Στέφανε Κασσελάκη , μη μάθεις από τα δικά σου λάθη. Μάθε από τα λάθη του Αλέξη Τσίπρα

1. Κασσελάκης: Δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο στις εκλογές

“Διπλές εκλογές, ευρωεκλογές και εθνικές, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε ότι στόχος του είναι η ανατροπή και ότι ο ίδιος είναι έτοιμος να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας”

***

Σε κουτσό άλογο πόνταρε ο Ολυμπιακός | inpaok.com

Αν  έχεις αντίπαλο ένα Κυριάκο  Μητσοτάκη, που μπάζει από παντού,  όσους πήλινους αξιωματικούς και στρατιώτες   Αλαφούζους ,Μαρινάκηδες (πριν τα χαλάσουνε στις μοιρασιές) ,  Πορτοσάλτε και Πρετεντέρηδες κι αν διαθέτει ,δε θα κέρδιζε με τίποτα μια  μάχη. Εκτός αν ο απέναντι εχθρός, είναι ένας… Αλέξης  Τσίπρας.  Τότε  δεν κερδίζει μόνο μάχη, αλλά   και τον πόλεμο.  Γιατί, απλούστατα,  δεν έχει αντίπαλο.

Μην ξανα-μνημονεύσουμε , τους λόγους  γιατί με τέτοια και τόσα εγκλήματα δεν υπήρχε περίπτωση  να  πάρει  εκλογές, ο γιος του Κων. Μητσοτάκη,  ακόμα κι αν   ήταν «βίας και νοθείας». (΄Η μήπως ήταν;) ΄Επαιζε, όμως,  μπάλα μόνος του. ΄Η ,παραστατικότερα, αγωνιζόταν σε ιπποδρομία, ως κουτσό άλογο με θεόκουτσο δίπλα του. Και σίγουρα  το πρώτο ,  θα  ανακηρυσσότανε ως νικητής  με  διαφορά.

Τα λάθη του προκάτοχου της αρχηγικής καρέκλας του ΣΥΡΙΖΑ ,τα έχουμε επανειλημμένα  αναλύσει εδώ,  μέχρι…αγανακτήσεως των αναγνωστών του σάιτ.  Και  θα τα επαναλαμβάνουμε , μέχρι… τελικής πτώσης.  (Αλλά, τούτη τη φορά επιγραμματικά).

Ο Αλέξης Τσίπρας όφειλε να μην καταντήσει, αλλά τελικά κατάντησε:

     1.Εθνίκιο,  πατριωταράς και Τουρκοφάγος.

  1. Συνοδοιπόρος με  το  Βαξεβάνη , τα  ρετάλια της παλιάς Ελευθεροτυπίας  ,το Νικολακόπουλο και το  Μαραντζίδη.
  2. Προαγωγός  του  έμφυλου ρατσισμού στην Ελλάδα.  Κι έστησε  στην “Κουμουνδρούρου”   «κολυμβήθρα Σιλωάμ»  για τις Μπεκατώρου-  Παχαραλάμπους  και  λοιπές Μαινάδες του ελληνικού, ακροδεξιού μορφώματος ΜΕ ΤΟΟ.

      4. Δηλωσίας ,κατάπτυστης υπογραφής  «Μετανοίας» με αντάλλαγμα τη μελλοντική στήριξη  του συστήματος στις επιλογές και τις βλέψεις του.

Στέφανε Κασσελάκη,

Θυμίσου τη φράση του  Βίσμαρκ :   “Μόνο ο ανόητος κάνει λάθη για να μάθει. Ο έξυπνος άνθρωπος μαθαινει απο τα λάθη των άλλων”.

2. Έπειτα από 99 συνεδριάσεις, λύεται η συνεδρίαση» είπε η πρόεδρος του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ρίχνοντας αυλαία στην πολύκροτη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δίκη Πισπιρίγκου: Αυλαία έπειτα από 99 συνεδριάσεις – «Έχω ασκήσει ήδη έφεση» είπε η 35χρονη στην πρόεδρο

Και γιατί χρειάστηκαν 99 ολόκληρες συνεδριάσεις για να βγάλουν  οι  τακτικοί  και λαϊκοί   δικαστές (!) μια ήδη ειλημμένη απόφαση;    Και δε ρωτούσαν τις κυριούλες και τους κυριούληδες του  Λιάγκα  και του Κουζουλού  να τους ενημερώνουν, όταν οι ίδιοι δεν είχαν χρόνο να παρακολουθήσουν τί είπε στις εκπομπές των πρωινάδικων  ο   μέγας εκείνος   ιατροδικαστής και  Σέρλοκ Χολμς ,  που ήθελε (για τούτο και από  τούτο )    να βγει  και  δήμαρχος, αλλά δεν… του βγήκε;

Άλλωστε , τί καινούργιο να μάθαιναν;   Τα ίδια και τα ίδια επαναλάμβανε από την αρχή, ως …ατράνταχτα  επιστημονικά τεκμήρια.  “Η μάνα σκότωσε το παιδί με  κεταμίνη, που η ίδια  την έμαθε, ως όρο και χρήση, μετά τη σύλληψή της”!

Και αφού ο επιστήμονας βρήκε   το «πώς»  τη σκότωσε αλλά όχι  και το “πώς” ή πού  βρήκε, κεταμίνη ,(αυτή ήταν δουλειά  της αστυνομίας,που δεν την έκανε, γιατί κάτι παραπάνω ήξερε),  το «γιατί» που απέμεινε, ήταν εύκολο. ΄Οποιο σίριαλ και σ(κ)ασμό να παρακολουθείς … από κάτω θα το βρεις.

Σκότωσε το παιδί η Μήδεια, γιατί ήταν φουλ ερωτευμένη με τον κλαρινογαμπρό σύζυγο, τον οποίο στο μεταξύ, επειδή τον αγαπούσε τόσο και «έσφαξε» τα παιδιά της για να τον φέρει πίσω, τον “απατούσε” κιόλας.  Το ίδιο κι εκείνος για εκδίκηση    «κεράτωνε» τη μοιχαλίδα. .  Μύλος,  λέμε. ΄Όπως τέτοια θα είναι  και η   η νομική τεκμηρίωση  της απόφασης.

Δεν είναι δικαστικό σκάνδαλο μεγατόνων. Αν δεν ήταν ένα δράμα για έναν συνάνθρωπο και τη βλέπαμε ως    κωμωδία στο Netflix,   θα έβγαζε πολύ γέλιο. Αλλά, αυτή την ώρα ,μόνο κλάμα  και μοιρολόγια  ταιριάζουν    για τον απόλυτο εξευτελισμό  του  δικαιικού  συστήματος της χώρας.

Αν δε διαθέτεις ίχνος αυτογνωσίας και  συνείδησης και παριστάνεις το Θεό, δεν είναι περίεργο γιατί είναι  αδύνατον  να καταλάβεις την τρανή, μεστή σε περιεχόμενο και νόημα φράση -αλφαβητάρι στην απονομή δικαιοσύνης  «καλύτερα να αθωωθούν (αν έχεις έστω και μια αμφβολία για την ενοχή) “100 ένοχοι, παρά να καταδικαστεί ένας αθώος».  Και  στην υπόθεση της μάνας , όχι με αμφιβολίες,  αλλά με βεβαιότητα,  ένα  πραγματικό  δικαστηριο ,  θα αποφάσιζε την    αθωότητά της.

Δεν είναι,επομένως,  περίεργο που σύντομα θα συμπεριλάβουν στις Νομικές του κόσμου  στο   μάθημα του ποινικού , κεφάλαιο με τίτλο… «πώς καταντάει ένας   δικαστής,  να υποκλίνεται  σε “Ευαγγελάτους και Τατιάνες»!

3. Κατέβασαν με την αναφορά «ως προσβλητική» την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Τik Tok

Τι φοβούνται άραγε;
“Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα από την ανάρτηση του βίντεο, όπου ο Mάκης Τριανταφυλλόπουλος μιλούσε για πολιτικούς, επιχειρηματίες, εκδότες και δημοσιογράφους καταγράφηκαν 113.000 επισκέψεις”.
****

Αν ο “Ταρζάν” των Βορείων  προαστείων ισχυρίζεται πως  υπάρχουν  113.000  χρήστες στο λογαριασμό του  που διάβασαν τη  φοβερή  του (πάλι) αποκάλυψη ,  ( του…σοκ, του  δέους και του σάλου!) για διαπλεκόμενους πολιτικούς , δημοσιογράφους  και λοιπό ,οικονομικό αληταριό ,  δε χάθηκε η  «πέτσα»  του (που ποτέ, άλλωστε,  δεν είχε).   «Ποιος θα μίλαγε για σκοινί στου κρεμασμένου το σπίτι» ,αν δεν ήταν θρασύς και αμετανόητος;  Αλλού, πάντως, είναι το θέμα.

Καλά  ο  Μάκης, ο  αστέρας της… ερευνητικής   δημοσιογραφίας της κλειδαρότρυπας και της φούσκας. Αυτοί οι κουφιοκεφαλάκηδες,( ίνα μη τι χείρον είπωμεν), που ακολουθούν τον Γκεμπελίσκο της απάτης, τι διάβολο IQ  διαθέτουν;  ( για αντίληψη  και ευθύνη , μην το ψάχνεις) .Εντελώς  κουκούτσι  μυαλό;  Κι αυτό ανύπαρκτο;

Δεν  πέρασαν δεκαετίες  από τις    εκπομπές  του στον «κιτρινιάρη Τύπο του»,  που μάζευε  το συρφετό από  Κατινιαριό  σε ανθρωποφαγίες «Κορκολή»;  Είναι ποτέ  δυνατόν; Εν έτει 2024  να καταφέρνει  ο τραγοπόδαρος Σάτυρος-βιαστής  του ελληνικού Τύπου   να τον ακολουθούν  113.000 …  διψασμένοι  για   παλιομοδίτικο τζέρτζελο    «Ταρζάν»;

  .

Ελλάς,  Ελλάς,  πώς , τελικά, απλώνεται στο δοβλέτι σου  ο…   τραχανάς ;