ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΡΑΧΗΛ…ΙΑΚΩΒ!

 

H Ραχήλ Μακρή απαντά στη διαγραφή της: “Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί”

Την απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να διαγράψουν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τη Ραχήλ Μακρή, σχολίασε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής μέσω Facebook με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και φυσικά μέσω Facebook.

Στο μήνυμά της μέσω Facebook καταφέρεται κατά του αρχηγού του κόμματος, Πάνου Καμμένου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θεωρούν τον εαυτό τους πολύ σπουδαίο για να ζητήσουν συγγνώμη “όταν θίγουν την τιμή, την αξιοπρέπεια και την πολτική υπόσταση αυτών που για δύο χρόνια στάθηκαν στυλοβάτες του κοινοβουλευτικού έργου των ΑΝΕΛ”.

Καλά τα άλλα.  Αλλά, “τιμή”,”αξιοπρέπεια” και “πολιτική υπόσταση” ,ως κοινοβουλευτικό ον, που τα είδε η   Ραχήλ;   “Πολυτέλειες” αυτά  και ως αρετές και ως λέξεις για ένα κατ΄εξοχήν απολίτικο, τυφλωμένο και ακροδεξιό “- λούμπεν” στοιχείο σαν ελόγου της.

 

Τί τα θες; Από εποχής …Ιακώβ έχουνε μέσα τους την ατιμία ,την απάτη και τη συναλλαγή  οι Ραχήλ. Για διαβάστε τί λέει  το ιερό βιβλίο των Εβραίων :

 

” 1 Και ότε είδεν η Ραχήλ ότι δεν ετεκνοποίησεν εις τον Ιακώβ, εφθόνησεν η Ραχήλ την αδελφήν αυτής· και είπε προς τον Ιακώβ, Δος μοι τέκνα· ειδέ μη, εγώ αποθνήσκω. 2 Και εξήφθη ο θυμός του Ιακώβ κατά της Ραχήλ και είπε, Μήπως είμαι εγώ αντί του Θεού όστις σε εστέρησεν από καρπού κοιλίας; 3 Η δε είπεν, Ιδού, η θεράπαινά μου Βαλλά· είσελθε προς αυτήν, και θέλει γεννήσει επί των γονάτων μου, διά να αποκτήσω και εγώ τέκνα εξ αυτής. 4 Και έδωκεν εις αυτόν την Βαλλάν την θεράπαιναν αυτής διά γυναίκα· και εισήλθεν ο Ιακώβ προς αυτήν. 5 Και συνέλαβεν η Βαλλά, και εγέννησεν υιόν εις τον Ιακώβ· 6 και είπεν η Ραχήλ, Ο Θεός με έκρινε και ήκουσε και την φωνήν μου και μοι έδωκεν υιόν· διά τούτο εκάλεσε το όνομα αυτού Δαν. 7 Και συνέλαβε πάλιν η Βαλλά, η θεράπαινα της Ραχήλ, και εγέννησε δεύτερον υιόν εις τον Ιακώβ· 8 και είπεν η Ραχήλ, Δυνατήν πάλην επάλαισα μετά της αδελφής μου, και υπερίσχυσα· και εκάλεσε το όνομα αυτού Νεφθαλί. (Γένεσις 30)