Στις ανακρίτριες τη Δευτέρα 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής

                                                     Η ΕΙΔΗΣΗ

“ΖΑΡΟΥΛΙΑ, ΚΟΥΖΗΛΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ

Το πρωί της Δευτέρας θα περάσουν το κατώφλι του Εφετείου για να απολογηθούν στις δύο ανακρίτριες οι τέσσερις χρυσαυγίτες βουλευτές, Ελένη Ζαρούλια, Νίκος Κούζηλος, Μιχάλης Αρβανίτης και Δημήτρης Κουκούτσης για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Στις ανακρίτριες τη Δευτέρα 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής  Η σύζυγος του αρχηγού της Χ.Α Ν. Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, μια από τις πιο φανατικές Ναζί  της εγκληματικής οργάνωσης.

Για την δικαιοσύνη, όπως προέκυψε από την ανάκριση αλλά και το αποδεικτικό υλικό «οι βουλευτές φέρονται ως ενταγμένοι και διευθύνοντες την οργάνωση αυτή, δίδοντας εντολές, ασκώντας έλεγχο και εποπτεία, με καθετοποιημένη διαδικασία, κατευθύνοντας και καθοδηγώντας ή ακόμη εγκρίνοντας εκ των υστέρων, βίαιες και εγκληματικές ενέργειες των μελών και στελεχών της τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και ανά την Επικράτεια, οι οποίες σκοπούν στην δια της βίας επικράτηση των αρχών και θέσεων της».

Με αφορμή την ημέρα της Πρωτομαγιάς περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο σταθμό Λαρίσης, ενώ Κασιδιάρης και Παναγιώταρος μιλώντας στους ελάχιστους συγκεντρωμένους επιτέθηκαν κατά της Δικαιοσύνης.”

                                           ΣΧΟΛΙΑ

 Η “κάθαρση” στο δράμα της χώρας ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.  Δεν πέρασαν το κατώφλι των ανακριτριών πολλοί  Ναζί που βαρύνονται  και με άλλα, επίσης σοβαρά, εγκλήματα, πέρα από εκείνα που περιγράφονται παραπάνω.
Δεν είναι μόνο στελέχη της Χ.Α. Είναι και ένας μεγάλος αριθμός οπαδών, που  δολοφόνησαν και κακοποίησαν χιλιάδες συνανθρώπων μας, ενώ την ίδια στιγμή περισσότεροι από 200.000 οπαδοί  της εγκληματικής  οργάνωσης κρύβουν βαρύ οπλισμό ,τον οποίο φύλαγαν για τη “Μεγάλη Ώρα”,όπως συνήθιζε να λέει ο αρχηγός τους  Ναζιστής  Ν. Μιχαλολιάκος  (ευτυχώς δεν ήρθε αυτή η “ώρα”, που είναι σίγουρο πως θα σηματοδοτούσε  τη γενίκευση ενός άγριου εμφυλίου πολέμου στη χώρα).
Αν όλοι αυτοί δεν οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά, δε θα επέλθη η πολυπόθητη “κάθαρση”,που περιμένει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Ας το έχει υπόψη του ο ΄Αρειος Πάγος που σε λίγο θα κρίνει, αν η νέα εγκληματική οργάνωση  “Εθνική Αυγή” (“παραλαγή” της ναζιστικής  Χρυσής Αυγής) τηρεί τις δημοκρατικές προϋποθέσεις, που ορίζει το Σύνταγμα, για να μπορεί να αναγνωρισθεί ως νόμιμη , κομματική οργάνωση.