ΤΟ “ΚΟΚΙΝΟ” ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ.

 

Ντόμινο στον ρωσικό τουρισμό! Ανέστειλε τη λειτουργία του το πρακτορείο Intaer – Θα έστελνε στην Ελλάδα 10.000 Ρώσους τουρίστες

 

– Λίγες μέρες μετά την πτώχευση του Labirint, δεύτερο ρωσικό τουριστικό γραφείο αναστέλλει τη λειτουργία του

– «Αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες από τις 5 Αυγούστου» ανακοίνωσε το πρακτορείο στην ιστοσελίδα του

– Από τον συγκεκριμένο tour operator βρίσκονται στην Ελλάδα 500 τουρίστες

– Το πρακτορείο φέρεται να αγόραζε θέσεις από το Labirint

Λίγες μέρες μετά το “κανόνι” του πρακτορείου Labirint ακόμη ένα σοκ έρχεται να ταράξει τα νερά στον ρωσικό τουρισμό. Το τουριστικό γραφείο Intaer ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη λειτουργία του από σήμερα, 5 Αυγούστου!

Δεν περιμέναμε, βέβαια, από τους ΄Ελληνες επιχειρηματίες που εκμεταλλεύονται τον τουρισμό να έχουν την ανθρωπιστική ευαισθησία (τουλάχιστον μετά την κατάρριψη του μαλαισιανού αεροπλάνου και τη δολοφονία των 300 επιβατών του) να αρνηθούν να προσφέρουν τουριστικές εξυπηρετήσεις στους εθνικιστές Ρώσους και ηθικούς αυτουργούς τόσων δολοφονιών. Δεν είναι όλα μια απέραντι “μπίζνα”!  ΄Οπως γράφουμε επανειλημμένα, στη Ρωσία αυτή την ώρα έχει εξαπλωθεί ως “λέπρα” ένας επικίνδυνος εθνικισμός-φασισμός και η συντριπτική πλειοψηφία των Ρώσων, “πίνει νερό” στο όνομα του δικτάτορά τους.

Να αρνηθούμε φιλοξενία ,επικοινωνία και εμπορική σχέση  με τέτοιους  τυφλωμένους οπαδούς,που στηρίζουν το εγκληματικό-μαφιόζικο, κρατικό σύστημα Πούτιν (οι περισσότεροι από  τους οπαδούς του είναι λούμπεν στοιχεία της ρώσικης κοινωνίας καθώς και πολλά μέλη της ρώσικης μαφίας). Το χρήμα έχει “χρώμα” κι ας λένε πως δεν έχει. Ιδιαίτερα εκείνο που είναι βαμμένο “κόκινο” στο αίμα αθώων ανθρώπων, όπως το χρήμα του ρώσικου διαπλεκόμενου και διεφθαρμένου κράτους.

“Κάθε λαός έχει την εξουσία που του αξίζει”. Οι Ρώσοι εδώ και χρόνια έκαναν τις επιλογές τους. Διάλεξαν ως πρόεδρό τους έναν παράφρονα εγκληματία  με συμπεριφορά κοινού μαφιόζου,που απειλεί την ανθρωπότητα με τα πυρηνικά του! Δεν είναι καλύτεροι οι εθνικιστές -φασίστες οπαδοί από τον ίδιο το δικτάτορα Πούτιν,που τον στηρίζουν τόσα χρόνια. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!