Τελειώσαν πια οι εποχές του “μακριά απ’ τον κ@λο σου, κι όπου θέλει ας είναι!”

ΕΝΟΧΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ “ΠΟΥΤΙΝΙΣΤΕΣ”

 

 

Νέα φρίκη στην Ουκρανία: Βρήκαν ομαδικό τάφο στο Ιζιούμ με 440 πτώματα -«Η Ρωσία αφήνει πίσω της θάνατο»

Imagew

“Ο Ζελένσκι, που επισκέφθηκε προ ημερών το Ιζιούμ, είπε στο διάγγελμά του ότι η Ρωσία θα πρέπει να λογοδοτήσει για τους φόνους εκεί και σε άλλες πόλεις όπου βρέθηκαν μεγάλοι αριθμό σορών.

«Η Μπούτσα, η Μαριούπολη, και τώρα, δυστυχώς, το Ιζιούμ. Η Ρωσία αφήνει πίσω της θάνατο παντού. Και πρέπει να λογοδοτήσει. Ο κόσμος πρέπει να καταστήσει υπόλογη τη Ρωσία γι’ αυτόν τον πόλεμο. Θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Ο Σερχίι Μπολβινοφ, επικεφαλής των ερευνών της αστυνομίας της περιοχής του Χαρκόβου, είπε νωρίτερα στο βρετανικό δίκτυο Sky News ότι ενδέχεται να υπάρχουν και άλλοι χώροι μαζικής ταφής στην περιοχή του Χαρκόβου. Αναφερόμενος ειδικά στους 440 τάφους στο Ιζιούμ, είπε ότι οι μέχρι στιγμής εκταφές έδειξαν ότι τα θύματα πέθαναν από διάφορα αίτια. «Γνωρίζουμε ότι κάποιοι σκοτώθηκαν (πυροβολήθηκαν), κάποιοι πέθαναν από πυρά πυροβολικού, από έκρηξη ναρκών. Κάποιοι πέθαναν λόγω αεροπορικών επιδρομών. Επίσης έχουμε πληροφορίες ότι πολλά πτώματα δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα. Έτσι, τα αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια των ερευνών», δήλωσε ο Μπολβίνοφ”.

Πούτιν, Ερντογάν, Λουκασένκο συζητούν και γελούν πάνω από ένα τραπέζι με μεζέδες στο Ουζμπεκιστάν

Πούτιν, ερντογάν, Λουκασένκο

****

Την  “Ιστορία” που οι ηγεμόνες και οι στρατηγοί   εξαγοράζουν θεσμικούς κοντυλοφόρους να την υπογράψουν, για να της διασφαλίσουν μια τυπική μορφή εγκυρότητας και αληθοφάνειας (πρβλ  «Ιστορία  Στρατού»  ή «πανεπιστημιακά συγγράμματα»), «η ημέρα γίνεται νύχτα» και  «το μαύρο άσπρο».  Και είναι αυτός ό λόγος, που σε τέτοια  συστημικά και παντελώς χαλκευμένα και διεστραμμένα ιστορήματα, ειδικά ως σχολικά  “εγχειρίδια” , εκείνα που παντελώς απουσιάζουν, είναι η αλήθεια  και η  δίκαιη αποτίμηση  των πραγμάτων.
΄Οπως έχουμε  πολλές φορές  εδώ  υποστηρίξει, η παγκόσμια Ιστορία είναι ανάγκη να ξαναγραφεί.  Αλλά, να μην κυκλοφορήσουν  οι νέες σελίδες  της ορφανές από σύγκριση.  Είναι  απαραίτητο, δίπλα σε κάθε σελίδα της Νέας  Ιστορίας, να παρατίθενται και οι αντίστοιχες της Παλιάς και στρατευμένης. Τότε, μόνο,  θα αντιληφθεί ο συνετός και αδέκαστος το μέγεθος της απάτης αιώνων που διαπράχθηκε  από την κάθε λογής εξουσία.
Ο Αλέξανδρος  και ο Ναπολέων, για παράδειγμα,  ως σφαγείς λαών πρωτίστως, αλλά όχ μόνο,  κακώς κουβαλούν  ΜΟΝΟΙ τους το βάρος των ειδεχθών εγκλημάτων που διεπράχθησαν στις εκστρατείες τους. ΄Η  ο Χίτλερ της Ναζιστικής Γερμανίας . “Αδικήθηκαν”   στους χαρακτηρισμούς από τέτοιου είδους  γραφίδες, επειδή ακριβώς τους  αποδόθηκε    αποκλειστικά η ευθύνη   για τους εκάστοτε ολέθρους. Και απεκρύβησαν οι υπόλοιποι και ομοίως πραγματικοί ένοχοι.

 

 

Να έρθουμε  στις ημέρες μας. Χρεώνουμε στο  νέο Χίτλερ της  Ρωσίας, 700.000 νεκρούς, μόνο στη Συρία. Και χιλιάδες άλλους στις χώρες που προχώρησε  σε  εισβολή. Για να μη μιλήσουμε για το δράμα της προσφυγιάς και του ξεριζωμού εκατομμυρίων  “κολασμένων  της γης” ΄τωρα πια, που το ζούμε καθημερινά στις ελληνικές θάλασσες και ξηρές.

Ο  “Τσάρος” Πούτιν, λένε και ζητούν πολλοί (ανάμεσα σε αυτούς κι εμείς) να δικαστεί και να καταδικαστεί , ως εγκληματίας πολέμου. Αλλά  αυτή δε   θα είναι η κάθαρση στις τραγωδίες που προξένησε. Δεν τελειώσαμε με αυτό.

Το  Σύστημα με τους  λογής Γκέμπελς του,  αυτό επιδιώκει για  «λαϊκη  κατανάλωση». Μπροστά στο μέγεθος τέτοιων ειδεχθών εγκλημάτων ,   ανακρούει πρύμναν και για  να διασωθεί το ίδιο στους βασικούς  εξουσιαστικούς αρμούς τουλάχιστον,    θα χρησιμοποιήσει τον Πούτιν ,ως  αποδιοπομπαίο τράγο. Θα του φορτώσει  όλες τις αμαρτίες ενός λαού,  όπως είναι ο ρώσικος αυτή την ώρα  (παλιότερα ο γερμανικός) για τα εγκλήματα που αποδίδονται  αποκλειστικά στους “ηγεμόνες” τους.

Κι εκεί με  το  “επί ασπαλάθων”  σούρσιμο του  “Αρδιαίου πανάθλιου Τύραννου”  θα  λήξει  το ζήτημα. Θα  σκεπαστούν για άλλη μια φορά και θα παραμείνουν  τα σκουπίδια ανέπαφα ,κάτω από  το καινούργιο  το χαλί. Πάλι  το παγκόσμιο εξουσιαστικό Σύστημα  σώθηκε και λυτρώθηκε. Αποδόθηκε δικαιοσύνη με την τιμωρία του ΕΝΟΣ ενόχου και  “σωτηριακού λυτρωτή”   για της αμαρτίες όλων.   Και  δεν έχει σημασία σήμερα,αν   επαναληφθούν τα επόμενα εγκλήματα  κάποιου   τρίτου  στη σειρά, “αυριανού Χίτλερ”.

΄Ομως, οι Πουτινστές είναι το πρόβλημα. ΄Οχι ο Πούτιν. Ο Ρωσος δικτάτορας ούτε λεπτό δε θα μπορούσε να ζήσει, πόσω μάλλον να ξεκινήσει γενοκτονίες  και  να ξεκληρίσει λαούς με τα ειδεχθή εγκλήματα, χωρίς  τους Πουτινιστές.  Χωρίς τον επικεφαλής της ασφάλειάς του και τους λοιπούς σφογγοκωλάριους   που τον φυλάνε. Δίχως το μάγειρα, τον οδηγό  και την ορντινάντσα του.

Και φυσικά  και πρώτα ,  χωρίς το στρατιώτη και το δεκανέα. στα πεδία μαχών που τους στέλνει. Αν σε κάποιους είναι δίκαιο και ορθό να χρεώσουμε τα “εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας” για να κρεμαστούν  ανάποδα, είναι τούτοι. Οι λογής  «Πουτινστές». Γιατί κι αν τιμωρήσεις μόνο  τους μεγάλους,  ακόμα και τον ίδιο τον Τσάρο», η Λερναία Ύδρα θα ξαναβγάλει  και θα  ξανασηκώσει κεφάλι.

Ο  “μάγειρας” του Πούτιν με τη φαμίλια του ζουν κάπου στη Μόσχα. Το ίδιο και η οικογένεια  του  μισθοφόρου  που  εδώ και μήνες δολοφονεί, ακρωτηριάζει, βασανίζει, βιάζει στο Χάρκοβο και τη Μαριούπολη.της Ουκρανίας.   Δεν τα κάνει  αυτά ο Πούτιν. ΄ ΄Εχουν ονοματεπώνυμο δράστη  τα εγκλήματα. Και  όλοι οι ποινικοί  κώδικες  του κόσμου τον αποκαλούν «φυσικό αυτουργό”. Εν προκειμένω ,ο Πούτιν είναι ο ηθικός αυτουργός. Αμφότεροι, όμως,  λένε τα ποινικά, τιμωρούνται  με την ίδια  ποινή. Τους εξαιρεί  μόνο ο…στρατιωτικός  “ποινικός κώδικας”!

Φυσικός αυτουργός  είναι ο δεκανέας Χ, που μένει με τους γονείς,  τη σύζυγο και τα  παιδιά του στην οδό Ψ στα περίχωρα της Μόσχας.  Και η  φαμελιά του κάθε μήνα περιμένει το ματωμένο έμβασμα από την Αν. Ουκρανία,  για να «βάλει τσουκάλι στη φωτιά»  και   να πληρώσει τους λογαριασμούς   για το ζεστό σπίτι στην  παγωμένη πρωτεύουσα της Ρωσίας.  Κακά τα ψέματα. Αυτή είναι η στυγερή πραγματικότητα

΄Ετσι,  απλά και… λαϊκίστικα  διατυπώνουμε τις ιστορικές αλήθειες.  Και όποιο τις αρνείται , και επιχειρήματα δεν έχει και ο ίδιος ,αν δεν είναι  «πουτινιστής»,  είναι  ευήθης, ή συστημικός κρετίνος.

Αλλά,  να το προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο. Στα άκρα. Πρώτα τούτοι, οι δικοί του άνθρωποι και συγγενείς εξ αίματος,  οφείλουν να καταδικάσουν και να καλέσουν το δεκανέα – εγκληματία προστάτη  τους να σταματήσει να χύνει αίμα αθώων για  να στέλνει τα αιματοβαμμένα  «αργύρια» στην οικογένεια.  Αλλιώς,  θα είναι    persona non grata γι αυτούς  και ο  βρώμικος  μισθός του  ανεπιθύμητος.

 Κι αυτή την αλήθεια  όφειλαν, αν τα ίδια τα μέλη δεν την αντιλαμβάνονται , να τους τη δώσουν άλλοι να την καταλάβουν με   κάθε τρόπο.  Είναι ευθύνη των Ρώσων αυτή την ώρα που  αρνούνται να υποταχτούν στο δικτάτορα ,να αντιδράσουν με όλα τα μέσα ,δυναμικά, αποφασιτικά, φανερά και  κρυφά, για  να σταματήσει αυτή η τραγωδία.

 “Πας μη ων μεθ’ ημών, καθ’ ημών» . Είτε δηλώνει ,είτε όχι,  πουτινιστής, είναι εγκληματίας πολέμου. Ο δεύτερος, μόνο και μόνο   γιατί δεν πολεμάει τους πουτινιστές.  

΄Οπως παλιότερα  ο Γερμανός που δεν πολέμησε το Ναζισμό.  ΄Εστω κι αν δεν τον υπηρέτησε.  Κι ακόμα πιο παλιά στην εγκληματική εκστρατεία του Αλέξανδρου του Μακεδόνα, όταν ο  στρατιώτης από τη Μακεδονική επαρχία των “Σκοπίων»  ή  από τον  κατακτηθέντα επίσης Μακεδονικό Ορχομενό και τη   Θήβα, δεν αρνήθηκαν να  συστρατευτούν  με τον σφαγέα βασιλιά και να τον  ακολουθήσουν στην εγκληματική του πορεία, όταν αφάνιζαν λαούς ολόκληρους αλλά και πολιτισμούς εξέχοντες,  όπως ήταν  εκείνος των Μηδών- Περσών

Σε πολέμους και σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας , δεν υπάρχει αθώος. ΄Ολοι συστρατεύονται  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Είτε με τον εγκληματία «ηγεμόνα» ,είτε με εκείνους που πολεμούν  έμπρακτα κι αυτόν και όσους τον στηρίζουν.

Διάλεξε,  επομένως, το στρατόπεδό σου.  Αμέτοχο,  «Ελβετό»  και  “ισαποστάκια”   σε  ρόλο  «Ισμήνης», όσοι διαλέξαμε στρατόπεδο, δε θα σε αφήσουμε σε ησυχία.  Δε θα πάρεις συγχωροχάρτι. Πάλι.

Δεν μπορεί να βρίσκεσαι  μια ζωή “έξω από το παιχνίδι” και συνάμα στο απυρόβλητο.  Τελείωσε πια στις σκληρές  εποχές που ήρθαν και ακολουθούν,  το  “μακριά απ’ τον κ@λο σου, κι όπου θέλει ας είναι!”.  Ξέγνοιαστα  πια  μην τραγουδάς προκλητικά

Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες
Πάμε για τρέλες
Με ξενερώνεις με δεξιώσεις
και εμφανίσεις κοινωνικές
όλο με μπλέκεις σε συγκεντρώσεις
και συζητήσεις πολιτικές
Έναν παράδεισο πάνω στη γη
βρήκα να πάμε μαζί
Θέλω καρύδες και ανανάδες
θέλεις το άγχος και την μαμά
εδώ και τώρα ν’αποφασίσεις
ελευθερία ή γκαντεμιά
Εχω μαρκάρει στο χάρτη καιρό
ένα νησί πονηρό…