ΣΕΣΗΠΟΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΘΕΣΜΩΝ ΕΠΙ ΡΥΜΩΝ ΚΑΙ ΑΤΡΑΠΩΝ ΕΡΡΙΜΕΝΑ, ΒΟΡΑ ΚΥΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΝΕΩΝ!

 

Οι συνομιλίες των εκβιαστών

“…Από τα αποσπάσματα της συνομιλίας Μανιαδάκη – Βαξεβάνη, η οποία έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων την 1η Μαΐου 2018, ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας έλεγε επί λέξει ότι ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας, του διεμήνυσε ότι «θα γαμήσουμε τους μάρτυρες και θα γαμήσουμε και τη Δικαιοσύνη» και ότι «μόλις βγουν πάνω θα περάσουν νομοθεσία γι’ αυτό».

Documento

Από άλλο απόσπασμα της συνομιλίας προκύπτει ότι ο Μανιαδάκης εκβιαζόταν. Ο ακριβής διάλογος του πρώην μάρτυρα με τον εκδότη του Documento είναι ο εξής:

Βαξεβάνης: Τι σου είπε ο Στουρνάρας; Ο Στουρνάρας τι σου είπε;

Μανιαδάκης: Ε, κοίτα… Ρε παιδί μου έχει πολωθεί πολύ το πράγμα. Αυτός είναι τριάδα με τους άλλους δύο.

Βαξεβάνης: Βενιζέλο, Σαμαρά…

Μανιαδάκης: Και με φώναξαν μέσα, και μου είπαν ότι θα με γαμήσουν. Πολύ απειλητικό.

Ο Μανιαδάκης στην ίδια συζήτηση ανέφερε επίσης στον Κώστα Βαξεβάνη ότι θέλει να φύγει στο εξωτερικό γιατί έχει αντιληφθεί ότι ο ίδιος αποτελεί εχθρό των Στουρνάρα, Σαμαρά και Βενιζέλου, και ότι θα τον γαμήσουν. «Από τη συνάντηση εκείνη κατάλαβα ότι και εγώ είμαι εχθρός. Εγώ ετοιμάζομαι να φύγω γιατί θέλουν να με γαμήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Τα στοιχεία αυτά, που τότε εμφανώς αγχωμένος αποκάλυψε ο Νίκος Μανιαδάκης στον δημοσιογράφο επιβεβαιώθηκαν απόλυτα.

Πρώτον, από το γεγονός ότι ο ίδιος ο οποίος αποτελούσε την πηγή πληροφόρησης του Documento, τελικά άλλαξε στρατόπεδο, πράττοντας αυτό το οποίο όπως ο ίδιος έχει πει του ζητούσε η τριάδα Στουρνάρα – Σαμαρά – Βενιζέλου”.

Η Κύπρος και οι στάβλοι του Αυγεία

 Ο Ηρακλής και η  κόπρος του Αυγείου.

***

  1. Στουρνάρας, Σαμαράς, Βενιζέλος. Και ου μόνον. Τα λευκά κολάρα , ο όζων κρατικός υπόκοσμος . Δολοφόνησαν τους θεσμούς της δικαιοσύνης και του τύπου    με την  αξεπέραστη για κράτος δικαίου   διαπλοκή τους και αφού ασέλγησαν  επί των πτωμάτων ,  τα  απέρριψαν σεσηπότα και άταφα.
  2. Σε οποιοδήποτε, ακόμα και με στοιχειώδεις δομές, κράτος δικαίου, μετά από  τέτοιες  καταγγελίες,  γραπτές, επιβεβαιωμένες, σίγουρες, «θα γαμήσουμε τους μάρτυρες , θα γαμήσουμε , τη Δικαιοσύνη  και   θα περάσουν νομοθεσία γι’ αυτό»,  θα είχαν σήμερα πέσει πολλά  κεφάλια. Το λιγότερο.
  3. Καμιά αντίδραση. Τί αντίδραση να έχει ένα πτώμα; Εισαγγελείς Αρείου Πάγου, τύπος ,κυβέρνηση, κατηγορούμενοι.  Μουγγοί.     Μαρινάκης, Αλαφούζος, Ράπτης, Κουρτάκης,  Παπαχελάς, ούτε στα ψιλά δεν πέρασαν τη σημαντικότερη είδηση στην Ελλάδα για το σκάνδαλο Νovartis  από την εποχή που το FBI αποκάλυψε τα ονόματα των Ελλήνων πολιτικών που εμπλέκονται  σ΄αυτό .
  4. Η λαλίστατη για τη κασέτα  Βγενόπουλου  ΕΣΗΕΑ, σήμερα έπαθε…. αλαλία. Παντελή αφωνία.   Το συνδικαλιστικό όργανο της μαφιόζικης, γκεμπελικής φαμίλιας,  δεν  παρατήρησε  πως  τα πρωτοσέλιδα του Ράπτη  κυκλοφορούν με  μοναδικό περιεχόμενο   αίμα και σπέρμα.   Ούτε την ελάχιστη  αναφορά  στον  κατάπτυστο διάλογο παραπάνω, που τίναξε στον αέρα και διαμέλισε   τα αφεντικά του.  ( Και πώς βέβαια, να δαγκώσεις  χέρια που σε ταϊζουν !)
  5. Η χειρότερη στην πολιτική ιστορία της χώρας κυβέρνηση του γόνου της φαμίλιας Μητσοτάκη, ξεβράκωτη πια μαϊμού σε πανηγύρια, τη φτύνουν οι θεώμενοι   και  λέει   “με δρόσο μας  ραντίζει ο κόσμος,   Ρωστήστε κιόλας,  αν δεν πισετύετε   τον  Παναγόπουλο και το Φαναρά.  Είναι οι ειδικοί στις ροχάλες”.
  6. ΄Ενας ,βρε,παιδιά, κι ας μην είναι και Ηρακλής, να ξεβρωμίσει τον τόπο από την κόπρο του Αυγεία υπάρχει,  γαμώτο;