ΡΩΣΟΦΙΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ;


Ουκρανία: Αυτή ήταν η τελευταία φράση των πιλότων της Malaysia που κατερρίφθη
Ουκρανία: Αυτή ήταν η τελευταία φράση των πιλότων της Malaysia που κατερρίφθη

Τη στιγμή που η έκθεση των Ολλανδών εμπειρογνωμόνων για την τραγική κατάληξη της πτήσης MH17 των μαλαισιανών αερογραμμών, αποκαλύπτει πως το αεροσκάφος χτυπήθηκε από εξωτερικό παράγοντα ενώ πετούσε πάνω από το Ντόνετσκ της ανατολικής Ουκρανίας, νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τώρα, οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το αεροπλάνο δεν παρουσίαζε κανένα τεχνικό πρόβλημα, ούτε φαίνεται να υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση σε ζωτικά όργανα του αεροπλάνου, αλλά διαλύθηκε στον αέρα έπειτα από βλάβη που προκλήθηκε από μεγάλο αριθμό αντικειμένων «υψηλής ενέργειας» που το χτύπησαν εξωτερικά.

300 αθώους επιβάτες του μαλαισιανού αεροπλάνου  δολοφόνησαν  οι Ρώσοι. Αν ένας καθημερινός άνθρωπος στον πολιτισμένο κόσμο δολφονούσε κάποιον άλλο, το κράτος με τα όργανά του θα τον συνελάμβαναν αμέσως ,θα δικαζόταν με  πολύχρονη ποινή φυλάκισης ή  με θάνατο, αν ήταν σε χώρα με ισχύουσα τη θανατική ποινή. Και καλώς θα έκαναν.

Αν, όμως, ο στρατός και τα ” όργανα” ενός κράτους δολοφονήσουν εκατοντάδες, ακόμα και χιλιάδες, η συμπεριφορά -αντιμετώπιση των άλλων κρατών θα είναι ανάλογη  της πολεμικής  ισχύος του εγκληματούντος . Ο Ρώσος δικτάτορας διαθέτει ισχυρό πυρηνικό οπλοστάσιο. Οπότε μπορεί να δολοφονεί αθώους, να καταλαμβάνει περιοχές, να προκαλεί, να απειλεί και στο τέλος,αν εγκλωβιστεί, δε θα διστάσει να μας… πάρει όλους μαζί του.

Αν δε βρεθεί τρόπος να συλληφθεί, για να  δικαστεί για τα εγκλήματά του ο δικτάτορας της Ρωσίας και αν δεν αποκατασταθεί η διασαλευθεία παγκόσμια ηθική τάξη στην Ουκρανία με την επιστροφή των εδαφών που απέσπασαν οι Ρώσοι στη χώρα που ανήκουν , ουδείς μπορεί να κατηγορήσει πλέον άλλους  (άτομα,ομάδες,στρατούς) για χρήση βίας οποιασδήποτε μορφής και εκδήλωσης.

“Δυο μέτρα και δυο σταθμά” δεν μπορούν να ισχύουν  σε πολιτισμένες κοινωνίες. Δεν είναι ο “Χίτλερ” της Ρωσίας και οι  αφιονισμένοι Ρωσόφιλοι μεθύστακες που τον στηρίζουν λιγότερο επικίνδυνοι από τους φονταμενταλιστές-Τζιχαντιστές, Ισλαμιστές που έχουν κι αυτοί δολοφονήσει “κόσμο και κοσμάκη”. Ουδεμία διαφορά.

Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, τουλάχιστον στην ιστορία.