυμίσουμε τις… μεγάλες μορφές της “τέχνης” που επίσης εκστασιάζονται με τον Κούλη τους και “πίνουν νερό στο όνομά” του.

Μια σιχασιά όλο αυτό το καλλιτεχνικό τσούρμο . Αξιοπρέπεια… να φαν και οι κότες!

Πάντως, όσο η δυσαρέσκεια το κόσμου   μεγαλώνει (είναι αλήθεια, αν δείτε τις πραγματικές δημοσκοπήσεις για  Κυριάκο ) και τούτοι  οι γυμνοσάλιαγκες,  τα ΡαδιοΑρβυλόμουτρα, θα  εγκαταλείψουν σύντομα το καράβι με καπετάνιο στον Κούλη τους.  Θα τον ρίξουν πρώτοι αυτοί  στη θάλασσα.  Θυμηθείτε το.

6. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Απίστευτες συνωμοσιολογικές θεωρίες Βελόπουλου: Το εμβόλιο γεννά παιδιά χωρίς άκρα!

Ο Βελόπουλος στη Βουλή

Μια με τους ΝεοΝαζί στο ελληνικό  Κοινοβούλιο, μια με τους  βαρεμένους Βελόπουλους. …

Ναός της Δημοκρατίας είναι αυτός ή …”Θου Κύριε,  φυλακήν τω στόματί μου…;