Ρούλα Πισπιρίγκου: Παιδοκτόνος ή ένας ακόμα Αριστείδης Παγκρατίδης, θύμα της Δημοσιογραφικής Μαφίας και της φασίζουσας επιστημοφάνειας; ;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τρίτη ημέρα σιωπής από την 33χρονη -Γιατί κρατάει αυτή τη στάση;

Ρούλα Πισπιρίγκου

Τσούκαλης στο iefimerida: «Κλειδί» οι έρευνες στο σπίτι της Πισπιρίγκου για την ύπαρξη συνεργών -Η Ρούλα δεν θα ομολογήσει<

Γιώργος Τσούκαλης

Ως την πιο ειδεχθή παιδοκτονία στα χρονικά, που ξεπερνά ακόμα και το φόνο του Δουρή, χαρακτηρίζει την υπόθεση της Πάτρας ο γνωστός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Μιλώντας στο iefimerida από την Πάτρα όπου βρίσκεται, εκτιμά ότι οι απαντήσεις που ενδεχομένως δοθούν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια των στοιχείων που κατασχέθηκαν χθες, από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, θα αποβούν καταλυτικά για τη διαλεύκανση της πολύκροτης υπόθεσης.

 

iefimerida.gr”

***

Δεν έχει ξαναγίνει, λέτε;  Δεν καταλάβατε.  Χιλιάδες φορές. Και στη χώρα μας ουκ  ολίγες,  Διαβάστε για  την υπόθεση  Αριστείδη Παγκρατίδη. Δείτε  το ντελίριο, την υστερία και τη χολή   του όχλου εκείνη την εποχή ,  που κανοναρχούσαν  οι ,  επίσης και τότε,  εγκληματίες ,γκεμπελικοί προπαγανδιστές.

΄Οπως , ακριβώς,  οι  σημερινοί.  Και τότε  είχαν βγάλει την απόφαση για την ενοχή του αθώου εκείνου θύματος και  όχι για τους λόγους  όπως είπαν  μετά εισαγγελείς και αστυνόμοι  (έβγαλαν και βιβλία μάλιστα για τη μεγάλη αυτή δικαστική πλάνη) .Υπεύθυνες ήταν  οι βρώμικες κι εκείνες  φυλλάδες ,που είχαν δικάσει και καταδικάσει μήνες πριν  «4άκις εις θάνατον» τον τραγικό  Παγκρατίδη.

 

 

Δίκη για τη φερόμενη ως παιδοκτόνο  δεν έγινε και δε γνωρίζουμε, δεν έχουμε  δικαίωμα να αποφασίζουμε,  αν είναι ένοχη ή όχι η μάνα.  Για μας  ισχύει  ο τεκμήριο της αθωότητας που δεν ισχύει, βέβαια  για τους μασκαράδες, αυτές  τις εγκληματικές φάτσες ,τους  ΄Ελληνες δημοσιογράφους. ΄Υαινες που τρέφονται με ψοφίμια.

Ωρύεται,  μαζί με τη Νικολούδη  και τον Κατερινόπουλο, τώρα  και  ο  Χρ. Ράπτης γιατί η μάνα δεν ομολόγησε ακόμα και  τους χαλάει τη σούπα. ΄Οπως όλων αυτών των αισχρών τύπων που δεν ορρωδούν για το χρήμα μπροστά σε τίποτα.

 Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το συνάφι.  ΄Εχουμε από πίσω και κάποιους κατ΄ επίφαση επιστήμονες ,σαν  την   παρακάτω  παδαιψυχολόγο-παιδοψυχοτρόμο, που βγάζει τα χίλια μύρια, τάχα μου  ως επιστημονικές διαπιστώσεις  από το  άρρωστο για δημοσιότητα    κεφάλι της  (*).

΄Αντε να τελειώνουνε,   λοιπόν.   Να ομολογήσει, ενοχή η κατηγορούμενη,   έστω κι αν είναι αθώα,  να πάνε  στα σπίτια τους.  Πλησιάζει και Πάσχα ,άλλωστε .Να   απολαύσουν με ήσυχη συνείδηση  τον οβελία.

Αλλά πριν,   οι  ΄Υαινες  θα περάσουν  από τα  χρυσοφόρα ταμεία  στα Μέσα βρωμιάς   και αποχαύνωσης που ξερνούν τους οχετούς τους,   για  να εισπράξουν τους παχυλούς μισθούς τους,  Άξια τα αργύριά τους. Σε καλή μεριά!

Καλά τη βγάλανε και φέτος. Κάτι ο  κορόνα,  κάτι ο πόλεμος του τρελού Τσάρου…πλούσια τα ελέη. Τώρα ,τους έσκασε λαχείο   και η υπόθεση της… Πατρινιάς που λέει  η… Πυργιώτισα Νικολούδη.΄

΄Αντε και του χρόνου σε καμιά Ξάνθη τώρα , μια   τέτοια πιασάρικη  ιστορία. «Όλα τα, λεφτά» για τις άρρωστες συνειδήσεις του γκεμπελικού συρφετού.

Αριστείδης Παγκρατίδης: Ο Δράκος του Σέϊχ Σου - ΠΑΣΚΕΔΙ

_____________________________________________________________

(*)Ρούλα Πισπιρίγκου: «Παμφάγο τέρας, βρυκόλακα!» -Παιδοψυχολόγος μιλάει για τη μητέρα-δολοφόνο (iefimerida.gr)

Η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή μίλησε για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και διέγνωσε στοιχεία φόβου στο άτυχο 9χρονο κοριτσάκι, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Η Χριστίνα Μπογιατζή είχε εξοργίσει στο πρόσφατο παρελθόν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς είχε σχολιάσει ξανά τις ζωγραφιές της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας.

Η παιδοψυχολόγος μίλησε στην ΕΡΤ και ανέλυσε τα ευρήματα που προκύπτουν από τις ζωγραφιές.Η ανάρτηση της ψυχολόγου: «ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ Ω ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΣΜΗ ΕΧΕΙΣ!

( iefimerida.gr)

“…κάνει κούνια, οι οποίες έχουν εσωτερική συνοχή, δηλαδή και στις δύο ζωγραφιές βλέπουμε φόβο, βλέπουμε ένα παιδί το οποίο απομακρύνεται από αυτό που ζει», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Μπογιατζή.

«Ενα παιδί που απομακρύνεται από αυτό που ζει γιατί δεν το αντέχει. Ζωγράφισε δέντρο-κρεμάλα πάνω από παιδί που κάνει κούνια, δήθεν χαμογελαστό. Και μαύρισε ολόκληρο το κεφάλι ζωγραφίζοντας τη μάνα», τόνισε η Χριστίνα Μπογιατζή, περιγράφοντας τα συμπεράσματα που κοινοποίησε από την πρώτη στιγμή, βλέποντας τι είχε ζωγραφίσει η 9χρονη Τζωρτζίνα».

Μέσα στην καρδιά της ίδιας ζωγραφιάς βρίσκεται ένα πουλί-άγγελος», που η παιδοψυχολόγος θεωρεί ότι είναι η αδελφή της Τζωρτζίνας, η Ίριδα, που πέθανε ενώ ήταν έξι μηνών. «Κατάλαβα ότι η Τζωρτζίνα είχε δει τον θάνατο της Ίριδας» τόνισε η Χριστίνα Μπογιατζή, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις».

Η Χριστίνα Μπογιατζή εξήγησε και άλλον έναν λόγο που φαίνεται ότι η αριστερή φιγούρα της ζωγραφιάς με την καρδιά είναι η μάνα.

****

΄”Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα”, κυρά μου.  Λες αρλούμπες και το ξέρεις. ΄Οπως ξέρουμε κι εμείς,  γιατί τα λες. Και το σημαντικότερο ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΑΦΟΡΟ.

΄Αντε να κουρεύεσαι! Εντελώς  ανεύθυνη,πέρα από ασυνείδητη η κυρία.