ΤΟΛΜΑΣ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;

1. α. Ρήγας Βελεστινλής (Φεραίος)

Ρήγας Βελεστινλής (Φεραίος)

Άρθρον 33. Το να αντιστέκεται ο κάθε πολίτης, όταν τον καταθλίβουν και τον αδικούν, είναι αποτέλεσμα των ανωτέρω αναφερθέντων δικαίων του, γιατί κανένας δεν αντιστέκεται όταν ξέρει πως θα δικαιωθεί με τη συνδρομή του νόμου.

β. Τσίπρας: Με την υπογραφή Μητσοτάκη το 2ο lockdown – Συγκλονιστική η ανεπάρκεια της κυβέρνησης

Το πρώτο ,όμως, το ίδιο αντισυνταγματικό και παράλογο, lockdown ,έχει κα τη δική σου υπογραφή, Αλέξη Τσίπρα. Και όλου,  φυσικά,  του κομματικού κόσμου. (Δε λέμε πολιτικού, δεν υπήρξε ούτε υπάρχει πολιτική στην Ελλάδα. Πολιτικάντηδες και δημαγωγούς έχουμε μόνο).

Πάλι καλά, πάντως  που, έστω και αργά, καταλάβατε σήμερα  το μέγα  λάθος σας. Αφού, βέβαια, το κόστος  των δικών σας λαθών , είναι και  τεράστιο και μη αναστρέψιμο.

 

Με  κουβέντες, μπλα- μπλα και απειλές,  δε γίνεται δουλειά. Τολμάτε,  λοιπόν,  όσοι από  σας σέβεστε τη συνταγματική νομιμότητα της χώρας,        να σπάσετε   τις αποφάσεις μιας  κυβέρνησης   ολοκληρωτισμού ,που ασελγεί στο ελληνικό Σύνταγμα   και να κατεβάσετε  κόσμο σε πλατείες και δρόμους;    Αυτή είναι αντίδραση. Από τους καναπέδες σας δε γίνονται  οι αγώνες.

Και δε μιλάμε για καμιά επανάσταση! Απλή ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ-ΝΟΜΙΜΗ διαμαρτυρία , αντίσταση και απειθαρχία στα μέτρα μιας  φασιστικής  ομάδας, που κυβερνά κι   αρνείται ακόμα και το διάλογο.