ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ . Οι ΒΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ, ΡΑΠΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΕΙΘΕΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΩΜΙΚOI ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΥΘΕΝ

Τουρκικά ΜΜΕ: Σενάρια εισβολής σε ελληνικά νησιά – Να ρίξουμε μια σφαλιάρα, να κάνουμε απόβαση σε δύο νησιά
Νέες προκλήσεις από Τουρκικά ΜΜΕ με σενάρια απόβασης σε ελληνικά νησιά

iefimerida.gr

Οχι μόνο δεν σταματούν οι προκλήσεις από τα τουρκικά ΜΜΕ, αντιθέτως κλιμακώνονται, αφού έφτασαν στο σημείο να μιλούν ακόμα και σενάρια εισβολής σε ελληνικά νησιά.
Μετά τις προτροπές να μην έρθουν το καλοκαίρι Τούρκοι για διακοπές στην Ελλάδα, τη λίστα με τα νησιά που, όπως ισχυρίζονται ανήκουν στην Τουρκία, τώρα ο πολιτικός αναλυτής Χακάν Μπαϊράκτσι στο CNN Turk έκανε λόγο για σενάρια εισβολής σε ελληνικά νησιά!

Οπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, σε πάνελ στο CNN Turk ο διευθυντής της εφημερίδας HURRIYET Αχμέτ Χακάν ξεκίνησε μία συζήτηση αναφερόμενος στις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ, και αναρωτήθηκε αν η Ελλάδα θέλει να γίνει πολιτεία των ΗΠΑ. «Μήπως η Ελλάδα γίνεται η πολιτεία των ΗΠΑ; Γιατί το λέμε αυτό; Διότι φαίνεται πως υπάρχει σχέδιο των ΗΠΑ που εκτελείται μέσω της Ελλάδας. Υπάρχουν σχεδόν 10 βάσεις και ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ‘’ποιον θέλουν να απειλήσουν με τόσες βάσεις που χτίζουν’’», είπε.

Τότε ο αναλυτής Χακάν Μπαϊράκτσι παρενέβη και λέγοντας πως η Τουρκία για να αντιμετωπίσει το ρεζιλίκι θα πρέπει να κάνει απόβαση σε δυο νησιά! «Ίσως να μην έχουν υπολογίσει κάτι. Η Τουρκία για να αντιμετωπίσει αυτή το ρεζιλίκι, μπορεί να κάνει μια επιχείρηση εδώ, να ρίξει μια σφαλιάρα, να κάνει απόβαση σε δυο νησιά εδώ και να πει πως ᾽᾽εγώ δεν είμαι επιθετική χώρα᾽᾽, τότε να ρεζιλευτεί η ελληνική εξωτερική πολιτική θα καταρρεύσει και η πολιτική των ΗΠΑ. Επιπλέον στην εσωτερική πολιτική θα πει πως ᾽᾽δεν επιτέθηκα στην Ελλάδα απλά της έδωσα μήνυμα πως αν συνεχίσεις την επιθετική πολιτική εγώ θα κάνω αυτά».

Οπως φαίνεται η Τουρκία δεν δείχνει καμία πρόθεση να χαμηλώσει τους τόνους παρά και συνεχώς ανεβάζει την ένταση παρά τις διαδοχικές ψύχραιμες και ξεκάθαρες απαντήσεις που λαμβάνει από την ελληνική κυβέρνηση και την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

***

Εκαναν τα ίδια  οι ΄Ελληνες  Γκέμπελς τις παραμονές του ελληνοτουρκικού πολέμου του 1897 και της απόβασης στη Μ. Ασία.  ΄Αφριζαν, Προπαγάνδιζαν,  “κρέμαγαν Τούρκους χωρικούς στα δέντρα των χωραφιών τους”,  Φανάτιζαν,   Ελεεινολογούσαν.

Διαχρονικός ο Γκεμπελισμός. Και καθόλου ενδημική ασθένεια.   Αντίθετα,  ολέθριος και θανατηφόρος,  επιδημικός  ιός.   Δουλειά του  είναι σε κάθε εποχή  η προπαγάνδα,  η παραπλάνηση, η μετάλλαξη του  ψεύδους σε αλήθεια, εν τέλει ο  όλεθρος. Διαβρωμένοι οι φορείς του  μέχρι μυελού οστέων.

Κι αν απαλλαγούμε από τους Δεινόσαυρους του παλαιοκομματισμού  σήμερα,  καμιά αλλαγή δε θα υπάρξει, αν πρώτα δεν  φουντάρουμε  Τούρκους και ΄Ελληνες Γκέμπελς , στο ίδιο  σαπιοκάραβο μέσα, μήνα… Γενάρη στα παγωμένα νερά του Αιγαίου.  Αναμφισβήτητα δυσανάλογη η τιμωρία τούτη  του μεγέθους των εγκλημάτων τους.  Σαν αυτό παραπάνω του τιποτένιου   στρατόκαυλου και ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥ  ,κοντυλοφόρου της Χουριέτ.

Αν αξίζει, πάντως , να επισημάνουμε  μια αλήθεια που τρέμει  ο διευθυντής της τούρκικης φυλλάδας  Αχμέτ Χακάν (ένα από τα πλέον βρώμικα,  γκεμπελικά γουρούνια, σφογγοκωλάριος του δικτάτορα  Ερντογάν κι ας το παίζει…αντίσταση),   είναι αυτή ακριβώς.   Λύση  την ώρα της κρίσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων σήμερα ,είναι εκείνη που  επαναλαμβάνουμε  καιρό εμείς εδώ:  ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

 Τί κρύβεται, αν όχι πανικός  πίσω από τη διαπίστωση του αισχρού  Τούρκου βιαστή της πληροφόρησης Αχμέτ Χακάν;    Τί φοβάται;  Λέει:   “Μήπως η Ελλάδα γίνεται η πολιτεία των ΗΠΑ; Γιατί το λέμε αυτό; Διότι φαίνεται πως υπάρχει σχέδιο των ΗΠΑ που εκτελείται μέσω της Ελλάδας. Υπάρχουν σχεδόν 10 βάσεις και ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ‘’ποιον θέλουν να απειλήσουν με τόσες βάσεις που χτίζουν’’».

Ο Σουλτανικός  παρακοιμώμενος  ξέρει τί λέει. Αυτή την εξέλιξη θέλει να προφτάσει ο Ερντογάν. Μόνο που επίσης ξέρει πως αν τα βάλεις με τον Αμερικανό, σε …πήρε και σε σήκωσε. Με τα χίλια ,ιστορικά , εγκληματικά λάθη του, ακόμα και με αυτά,  παραμένει  αυτή την ώρα η Αμερική, η μόνη παγκόσμια ήρεμη, συνετή και αποτελεσματική  φωνή και δύναμη.

Κι αν  ακούτε έναν  τρόφιμο  των φυλακών σε   ολιγοήμερη άδεια  εξόδου,  Κώστα Καραμανλή, να αφρίζει  κατά των Αμερικανών ,κάτι δείχνει.   Πρώτες οι ΗΠΑ   το 2007 του τράβηξαν το αυτί , τόσο  για τη χρεοκοπία της χώρας, όσο και για τον πακτωλό  από ρούβλια που εισέπραττε από το φίλο του δικτάτορα της Ρωσίας.

΄Ενα χρόνο μετά,  πάλι ο  Αμερικάνος δικαιώθηκε.  Η χώρα χρεοκόπησε και τα ρούβλια έπιασαν  τόπο με το βέτο Καραμανλή και Ντόρας στο Βουκουρέστι στην ένταξη της Β. Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

 Αυτόν τον ακόμα χειρότερο και διεφθαρμένο  από τον υιό Μητσοτάκη  ,ανιψιό Καραμανλή, κάλυψε ξεδιάντροπα ο Αλέξης Τσίπρας. Συνήψε μαζί του Ομερτά και μέχρι σήμερα   του… βγάζει το καπέλο. Να πούμε ,πάλι , πως  τούτοι οι Δεινόσαυροι του παλαιοκομματισμού, μοιάζουν μεταξύ τους σαν σταγόνες…αρσενικού δηλητηρίου;

Κι αυτούς σε άλλο σκυλοπνίχτη  ,  πέταμα επίσης στα ελληνοτουρκικά νερά του Αιγαίου. Δίπλα- δίπλα  να επιπλέουν μέχρι να πάνε στον πάτο  οι τραμπάκουλες.  Στο ένα οι Γκέμπελς στο άλλο οι Δεινόσαυρου. Από τη μια και την άλλη μεριά του Αιγαίου

‘Αμποτε!